NY Rangers – Buffalo 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 2:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 0:2 (kon.)
Ottawa – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Toronto 4:2 (kon.) | Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.)
Nashville – Arizona 2:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:2 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:1 (1:0 po s.n.)
Edmonton – Los Angeles 0:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 11.04.2014, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Hosté reagují oddechovým časem.
     
    58:52
    Až nyní se dokázali hosté dostat ze své třetiny a MacIntyre ihned pádí na střídačku, Toronto v šesti hráčích!
     
    56:22
    Dlouho čekali domácí s rozehrávkou za vlastní brankou, až dlouhou přihrávkou vyslali do nájezdu Bergenheima, kterého stíhal Franson a tísněný útočník se bekhendovou střelou nedokázal prosadit!
     
    55:05
    Nevinně vypadající útok domácích 3 na 3 vyústil v nádhernou křížnou přihrávku na osamoceného Shorea před brankou, který nedokázal přehodit ležícího gólmana!
     
    53:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je tu snížení! PAUL RANGER poslal od modré švihem puk na Luonga do výše brankářovy hlavy, ten poněkud zazmatkoval a kotouč prošel až do sítě! Poněkud laciným gólem ještě hosté vykřesali naději. Asistence: Tyler Bozak, Jake Gardiner.
     
    51:49
    Phaneuf a Winchester si navzájem drželi hole, až shodili rukavice a rozdali si to na férovku! Výškový a váhový nepoměr byl znát, Phaneuf po krátkém boji vítězí na body. Mají to za obvyklých 5 minut a pokračuje se 5 na 5.
     
    51:37
    Winchester je každou dnešní střelou blíže gólu, tentokrát již trefil tyč!
     
    46:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Fransona na modré čáře dává domácím tříbrankový náskok! Hostující obránce nezachytil vyhození po ledě a místo toho, aby hned vyrazil zpět, hledal neustále kotouč někde pod bruslemi. Za tím však vyrazil Fleischmann, na pravém křídle ho doplnil NICK BJUGSTAD a byl z toho nájezd 2 na 1, krásně roztažený, kde správná přihrávka do šířky je rychlejší než přesun brankáře. To přesně se stalo a NICK BJUGSTAD zavěsil nad ležícím gólmanem! Sedmý gól Floridy v sezóně v oslabení. Asistence: Tomáš Fleischmann, Colby Robak.
     
    44:22
    Vyloučeným je Trocheck za podražení. Druhá přesilovka hostů.
     
    43:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers dokonale využili únavy hostů, kteří nemohli vystřídat a zvyšují na 3:1! Po buly nepustili hosty na puk, kombinovali, vytvořili si dobrou šanci, ale ujal se až výjezd zpoza branky v podání NICKA BJUGSTADA, který se obtočil kolem beka a v pádu poslal puk pod betony gólmana do sítě! Asistence: Sean Bergenheim, Brad Boyes.
     
    39:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí střílí gól do šatny! Bjugstad objel branku a přihrávkou přes brankoviště na druhou tyč našel zcela volného BRADA BOYESE, pro kterého nebyl problém uklidit puk do odkryté klece! Obrana hostů zaspala a znamená to vedení Panthers 2:1! Asistence: Nick Bjugstad, Sean Bergenheim.
     
    38:38
    Campbell se vydal na výlet, vytvořil dvojici s jedním útočníkem a přihrávkami se dostali až před branku, kde Campbell z mezikruží trestuhodně nedal!
     
    37:36
    Kuljomin za to dostává 2 minuty (nedovolené bránění) a Panthers mají další přesilovku.
     
    35:05
    Winchester si najel mezi kruhy, dostal přihrávku od Huberdeaua, avšak měl to na bekhend a střelu přes ruku nedokázal lépe zamířit! Trefil brankáře do hrudi.
     
    34:38
    Toronto se ocitlo v nájezdu 2 na 1! Kessel vyřešil situaci po kanadsku, tj. bez přihrávky, avšak jeho švih mířil přímo doprostřed a skrz břicho gólmana prostě nemohl projít.
     
    28:22
    Bjugstad poslal MacInytrea za brankovou čáru do sítě a dostává za to 2 minuty za nedovolen bránění. První přesilovka pro hosty.
     
    25:36
    Další bitka, tentokrát ve středním pásmu. Nyní se již vylučovat bude. Vše odstartoval Phaneufův nešetrný loket do zad Howdena, za který dostal 2 minuty. Po odpískání se porvali Jovanovski (FLA) a Orr (TOR). Oba dostávají 2 minuty, Orr k tomu navíc osobní desetiminutový trest. Ve výsledku to znamená druhou přesilovku pro domácí.
     
    24:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Toronta přinesl vyrovnání! Dobrá kombinace v situaci 3 na 2 vyústila ve střelu TYLERA BOZAKA, který o tyč nedal Luongovi šanci! Asistence: Jake Gardiner, James van Riemsdyk.
     
    20:22
    Hned na začátku ujeli Panthers 2 na 1! Bergenheim nepřihrál, vzal to ruským blafákem, ale nezvedl puk a MacIntyre odrazil puk do rohu.
     
    15:16
    Winchester se dostal do obrovské šance, ale čest svému jménu neudělal. MacIntyre si s jeho šancí dokázal poradit. K odraženému puku se však dostal Huberdeau a, ač tísněn, dokázal po ledě zamířit do prázdné branky, gólman však dokázal vyrážečkou na brankové čáře zasáhnout! Máme tu horkého kandidáta na zákrok večera!
     
    11:31
    Fleischmann se dostal do samostatného nájezdu z levé strany! Zkusil střelu na lapačku a MacIntyre jejím máchnutím poslal puk obloukem za svá záda, kde překročil brankovou čáru těsně vedle pravé tyče! Velká smůla pro českého útočníka a velké štěstí pro gólmana hostů.
     
    09:07
    Raymond ujížděl sám na Luonga! Avšak měl na zádech závaží v podobě jednoho obránce, které mu nedovolilo něco složitého vymýšlet a se střelou si brankář poradil.
     
    06:42
    Kessel se provinil hákováním a Panthers si zahrají první přesilovku.
     
    06:06
    Florida právě vstřelila branku!
    První kloudná akce zápasu končí gólem! Floridě se podařilo zakombinovat v útočné třetině a po přihrávce z rohu se z levého kruhu střelou nad lapačku prosadil BRANDON PIRRI! MacIntyre toho moc neviděl. Domácí jdou do vedení a paradoxně je to zásluhou rodáka z Toronta. Asistence: Quinton Howden, Brian Campbell.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 7. Pirri (Howden, Campbell), 40. Boyes (Bjugstad, Bergenheim), 44. Bjugstad (Bergenheim, Boyes), 47. Bjugstad (Fleischmann, Robak) – 25. Bozak (Gardiner, van Riemsdyk), 54. Ranger (Bozak, Gardiner)


    Florida Panthers: Luongo (Clemmensen) – Campbell, Kulikov, Jovanovski, Gudbranson, Robak, Olsen – Boyes, Bjugstad, Bergenheim – Upshall, Trocheck, Fleischmann – Winchester, Shore, Huberdeau – Hayes, Pirri, Howden.
    Toronto Maple Leafs: MacIntyre (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Rielly, Gleason, Franson – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Kuljomin – Bodie, McClement, Raymond – Ranger, Smith, Orr.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Peel – Galloway, Heyer

    Diváci: 13 110
    bahis siteleri