Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Carolina 3:2 (kon.) | Colorado – Boston 0:2 (kon.)
Calgary – Nashville 5:6 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 4:3 (po pr.)
Minnesota – Detroit 2:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 3:1 (kon.) | Los Angeles – Florida 4:0 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:4 (1:0, 1:0, 1:3 - 0:1)
Berani Zlín
Sobota 22.03.2014, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    72:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Po menším tlaku se ke střele mezi kruhy dostal ONDŘEJ VESELÝ, jenž se trefil do sítě hradeckého Mountfieldu kolem lapačky Kantora – 3:4. Asistence: Petr Čajánek.
     
    59:07
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Až nyní se k němu dostal JIŘÍ ŠIMÁNEK, který z vrcholu kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě! Černá pryž si našla místo mezi betony Kašíka a Hradec Králové znovu vyrovnánvá – 3:3. Asistence: René Vydarený.
     
    56:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Nejdříve na opačném konci ledové plochy neproměnil svoji šanci Šimánek, posléze se však v hradeckém obranném pásmu může radovat z gólu Zlín. Petr Leška nahodil puk za Kantora, jenž se ho snažil odpálit, ale dojel ho ONDŘEJ VESELÝ a černou pryž poslal za záda hradeckého gólmana. Zlín otáčí vývoj zápasu! – 2:3. Asistence: Petr Leška.
     
    45:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se rychle podařilo vyrovnat! Puk se odrazil od zadního mantinelu až k MARKOVI MELENOVSKÉMU, který ho z otočky napálil pod vyrážečku beznadějně se ohlížejícího se hradeckého gólmana – 2:2. Bez asistence.
     
    42:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se nakonec povedlo udeřit! O snížení na 1:2 z pohledů Zlína se postaral OLDRICH KOTVAN, jehož dalekonosná přízemní střela si našla místo u levé tyče Kantorovy klece. Asistence: Petr Zámorský.
     
    29:47
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradeckému obránci se však nyní už vsítit gól podařilo! PETER FRŰHAUF si znovu sjel mezi kruhy, kde ho našel Mertl a hradecký otřelý bek zamířil k pravé tyči zlínské klece – 2:0. Domácí tak využívají další početní převahu. Asistence: Tomáš Mertl.
     
    08:56
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je to tak! Domácí se dostávají do jednobrankového vedení zásluhou JIŘÍHO ŠIMÁNKA, který to vzal na sebe a z levé strany si povyjel před branku, odkud propálil mezi betony beznadějně se ohlížejícího Kašíka – 1:0. Asistence: René Vydarený, Peter Frühauf.

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 9. Šimánek (Vydarený, Frühauf), 30. Frühauf (Mertl), 60. Šimánek (Vydarený) – 43. Kotvan (Zámorský), 46. Melenovský, 57. Veselý (Leška), 73. Veselý (Čajánek)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Prokop – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Tvrdík, Pospíšil – Květoň, Marha, Švagrovský – Švihálek, Knotek, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Marušák, Kotvan, Zámorský, Řezníček, Urbanec, Tesařík – Balaštík, Leška, Köhler – Honejsek, Čajánek "C", Veselý – Okál, Holík, Čech – Ondráček, Melenovský, Kubiš. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 816
    bahis siteleri