Granada – Levante 0:2 (kon.) | Real Betis – Malaga 1:2 (kon.)
konec
Granada CF
0:2 (0:0)
Levante UD
Pondělí 31.03.2014, 20:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Druhá půle rozhodla o zisku tří bodů pro Levante. Skóre nejprve otevřel Navarro, v závěru duelu pečetil vítězství v poměru 2:0 Pedro Lopéz. Vyhrocené poslední okamžiky zápasu již nic nezměnily. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 1:5 (21:54:33)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Za následné protesty je "odměněn" také hostující kapitán Juanfran (LVN).
     
    90+4
    Závěr utkání je velmi vyhrocený. Za hokejový bodyček dostává žlutou kartu Murillo (GRN).
     
    90+4
    Granada měla prakticky poslední možnost k zakončení. Rychlá akce ale skončila velmi záhy, obrana Levante byl včas na svém místě.
     
    90+2
    Levante vhazuje na útočné polovině, To mu pochopitelně stačí. O vítězi duelu je rozhodnuto.
     
    90+1
    Granada zahrávala volný kop z pravé strany. Buonanotte ale míč nasměroval pouze na hlavu hostujícího obránce, který poté odvrátil nebezpečí.
     
    90
    K základní hrací době budou nastaveny rovné čtyři minuty.
     
    89
    Levante právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Balon se dostal k hranici velkého vápna, kde se jej ujal PEDRO LOPÉZ. Hostující záložník poté s pomocí pravé tyči krásně navýšil vedení Levante.
     
    88
    Ofenzivní akce se Levante vůbec nevydařila. Hosty tento fakt ale nemusí příliš mrzet, stále totiž operují na útočné polovině.
     
    87
    Hostující družina střídá post za post. Barrala nahradí na hrotu Babá.
     
    86
    Obléhaní obranného valu hostí pokračuje. Do vápna tentokráte posílal ostrý balon Piti. Navas si ale povyskočil a míč schoval do své moci.
     
    85
    Buonanotte poslal do vápna ostrý centr, který nakonec uschoval Navas. Hostující brankář poté rozehrál protiútok, na jehož konci se ocitl David Barral. Zcela sám před Fernándezem ale nedokázal ve skluzu zakončit.
     
    83
    Granada využívá i poslední možnost střídání. El Arabiho nahradí na trávníku Ighalo. Pomůže družině v pruhovaném k vyrovnání?
     
    82
    Riki na hranici velkého vápna špatně zpracoval, a tak hosté odkopli. Ne však na dlouho, odražený balon poté z voleje napálil nad Iturra. Domácím se čas krátí.
     
    81
    Levante pošetřilo čas na útočné polovině, nyní je již ale opět v akci Granada, která se stále nemůže probojovat přes hostující defenzivu.
     
    79
    Angulův pas byl více než mizerný. Navarro ale rozehrál špatně, Granada má výhodu vhazování v blízkosti hostující branky. Hnedle nato zahrávala také neúspěšný rohový kop, neboť si pomohla faulem.
     
    77
    Balon pouze proletěl velkým vápnem, dotkl se jej ale obránce Levante. Ani standardní situace z druhé strany ale příliš vzruchu nepřinesla.
     
    76
    El Arabiho centr z levé strany byl sražen na rohový kop. Jeho exekuce ale bude provedena až po dostřídání Levante. Místo Ivanschitze okusí atmosféru duelu Rodas.

    Libor Kucza

    Branky: 48. D. Navarro, 89. P. López

    Karty:   43. El Arabi (GRN), 90+4. Murillo (GRN) – 21. Rubén García (LVN), 55. D. Navarro (LVN), 61. Barral (LVN), 90+4. García Juanfran (LVN)


    Granada CF: R. Fernández – Nyom (C) (70. Piti), Angulo, Coeff, Murillo – F. Rico, Iturra, Recio (62. Buonanotte) – Brahimi, El Arabi (83. Ighalo), Riki.
    Náhradníci: Karnezis – Maínz, Foulquier, Buonanotte, Piti, Fatau, Ighalo.

    Levante UD: Navas – D. Navarro, Vyntra, García Juanfran (C), El Adoua – Diop, Rubén García (65. P. López), Ivanschitz (76. Rodas), Simão, V. Casadesús – Barral (87. Babá).
    Náhradníci: Javi Jiménez – Rodas, Karabelas, P. López, Xumetra, da Silva Pinto, Babá.

    Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco

    Diváci: 15 338
    bahis siteleri