Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 4:0 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:2 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Pondělí 07.04.2014, 19:00 • KAJOT ARENA - Brno • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ PECH potvrzuje výhru hostů v tomto zápase. Kometa nedokázala vyhrát vhazování, to naopak perfektně zvládl Buchtele a pro útočníka Sparty už nebyl problém dopravit kotouč do prázdné klece. Asistence: Jan Buchtele.
     
    56:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Kometa je zpět v zápase. Jak už to vypadalo všelijak, tak je tu možná kouzelný lektvar, který by mohl domácím vlít krev zpátky do žil. Přihrávku v pádu předvedl obránce Žižka, protlačil tak puk před bránu, kde byl HYNEK ZOHORNA a jeho pokus skončil za Pöpperlem, který si sice na puk sáhl, ale nedokázal ho zachytit před brankovou čárou. Asistence: Tomáš Žižka, Tomáš Svoboda.
     
    41:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další branka hostů po rychlé a svižné akci. DANIEL PŘIBYL se vrátil z trestné lavice, ihned dostal puk na pravou stranu. Výborně si stáhl obránce a vypálil přesně nad Čiliakovo rameno. Pěkná trefa a vymetený růžek brněnské svatyně. Asistence: Lukáš Klimek.
     
    38:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení udělal velkou chybu v rozehrávce obránce Kempný, který dostal do úniku rozjetého JANA BUCHTELEHO. Ten si v pohodě najel před Čiliaka a zmrazil brněnskou halu. Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    20:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Znovu je vyrovnáno. Obrovskou chybu udělal za brankou obránce Sičák, který v podstatě namazal na volej pro MICHALA KEMPNÉHO. Brněnský bek si najel mezi kruhy a jeho pumelice málem protrhla síť. Jasná pozice, parádní rána, využitá přesilovka a výsledek 2:2. Bez asistence.
     
    14:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhá brněnská formace si sice vytvořila tlak v útočné třetině, ale pak o puk rychle přišla a nechala ujet do brejku hned čtveřici hráčů Sparty. Ti kompletně rozebrali obranu, včetně přesunujícího Čiliaka. Perfektní pas předvedl Forman, který našel u pravé tyče zakončujícího ADAMA POLÁŠKA. Asistence: Miroslav Forman, Tomáš Rachůnek.
     
    09:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, JAKUB KOREIS uplatnil svůj důraz na brankovišti a snad natřikrát dopravil kotouč za Pöpperleho záda. Výborně to udělal Vondráček, který nahodil puk do klubka těl. Nevěděl pořádně co s pukem, tak to zkusil. A exsparťanský útočník si našel prostor a snad i silou vůle dokázal rozburácet brněnskou halu, která se otřásá v základech. Asistence: Vilém Burian, Tomáš Vondráček.
     
    03:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace hostů končí úvodním gólem. Pech výborně ve středním našel rozjetého TOMÁŠE ROLINKA, který se dostal mezi brněnskými beky do dobré střelecké pozice a prostřelil Čiliaka mezi betony. Ten si na kotouč sice sáhl, ale reagovat nedokázal. Asistence: Lukáš Pech, Radek Philipp.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 10. Koreis (Burian, T. Vondráček), 21. Kempný, 57. H. Zohorna (Žižka, T. Svoboda) – 4. Rolinek (Pech, Philipp), 15. Polášek (Forman, T. Rachůnek), 39. Buchtele (Hlinka), 42. Přibyl (Klimek), 59. Pech (Buchtele)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Dlapa, Hanzlík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Sedlák – J. Hruška, Čermák (C), J. Svoboda – J. Káňa, V. Němec, T. Svoboda – Pivko, Novotný, H. Zohorna – Burian, Koreis, T. Vondráček – Mrázek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Pilař, Piskáček, Polášek, Sičák, Kubát, Philipp – Buchtele, Hlinka, Ton (C) – Rolinek, Pech, Kumstát – I. Rachůnek, Divíšek, Klimek – T. Rachůnek, Přibyl, Forman – Simon. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Robin Šír – Jiří Gebauer, Vít Lederer

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri