Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Carolina 3:2 (kon.) | Colorado – Boston 0:2 (kon.)
Calgary – Nashville 5:6 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 4:3 (po pr.)
Minnesota – Detroit 2:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 3:1 (kon.) | Los Angeles – Florida 4:0 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Florida Panthers
Sobota 22.03.2014, 21:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králům se podařilo využít také přesilovou hru! Vojnov posunul puk na modrou čáru pro ALECA MARTINEZE, který si najel blíže brance a trefil se parádně přímo do šibenice na bližší tyč! Asistence: Slava Vojnov a Jeff Carter.
     
    28:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nakonec, jako bych to zakřikl, domácí přidávají třetí branku! Jarret Stoll dostal exkluzivní přihrávku před branku, povytáhl si Luonga mimo branku, zamířil ale pouze do tyčky. U odraženého puku byl ale jako první kapitán domácích DUSTIN BROWN, který neměl problém poslat puk do prázdné branky! Asistence: Jarret Stoll a Dwight King.
     
    17:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přesilové hry dnes sice Králům nejdou, nemusí jim to ale vadit! Lewis přihrál MIKU RICHARDSOVI do rohu kluziště, nikým neatakován se dostal až před Luonga, kterého nakonec překonal střelou mezi nohy! Asistence: Trevor Lewis a Drew Doughty.
     
    11:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings si vytvořili menší tlak v útočném pásmu, nahození Willieho Mitchella od modré čáry se zastavilo na hradbě těl před brankou, od Clifforda se nakonec puk odrazil k TREVORU LEWISOVI, který z dorážky otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Kyle Clifford a Willie Mitchell.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 12. Lewis (Clifford, Mitchell), 18. Richards (Lewis, Doughty), 29. Brown (Stoll, King), 52. Martinez (Vojnov, Carter)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Vojnov, Regehr, Mitchell, Martinez – Gáborík, Kopitar, Williams – Pearson, Carter, Toffoli – King, Brown (C), Stoll – Clifford, Richards, Lewis
    Trenér: Darryl Sutter.

    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Campbell, Gilbert, Kulikov, Robak, Jovanovski (C), Olsen – Upshall, Bjugstad, Boyes – Fleischmann, Trocheck, Crabb – Howden, Pirri, Hayes – Barch, Gomez, Bergenheim
    Trenér: Peter Horachek.

    Rozhodčí: LaRue, Pollock – Heyer, Racicot

    Diváci: 18118
    bahis siteleri