Lev – Doněck 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Barys – Ufa 5:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 22.03.2014, 12:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:42
    Astana právě vstřelila branku!
    Bochenski dostal přihrávku do brankoviště, avšak nevypálil, ale předložil kotouč na najetého ANDREJE GAVRILLINA, který se nemýlil a tažnou střelou prostřelil bezmocně natahujícího brankaře Ufy. Asistence: Brandon Bochenski, Dustin Boyd.
     
    39:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Je tu zasloužené vedení domácího celku,které přichází v poslední minutě druhé části! CAM BARKER napřáhl až ke stropu a svou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andrej Gavrilin.
     
    32:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Početní výhoda je i na domácí straně využita a je srovnáno. KONSTANTIN RUDĚNKO se s poměrně velkým štěstím jako první propasíroval k odraženému kotouči. Ten poté vyslal do volného prostoru hostující branky, kterou nestihl Vasilevskij včas pokrýt.
     
    17:26
    Astana právě vstřelila branku!
    Ale záhy se Barysu podařilo snížit. Obrana Salavatu totiž nechala před svým brankovištěm úplně osamoceného KRISTIANA KUDROČE, který si mezi kruhy a poté tvrdě vypálil a puk poslal nekompromisně nad lapačku hostujícího muže v masce. Asistence: Dustin Boyd, Brandon Bochenski.
     
    15:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je to již o dvě branky. Další gól hostujícího celku přidává JEGOR DUBROVSKIJ. Bez asistence.
     
    11:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté svou početní výhodu využívají. ANDREJ ZUBAREV vyčkával u levé tyče na přihrávku. Té se dočkal a tažnou střelou usměrnill puk do odkryté části branky. Jeremejev se sice natahoval, avšak přemístit se včas nedokázal. Asistence: Dmitrij Makarov, Teemu Hartikainen.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 18. Kudroč (Boyd, Bochenski), 33. Ruděnko, 40. Barker (Gavrilin), 47. Gavrilin (Bochenski, Boyd) – 12. Zubarev (Makarov, Hartikainen), 16. Dubrovskij


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Barker, Lundin, Savčenko, Litviněnko, Kudroč, Semjonovo, Grebenščikov – Gavrilin, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Antropov, Starčenko – Romanov, Puškarjov, Upper – Sagadejev, Poliščuk, Rachmanov.
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Sochackij) – Višněvskij, Proškin, Sopel, Kulda, Zubarev, A. Vasilevskij,Isangulov, Babčuk – Chlystov, Zinovjev, Dubrovskij – Filatov, Makarov, Hartikainen – Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov – Stěpanov, Mereškin, Slepyšev.

    Rozhodčí: Gusev, Bělov – Morozov, Sazonov
    bahis siteleri