Šumperk – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Beroun – Most 8:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 22.03.2014, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec utkání, ve kterém šlo o první místo ve skupině play-out první hokejové ligy. Šumperk položil základ k lepšímu výsledku už ve druhé třetině, když vedl 3:1. Pak už si družina Radka Kučery pohlídala celkem v klidu výsledek. Draci pocestují na západ do Mostu se skvělým naladěním, fanoušci Salithu nyní zažívají poslední momenty ročníku na domácím působišti. Ode mě je to z tohoto utkání a z hokejové sezóny 2013/2014 vše. Přeji hezký zbytek večera. (19:01:56)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Ještě jedno zakončení v podání Brože, ale tohle už by mělo Drakům stačit k zisku třech bodů do tabulky.
     
    58:54
    Domácí publikum už tleská všem svým hokejistům a děkuju za uplynulou sezónu, kterou Šumperk zakončí posledním kolem play-out v Mostě.
     
    58:20
    Už začaly poslední dvě minuty třetí třetiny, ale Ústí se nechce vzdát. Tomáš Štůrala musel vzdorovat dalšímu střeleckému pokusu.
     
    57:35
    Šumperk už hraje v oslabení pouze o jednoho muže méně, z nejhoršího je tak domácí celek venku.
     
    56:24
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Zdálo se, že by puk mohl skončit mimo obranné pásmo Šumperka, avšak nakonec ústecký nátlak na branku Tomáše Štůraly vyústil ve vstřelený gól do jeho klece. Předchozí dorážky Slovan dokázal muž s číslem čtyřicet dva na zádech pochytat, ale když už do odkryté sítě poslal touš ONDŘEJ SMETANA, mohli Severočeši radostně zvedat ruce nad hlavy. Asistence: Martin Hanzl, Kamil Černý.
     
    55:53
    Tomáš Štůrala má následně puk ve své výstroji, když jej v pohodě zastavil po střele Václava Meidla.
     
    55:45
    Hned zprvu Salith vyhazuje, ale Ústečtí vzápětí vrací puk zpátky před Štůralu.
     
    55:13
    Tak pozor, Ústí nad Labem bude hrát přesilovku pět na tři, která bude trvat déle jak jednu minut. Petr Gewiese totiž inkasuje trest 10 minut + do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    55:00
    Aleš Staněk mohl dokonce ve vlastním oslabení dopředu, ale už neměl rychlost, tak raději vrátil puk za sebe obráncům.
     
    54:27
    Trest musí nyní jet odpykat domácí obránce Tomáš Sedlák. Proti svému soupeři se totiž dle soudu rozhodčích provinil krosčekem. Šance pro Ústí nad Labem.
     
    54:23
    Znovu práce pro Petráska, jenž vyráží do pravého rohu.
     
    53:38
    Šumperští museli do vlastního obranného pásma, ale už zase hledají místo před brankou soupeře. Zatím bez výsledku v podobě střely.
     
    53:00
    Znovu vyložená gólovka, ve které se nacházel tentokráte Tomáš Brunec. Zkoušel propasovat puk Petráskovi mezi betony, ale ten včas utnul šanci domácího útočníka.
     
    52:09
    Lukáš Žálčík si nebral servítky, na nikoho nečekal a okamžitě vlétl do pásma. Rychlou střelo zápěstím pak trefil připravenou lapačku gólmana hostů.
     
    51:46
    Ústecký gólman přikrývá puk svou lapačkou ve chvíli, kdy už jsou hosté v plném počtu.
     
    51:25
    Karel Plášek těsně minul v jásné příležitosti samotný před brankou, když pak jen trefil betony Petráska!
     
    50:59
    Draci už usadili své síly do pásma soupeře, kde ale zatím nemají přesná zakončení, přesilovka už se chýlí ke svému konci.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Starý (Haas, Holík), 23. Žálčík (Brunec), 38. Cink (Moskal, Staněk), 49. Brunec (Žálčík) – 7. Vávra (Černý, Meidl), 57. Smetana (Hanzl, Černý)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Vajner (31. Štůrala) – Holík, Starý, Sedlák, Tesařík, Novotný, Gewiese – Haas, Plášek, Skoumal – Cink, Staněk, Moskal – Brunec, Žálčík, Popelka – Chomič, Langr
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek – Smetana, Černý, Holomek, Grin, Procházka, Brož – Vávra, Hanzl, Meidl – Pořícký, Videlka, Dostálek – Kuchynka, Merta, Baránek – Zdvořáček

    Rozhodčí: Mrkva – Lukš, Novák
    bahis siteleri