Jihlava – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Třinec 0:12 (kon.)
Warriors Brno – Olomouc 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:0 (5:0, 1:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 13.03.2014, 14:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla přidává sedmou branku. Mejzlík našel před brankou hůl DAVIDA ČERMÁKA, který kotouč lehkou tečí nasměroval do branky. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    37:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava po ubráněném oslabení navyšuje své vedení. KRYŠTOF CHYLÍK nahodil kotouč z pravé strany na branku a ten propadl za záda Krofty, který nemůže mít čisté svědomí. Asistence: Pavel Kousal.
     
    13:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává další branku. Na brankovišti se nejlépe zorientoval VLADIMÍR OŠČÁDAL, který dorazil do branky střelu Mejzlíka. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    11:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav nedokáže držet s Jihlavou krok. Z mezikruží vystřelil přes obránce PAVEL KOUSAL a poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    10:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla už vede o tři branky. Hostující obrana zapomněla na ONDŘEJE NAJMANA, který svůj únik zakončil střelou k levé tyči. Asistence: Stanislav Huňáček.
     
    4:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává během krátké chvíle druhou branku. Z pravého kruhu vystřelil DOMINIK ADAM a jeho pokus skončil u levé tyčky. Asistence: Josef Berka, Pavel Kousal.
     
    3:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dostává do vedení. Před brankou se dostal k odraženému kotouči DAVID ČERMÁK a uklidil kotouč mezi betony Krofty. Asistence: Tomáš Mejzlík, Vladimír Oščádal.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 4. Čermák (Mejzlík, Oščádal), 5. Adam (Berka, Kousal), 11. Najman (Huňáček), 12. Kousal (Mejzlík), 14. Oščádal (Mejzlík), 37. Chylík (Kousal), 56. Čermák (Mejzlík)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Huňáček, Váňa, Smutný, Pražák, Mareš, Habermann – Branský, Najman, Chylík – Oščádal, Mejzlík, Čermák – Kousal, Adam, Berka
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Haas) – Dlabola, Řečinský, Vodseďálek, Mlčoch, Píč, Jirásek, Flek – Křížek, Outrata, Kerda – Jeník, Kroni, Hošek – Netušil, Foerster, Uřidil – Dvořák, Flynn, Řípa

    Rozhodčí: Polák – Kuřítko, Vokurka
    bahis siteleri