Winnipeg – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
7:2 (4:0, 2:1, 1:1)
Anaheim Ducks
Čtvrtek 13.03.2014, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dílo zkázy dokonáno, CORBAN KNIGHT dokázal z pravého kruhu pro vhazování, z otočky, překonat nepřipraveného Andersena, který tuto střelu vůbec nečekal a pro Knighta je tento gól vůbec první v kariéře v NHL. Asistence: Kevin Westgarth a Ben Hanowski.
     
    47:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    NICK BONINO překonává střelou z levé strany Ortia, který si nepohlída prostor u své pravé tyčky. Asistence: Cam Fowler a Luca Sbisa.
     
    38:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    LADISLAV ŠMÍD překonává střelou z mezikruží Andersena a dává svůj druhý gól v této sezóně, šestý svého týmu v tomto zápase a debakl Anaheimu je dokonán. Asistence: Paul Byron a Lance Bouma.
     
    31:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování se po skvělé přihrávce Silfverberga zpoza branky dostává puk k ANDREW COGLIANOVI, který z hranice brankoviště překonává Ortia a dává první gól Anaheimu v tomto zápase. Asistence: Jakob Silfverberg a Francois Beauchemin.
     
    21:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přečíslení tři na dva, domácí opět ujíždí při vlastním oslabení a MIKAEL BACKLUND na pravém křídle nic nevymýšlí a přesnou střelou překonává Andersena, který spíše čekal přihrávku na levou stranu. Asistence: Kris Russell.
     
    13:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Obrovská hrubka Beauchemina, který se snažil odehrát puk od vlastní branky, ale netrefil a MIKAEL BACKLUND střelou z pravé strany dává gól. Asistence: Lance Bouma a Joni Ortio.
     
    11:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKE CAMMALLERI doráží do branky vyražený puk po střele Backlund, puk prošel Hillerovi mezi betony a to je zřejmě to poslední, co jsme dnes v podání Hillera sledovali. Asistence: Mikael Backlund a Mark Giordano.
     
    07:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení! Ducks chybují na útočné modré, dopředu vyrazila hned trojice domácích hráčů a T. J. GALIARDI, po přesně načasované přihrávce Byrona, překonává z levé strany Hillera. Asistence: Paul Byron a T. J. Brodie.
     
    03:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se dostávají do vedení! MARK GIORDANO přebírá puk od Giordana na levé straně, napřáhl a neskutečnou dělovkou posílá puk za záda Hillera. Asistence: T. J. Brodie.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 4. Giordano (Brodie), 8. Galiardi (Byron, Brodie), 12. Cammalleri (Backlund, Giordano), 14. Backlund (Bouma, Ortio), 22. Backlund (Russell), 39. Šmíd (Byron, Bouma), 59. Knight (Westgarth, Hanowski) – 32. Cogliano (Silfverberg, Beauchemin), 48. Bonino (Fowler, Sbisa)


    Calgary Flames: Ortio (MacDonald) – Giordano, Brodie, Šmíd, Wotherspoon, Russell, Butler – Bouma, Backlund, Byron – Cammalleri, Monahan, Colborne – Glencross, Galiardi, McGrattan – Westgarth, Knight, Hanowski
    Anaheim Ducks: Hiller (12. Andersen) – Beauchemin, Lindholm, Sbisa, Fowler, Allen, Fistric – Maroon, Getzlaf, Perry – Cogliano, Bonino, Silfverberg – Winnik, S. Koivu, Selänne – Beleskey, Perreault, Jackman

    Rozhodčí: Kimmerly, O'Rourke – Mach, Cameron

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri