Lev – Doněck 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Barys – Ufa 5:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Sobota 22.03.2014, 12:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    DMITRIJ MONJA z ničeho nic dává svůj dnešní druhý gól! Z pravé strany vyslal skrytou střelu, s kterou si Košečkin nedokázal poradit – 3:2. Asistence: Konstantin Alexejev.
     
    35:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A domácí využívají další přesilovou hru! Zaripov našel na levé straně výbornou přihrávkou kapitána SERGEJE MOZJAKINA, který prudkou střelou propálil Koskinena – 3:1. Asistence: Danis Zaripov.
     
    22:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní si však FRANCIS PARE najel z levé strany a trochu se štěším překonal Koskinena a využívá tak přesilovou hru domácího celku – 2:1. Asistence: Chris Lee.
     
    20:44
    Sibir právě vstřelil branku!
    A nakonec jí i využívají! DMITRIJ MONJA se dostal před brankou k odraženému puku a již neměl problém dostat puk za záda Košečkina – 1:1. Asistence: Vjačeslav Bělov.
     
    06:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A má slova se potvrzují! Domácí dávají gól v oslabení. Hostující obrana si vůbec neporozuměla za vlastní brankou, puku se zmocnil DMITRIJ KAZIONOV a překonal Koskinena – 1:0. Bez asistence.

    Jaroslav Přib

    Branky a nahrávky: 7. Kazionov, 23. Pare (Lee), 36. Mozjakin (Zaripov) – 21. Monja (Bělov), 51. Monja (Alexejev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Metljuk, Maleňkich – Mozjakin (C), Zaripov, Kovář – Pare, Šenfeld, Kazionov – Platonov, Kosov, Juňkov – Brent, Osala, Timkin – Grigorenko
    Trenér: Mike Keenan (KAN)

    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Bělov, Martynov, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov – Lehterä, Monja, Enlund – Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C) – Sannikov, Gubin, Šumakov – Karamnov, Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin
    Trenér: Dmitrij Kvartalnov (RUS)

    Rozhodčí: Ronn, Olenin – Lazarev, Putilin
    bahis siteleri