NY Rangers – Buffalo 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 2:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 0:2 (kon.)
Ottawa – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Toronto 4:2 (kon.) | Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.)
Nashville – Arizona 2:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:2 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:1 (1:0 po s.n.)
Edmonton – Los Angeles 0:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 11.04.2014, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je tu snížení! PAUL RANGER poslal od modré švihem puk na Luonga do výše brankářovy hlavy, ten poněkud zazmatkoval a kotouč prošel až do sítě! Poněkud laciným gólem ještě hosté vykřesali naději. Asistence: Tyler Bozak, Jake Gardiner.
     
    46:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Fransona na modré čáře dává domácím tříbrankový náskok! Hostující obránce nezachytil vyhození po ledě a místo toho, aby hned vyrazil zpět, hledal neustále kotouč někde pod bruslemi. Za tím však vyrazil Fleischmann, na pravém křídle ho doplnil NICK BJUGSTAD a byl z toho nájezd 2 na 1, krásně roztažený, kde správná přihrávka do šířky je rychlejší než přesun brankáře. To přesně se stalo a NICK BJUGSTAD zavěsil nad ležícím gólmanem! Sedmý gól Floridy v sezóně v oslabení. Asistence: Tomáš Fleischmann, Colby Robak.
     
    43:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers dokonale využili únavy hostů, kteří nemohli vystřídat a zvyšují na 3:1! Po buly nepustili hosty na puk, kombinovali, vytvořili si dobrou šanci, ale ujal se až výjezd zpoza branky v podání NICKA BJUGSTADA, který se obtočil kolem beka a v pádu poslal puk pod betony gólmana do sítě! Asistence: Sean Bergenheim, Brad Boyes.
     
    39:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí střílí gól do šatny! Bjugstad objel branku a přihrávkou přes brankoviště na druhou tyč našel zcela volného BRADA BOYESE, pro kterého nebyl problém uklidit puk do odkryté klece! Obrana hostů zaspala a znamená to vedení Panthers 2:1! Asistence: Nick Bjugstad, Sean Bergenheim.
     
    24:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Toronta přinesl vyrovnání! Dobrá kombinace v situaci 3 na 2 vyústila ve střelu TYLERA BOZAKA, který o tyč nedal Luongovi šanci! Asistence: Jake Gardiner, James van Riemsdyk.
     
    06:06
    Florida právě vstřelila branku!
    První kloudná akce zápasu končí gólem! Floridě se podařilo zakombinovat v útočné třetině a po přihrávce z rohu se z levého kruhu střelou nad lapačku prosadil BRANDON PIRRI! MacIntyre toho moc neviděl. Domácí jdou do vedení a paradoxně je to zásluhou rodáka z Toronta. Asistence: Quinton Howden, Brian Campbell.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 7. Pirri (Howden, Campbell), 40. Boyes (Bjugstad, Bergenheim), 44. Bjugstad (Bergenheim, Boyes), 47. Bjugstad (Fleischmann, Robak) – 25. Bozak (Gardiner, van Riemsdyk), 54. Ranger (Bozak, Gardiner)


    Florida Panthers: Luongo (Clemmensen) – Campbell, Kulikov, Jovanovski, Gudbranson, Robak, Olsen – Boyes, Bjugstad, Bergenheim – Upshall, Trocheck, Fleischmann – Winchester, Shore, Huberdeau – Hayes, Pirri, Howden.
    Toronto Maple Leafs: MacIntyre (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Rielly, Gleason, Franson – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Kuljomin – Bodie, McClement, Raymond – Ranger, Smith, Orr.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Peel – Galloway, Heyer

    Diváci: 13 110
    bahis siteleri