Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Carolina 3:2 (kon.) | Colorado – Boston 0:2 (kon.)
Calgary – Nashville 5:6 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 4:3 (po pr.)
Minnesota – Detroit 2:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 3:1 (kon.) | Los Angeles – Florida 4:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Boston Bruins
Sobota 22.03.2014, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších on-line přenosů napočtenou. (04:43:22)
     
    Československá stopa

    David Krejčí (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:55
    Zdeno Chára (BOS) 0+1, 0 střel, čas na ledě 22:10
    Andrej Meszároš (BOS) 0+0, 5 střel, čas na ledě 18:40
    Jan Hejda (COL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:57
     
    Tři hvězdy utkání

    Chad Johnson (BOS) 100% úspěšnost
    Patrice Bergeron (BOS) 1 + 0
    Semjon Varlamov (COL) 92,9% úspěšnost
     
    Je dobojováno! Jako vítěz z dnešního dramatického zápasu odchází hostující celek, a to Boston, který na ledě v Pepsi Centru získává plný počet bodů. Domácí bojovali až do poslední chvíle, ale díky skvělému dnes chytajícímu Johnsonovi nedokázali vstřelit ani jednu branku. Střely na branku: 31-28
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Kelly chtěl trefit kotouč, který byl ve vzduchu, ale jeho hokejka byla příliš vysoko a rozhodčí odpískal hru vysokou holí.
     
    59:21
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:21
    Tak to byl tedy zmatek nyní. Johnson byl v brankovišti jak na střelnici, ale nakonec z toho branka není. Tak teď mohou bostonští hráči děkovat svému brankáři.
     
    58:37
    Colorado se drží v útočném pásmu, kde kombinuje. Hosté se snaží nějak obrat soupeře o puk a trefit prázdnou branku.
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a skóre nám ukazuje stále výsledek 0:2. Domácí bojují, ale stále bojují.
     
    57:48
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:36
    Varlamov je stále na střídačce a hosté jsou nyní pod velkým tlakem. Johnson má plné ruce práce. O'Reilly vystřelil z levého kruhu a hostující brankář jeho střelu ukryl do své lapačky. Po odpískání se před brankovištěm seběhla ještě menší potyčka, ale vylučovat se nebude.
     
    56:49
    Iginla se dostal k puku, ale už se nedokázal probít přes střední pásmo. Domácí mají ve středním pásmu opravdu skvělou obranu.
     
    56:07
    Domácí to zkoušejí v šesti. Využije toho hostující celek?
     
    55:54
    Eriksson držel puk v útočném pásmu za domácí brankou, ale nevěděl si rady, a tak puk přihrál na modrou, kde byl obránce Krug. Ten se napřáhl a vyslal prudkou střelu na domácího brankáře, ale Varlamov se zřejmě rozhodl, že ve třetí periodě nechce inkasovat.
     
    54:24
    Boston jde opět do předu. Tentokrát je to druhá formace, ale Bergeron, střelec úvodní branky byl příliš rychlý a hra se přerušuje kvůli postavení mimo hru. Následuje komerční přestávka.
     
    53:41
    McGinn si nerozuměl se svým spoluhráčem a puku se ujímá Boston. Konkrétně tedy Iginla, který nyní operuje s pukem před Varlamovem, ale nakonec místo střely zvolil přihrávku na slepo. Zkusil přihrát za sebe, ale tam bohužel nikdo nebyl, a tak se hra zase přesouvá na druhou stranu.
     
    52:40
    Hosté v plném počtu.
     
    52:11
    Colorado se ale nevzdává a zakládá novou akci, ale ta je zase zastavena ofsajdem. Domácí po vyhraném vhazování se dostávají před Johnsona. Stastny zkoušel střelu pravého kruhu, ale hostující brankář zatím stále drží nulu!
     
    51:19
    Domácím se přesilovka příliš nedaří. Ihned poté co se dostali do útočného pásma, tak je o puk obral zkušený slovenský obránce Zdeno Chára a puk vyhodil až k Varlamovi.
     
    Dnešní utkání sleduje 18 007 diváků.
     
    50:40
    A opět se bude vylučovat, ale nyní pro změnu na straně Bostonu. Za hákování dostává dvě minuty hráč ze čtvrté formace, a to je Thornton (BOS). Colorado Avalanche má možnost snížit a zároveň vstřelit kontaktní branku.
     
    49:49
    Campbell zkusil střelu od modré, ale jeho střela byla zblokovaná jedním z obránců. Benoit mohl sice rozehrát, ale jelikož mu do přihrávky ještě zasáhl Paille, tak se puk odrazil od hokejky mezi diváky. Vhazování ve středním pásmu.
     
    48:33
    Hejda rozehrává na Landeskoga, ale ten přihrávku nečekal a puk nechal za sebou. Toho využil Soderberg, střelec druhé branky Bostonu a pokusil se ihned založit další útočnou akci hostů, ale tentokrát zase čaruje na druhé straně Varlamov a přerušuje, tak akci Bruins.
     
    47:29
    O'Reilly si obehrál dva obránce, ale jelikož se dostal až za hostující branku, tak mohl přihrát před branku, kde byl skvěle postavený Duchene, ale zvolil raději klasickou otočkou kolem branky a zkusil zakončovat sám, ale bohužel neúspěšně.
     
    46:40
    McGinn nyní atakoval dnes skvěle hrajícího Hamiltonu. Hostující obránce je trochu otřesen, ale z ledu se zvedá sám a vypadá to, že vše bude v pořádku. Po přerušení hry přichází komerční přestávka.
     
    45:28
    Krug hostující obránce bojuje za vlastní brankou, ale byl úspěšný a puk přihrál na svého spoluhráče s číslem dvacet dva. Thornton už neměl, ale dost sil na to aby založil nějakou akci, a tak puk pouze do útočné třetiny nahodil a šel střídat. Na ledě jsou nyní první formace obou týmů.
     
    44:38
    Krejčí vybojoval kotouč ve středním pásmu a mohl s Iginlou ujet do přečíslení dva na jednoho, ale domácí obrana se stačila včas vrátit a z této akce hosté těží pouze to, že se udrželi v útočném pásmu.
     
    43:06
    Smith zavezl kotouč až před Varlamova, ale neměl komu přihrát, a tak puk nahodil na domácího brankáře. Ten nahození Smitha zlikvidoval a dokonce ještě rozehrál na svého spoluhráče jménem Hejda, který rozjíždí útočnou akci Colorada.
     
    41:49
    Holden se dostal k odraženému kotouči a od modré zkusil prověřit zda je Johnson připravený, ale jeho střele chyběla přesnost. Puk se, ale odrazil od zadního plexiskla na zcela volného Chára, a tak jsou u puku zase Bruins.
     
    40:24
    Bostonští se drželi v útočném pásmu, ale neměli puk pod kontrolou. Nakonec to byl Duchene, který osvobodil svůj tým. Ihned po vyhození do středního pásma se opět kotouče ujali hosté.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:55.
     
    Je za námi čtyřicet minut hry a my sledujeme celkem pohledný hokej. Skóre po druhé třetině se změnilo, a to na straně hostů. Ve třicáté čtvrté minutě se za Boston dokázal prosadit Soderberg. Nicméně v utkání jsou lepší domácí, kteří sotva po přejetí modré čáry střílí z každé pozice, ale v brance hostů je dnes skvělý Johnson a na něj nevyzrají jinak než nějakou tou pěknou a hlavně povedenou akcí.
    Střely na branku: 24-18.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:02
    Boston nyní bojuje o kotouč z vlastní brankou a nakonec ho Hamilton vybojoval a může založit útočnou akci. Krejčí dostal pěknou přihrávku od obránců, ale jelikož byl ve středním pásmo příliš pomalý, tak mu Iginla vjel do ofsajdu.
     
    37:49
    Campbell obalamutil jednoho z domácích útočníků a získal tak kotouč. Ze středního pásma se řítil jako uragán a místo střely zvolil přihrávku před branku, kde číhal Thornton. Přihrávka nebyla příliš přesná, a tak se puku ujímá opět domácí celek.
     
    36:19
    Lucic po vyhraném vhazování se dostává k puku, ale jelikož se mu nedaří někomu přihrát tak puk nahazuje do středního pásma, ale tam se ho ujímají domácí, kteří se opět ženou do útočného pásma.
     
    35:20
    Tady vidíme, že snad ani neexistuje hokejová spravedlnost. Domácí střílí co jen síly stačí, ale zatím se nemohou prosadit. Zatímco hosté, kteří si vždy vytvářejí pěkné akce a málo kdy se dostanou do útočné třetiny zatím vedou nad Coloradem 0:2.
     
    33:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Hamilton nahrál na modrou čáru, kde byl připravený Eriksson. Ten se napřáhl a vyslal prudkou střelu. Jeho střela byla ještě před brankou skvěle tečována a to hráčem, kterým nosí dres číslo třicet čtyři, a to je CARL SODERBERG. Asistence: Loui Eriksson a Dougie Hamilton.
     
    32:46
    Smith se dostal k odraženému puku, ale už stál v ostrém úhlu, a tak nemohl zakončovat. Nakonec puk přihrával na modrou, kde se ho ujal jeden z hostujících obránců.
     
    32:25
    A bude se vylučovat. Tentokrát na straně domácích. Na dvě minuty za krosček odchází na trestnou lavici Landeskog (COL). Bostonští si zahrají první přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    31:49
    Hejda dostal přihrávku před branku od McGinna, ale bohužel ji nedokázal zpracovat, a tak se puku zmocnil hostující brankář, ale puk mu přeskočil hokejku a odrazil se za branku, kde už byl hostující obránce Chára, a ten v klidu rozehrává.
     
    30:36
    Na střely vede domácí celek, a to 22 – 11. To je přesně o polovinu, ale jak sami vidíte Boston stále drží vedení jedna nula, a to hlavně díky dnes skvělému Johnsonovi.
     
    29:24
    MacKinnon dostal krásnou přihrávku přímo na hokejku ve středním pásmu, a poté se řítil zcela osamocen na hostujícího brankáře, ale jelikož nebyl tak rychlý tak k němu dobruslil Chára. Nakonec přeci jen domácí útočník vyslal na Johnsona bekhendovou střelu, ale ten si se střelou poradil skvěle a vyrážečkou vyrazil kotouč za svoji branku.
     
    27:45
    Domácí ztratili kotouč ve středním pásmu a toho využívá Iginla. Nejprve nahodil puk do útočné třetiny, kde byl dobře postavený Lucic. Ten mohl ještě přihrát zpátky na najíždějícího Krejčího, ale nakonec zvolil vlastní střelu, kterou vyslal zpoza branky, ale opět výtečný Varlamov.
     
    26:27
    Campbell dostal přihrávku na horní hranici pravého kruhu, ale ještě než dokázal kotouč zpracovat, tak ležel na zemi. Benoit předvedl tvrdý obranný zákrok, který se měl podle mne pískat.
     
    25:13
    Lucic obětavě bojovala za domácí brankou, a to se vyplatilo. Ihned co se dostal k puku, tak přihrával před branku, kde byl chráněný Krejčí. Ten si, ale nakonec udělal prostor, alespoň pro bekhendovou střelu. Nakonec má Varlamov na svém kontě další úspěšný zákrok.
     
    24:28
    Marchand vybojoval puk ve středním pásmu a poté se řítil po pravé straně, ale jelikož byl blokován jedním z obránců, tak raději puk ihned vystřelil, ale Varlamov si po delší době připisuje úspěšný zákrok.
     
    23:47
    McGinn zkusil pozornost hostujícího brankáře, ale Johnson byl připraven a střelu vyrazil za svoji branku.
     
    23:15
    Bergeron je dnes velice aktivní a nyní bojuje o puk za domácí brankou.
     
    22:49
    Colorado drží puk za vlastní brankou a pokouší se rozehrát.
     
    22:17
    Chára se zmocnil puku a ihned vyhazuje. K puku se opět dostávají domácí.
     
    21:19
    Krejčí si nahodil kotouč do útočného pásma, a pak za ním spěchal, ale Varlamov byl rychlejší a puk raději schoval pod svoji lapačku.
     
    20:55
    Hosté v plném počtu.
     
    20:26
    Vhazování vyhrálo Colorado a ihned se usazuje v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:03.
     
    První třetina je za námi a my jsme viděli zatím jen jednu branku. O úvodní trefu se postaral v šesté minutě Bergeron, když překonal Varlamova. V první polovině první třetiny byl jasně lepším týmem Boston, ale od druhé poloviny se utkání vyrovnalo a hokejisté se rvou o každý kousek na ledě. Domácí mají do druhé třetiny ještě necelou minutku přesilové hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Bostonští hokejisté oslabení zvládají zatím skvěle. Nyní opět vyhazují do středního pásma.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:54
    Chára (BOS) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    17:59
    Domácí se opět dostávají ke kotouči a ihned se stěhují do útočné třetiny.
     
    17:04
    Varlamov si také po delší době připisuje úspěšný zákrok.
     
    16:50
    Stastny přišel o kotouč ve středním pásmu a Boston toho ihned využívá.
     
    16:16
    Hosté jsou stále sevřeni v obranném pásmu.
     
    15:33
    Střely na branku: 4 – 7.
     
    15:20
    Campbell zkusil vystřelil z pravého kruhu, ale jeho střela byla sražena do ochranné sítě. Následuje komerční přestávka.
     
    14:50
    Tak teď už se konečně Boston osvobozuje, ale nakonec je z toho zakázané uvolnění.
     
    14:09
    Na ledě je nyní druhá formace hostů, a ta má velký problém dostat kotouč z vlastního obranného pásma.
     
    13:40
    Bostonští mají nyní problém s přechodem přes střední pásmo, ale nakonec to zvládl Hamilton.
     
    12:21
    O'Reilly nyní vybojoval kotouč a ihned zkusil prověřit krásnou střelou Johnsona, ten byl ale pozorný.
     
    11:27
    Johnson, hostující brankář musí být nyní v pozoru, protože se bojuje o kotouč právě za jeho brankou.
     
    10:49
    Colorado se dostalo do útočné třetiny, ale moc dlouho tam nepobylo.
     
    10:15
    Hejda se pokouší rozehrát zpoza vlastní branky, ale příliš se mu to nedaří.
     
    09:38
    Domácí si nyní nerozuměli v rozehrávce a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    08:58
    Bruins kombinují v útočném pásmu, ale zatím nikdo nevystřelil.
     
    08:16
    Bergeron teď v další gólové situaci, ale tentokrát přestřelil branku.
     
    07:46
    McLeod a Campbell si nyní vyřizují účty v osobním souboji. Rozhodčí tuto bitku přerušuje a je uzavřená jako remíza.
     
    Komerční přestávka.
     
    07:21
    Hosté jsou po gólu velice aktivní a domácí brankář má chvílemi plné ruce práce.
     
    05:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme tady úvodní branku utkání. Hamilton v útočném pásmu pěkně zabojoval o puk, a také ho vybojoval. Nejprve si najel na modrou čáru a chtěl vystřelit, ale před brankou viděl zcela volného PATRICE BERGERONA, kterému předal kotouč. Zmiňovaný střelec na podruhé překonal Varlamova. Asistence: Dougie Hamilton, Zdeno Chára.
     
    04:19
    Benoit neměl komu nahrávat, a tak puk do útočné třetiny pouze nahodil.
     
    03:48
    Hosté v plném počtu.
     
    03:22
    Po delší době se před Varlamova dostávají domácí, ale zatím jen kombinují.
     
    02:29
    Boston se brání zatím skvěle a nyní jeden z obránců vyhazuje puk do středního pásma.
     
    01:48
    Miller (BOS) dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    01:16
    Domácí se dostali k puku a nyní zakládají útočnou akci z vlastního obranného pásma.
     
    00:27
    Úvodní vhazování vyhráli hosté a ženou se dopředu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše už je připraveno a utkání může každou chvíli začít.
     
    Vítám všechny hokejové příznivce, jak již bývá zvykem u NHL utkání začne o několik minut později. Předpokládaný začátek utkání 2:07.
     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – E. Johnson, Hejda, Benoit, Sarich, Guenin, Holden – McGinn, Duchene, O'Reilly – MacKinnon, Stastny, Landeskog – McLeod, Talbot, Barrie – Cliche, Malone, Bordeleau

    Boston Bruins: C. Johnson (Rask) – Hamilton, Chára, Bartkowski, Meszároš, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Kelly – Thornton, Campbell, Paille

    Rozhodčí: Charron, Jackson – Driscoll, Nansen.
     
    Umístění v tabulkách

    Colorado Avalanche

    3. místo v Centrální divizi
    5. místo v západní konferenci
    7. místo v celkové tabulce

    Boston Bruins

    1. místo v Atlantické divizi
    1. místo ve východní konferenci
    2. místo v celkové tabulce
     
    Nejproduktivnější hráči

    1. Matt Duchene 22 gólů + 45 asistencí
    2. Ryan O'Reilly 26 gólů + 31 asistencí
    3. Gabriel Landeskog 21 gólů + 35 asistencí
    --------------------------------------------------------------------------
    1. David Krejčí 16 gólů + 44 asistencí
    2. Jarome Iginla 26 gólů + 30 asistencí
    3. Milan Lucic 21 gólů + 31 asistencí
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky u sledování NHL. V dnešním duelu vyzve Colorado Avalanche hostující celek, a to Boston Bruins.
    Přeji příjemný sportovní prožitek. Úvodní vhazování je naplánováno na 02:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 6. Bergeron (Hamilton, Chára), 34. Soderberg (Eriksson, Hamilton)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – E. Johnson, Hejda, Benoit, Sarich, Guenin, Holden – McGinn, Duchene, O'Reilly – MacKinnon, Stastny, Landeskog – McLeod, Talbot, Barrie – Cliche, Malone, Bordeleau
    Boston Bruins: C. Johnson (Rask) – Hamilton, Chára, Bartkowski, Meszároš, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Kelly – Thornton, Campbell, Paille

    Rozhodčí: Charron, Jackson – Driscoll, Nansen

    Diváci: 18 007
    bahis siteleri