MHK Spartak – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
MHK Spartak Moskva
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 13.03.2014, 14:00 • Zimní stadion • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Spartak se prosazuje i potřetí, když opuštěnou klec hostí trefil ARSENIJ CHACEJ! Asistence: Vladimir Pešechonov.
     
    57:20
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru třetí třetiny dostávají do vedení, když se prosazuje ARCHIP NĚKOLENKO! Asistence: Ilja Pavljukov, Arkadij Kučerkov.
     
    36:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    Napoprvé to nevyšlo, ale další rána z hole NIKOLAJE DĚMIDOVA už našla svůj cíl a Spartak tak srovnává v přesilové hře s hosty krok! Asistence: Dmitrij Vorobjov, Ilja Pavljukov.
     
    31:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je krátce po polovině utkání a poprvé se mění skóre! Vedení se ujímají hosté zásluhou přesné trefy PETRA KOBLASY! Asistence: Jakub Flek, Lukáš Vrána.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 37. Děmidov (Vorobjov, Pavljukov), 58. Několenko A. (Pavljukov, Kučerkov), 60. Chacej (Pešechonov) – 32. Koblasa (Flek, Vrána)


    MHK Spartak Moskva: Šestjorkin (Truškov) – I. Několenko, Sorokin, Kozlovskij, Kulik, Jermakov, Děmidov, Solovjov, Ablajev – Pešechonov, Chacej, Krutikov – Lapšov, Kučerkov, Medvěděv – A. Několenko, Vorobjov, Pavljukov – Tkačuk, Boldin, Ipatov.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Kvapil, Troška, Dvořák, Šafář, Šimek, Vrána – Flek, Vachovec, Koblasa – Harkabus, Zadražil, Tomeček – Beránek, Gorčík, Kohout – Gríger, Fronk.

    Rozhodčí: Šalagin, Nikolajev – Zibinin, Gordijenko
    bahis siteleri