Milevsko – Trutnov 1:4 (kon.)
konec
HC Milevsko 1934
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
HC Trutnov
Pondělí 24.03.2014, 18:00Baráž o 2. ligu
Partner:
     
    59:25
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Špatná rozehrávka domácích= samostatný nájezd JAKUBA LUŠTINCE na milevskou prázdnou branku a Trutnov vede 4:1. Asistence: Stanislav Procházka.
     
    55:35
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Velká chyba v rozehrávce od milevského Bartůňka. Puku se zmocnil JIŘÍ ŠIMONÍČEK, přejel modrou čáru a bombou do horního rohu završuje hattrick. Bez asistence.
     
    52:48
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté nabídku využívají a s domácím mužstvem to nevypadá dobře. Luštinec vystřelil od modré čáry, puk tečoval Veselý vedle milevské branky. Jenže kotouč se odrazil od zadního mantinelu k nepokrytému JIŘÍMU ŠIMONÍČKOVI, který neměl problém zakončit do odkryté branky. Asistence: Tomáš Veselý, Jakub Luštinec.
     
    23:46
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Milevská útočná dvojice mladíků se prosadila. Aleš Nevolný vybojoval puk u mantinelu, dostal se před branku, jeho pokus Biegl pouze vyrazil a nejlépe se zorientoval VÁCLAV POUCH, který zasunul kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence: Aleš Nevolný.
     
    09:28
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnovští svoji přesilovou hru dokázali využít. Luštinec od modré čáry nabil Maškovi, jeho pokus z pravého kruhu dokázal Pipek reflexivně vyrazit, bohužel jen před sebe, kde stál trestuhodně nepohlídaný JIŘÍ ŠIMONÍČEK a ten se nemýlil. Asistence: Libor Mašek, Jakub Luštinec.

    Petr Kofroň

    Branky a nahrávky: 24. Pouch (Nevolný) – 10. Šimoníček (Mašek, Luštinec), 53. Šimoníček (Veselý, Luštinec), 56. Šimoníček, 60. Luštinec (Procházka)


    HC Milevsko 1934: Pipek (Škubal)- Procházka, Srdínko, Štych, Bartůněk, Štěrba, Hlinka- Urbanec, Descy, Fořt- Novotný (od 30. Novák), Hamerle, Homolka- Nevolný, Pouch, Drda- Król, Korous, Sumerauer
    HC Trutnov: Biegl (Škop)- Antonín, Junek, Procházka, Poul, Malinský- Luštinec, Šimoníček, Mašek- Smékal, Janoušek, Peroutek- Veselý, Chytráček, Zitka

    Rozhodčí: Jechoutek- Marek, Rybáček