Leverkusen – Hertha 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Augsburg 2:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:0 (2:0)
FC Augsburg
Neděle 13.04.2014, 17:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Tarik Elyounoussi, přichází Kai Herdling.
     
    79
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sebastian Rudy, přichází Niklas Süle.
     
    78
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází André Hahn, přichází Raphael Holzhauser.
     
    75
    Další obrovská šance pro hosty. Baier poslal na hranici ofsajdu stojícího Bobadillu, který vypálil z pravé strany vápna, ale těsně netrefil zařízení.
     
    73
    Tak ani tohle nevyšlo. Altintop vypálil přízemní střelu a Grahl měl tentokrát velké problémy a nebyl si zrovna jistý. Nakonec však zasáhl pro svůj tým dobře. Skóre se nemění.
     
    68
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sejad Salihović, přichází Anthony Modeste.
     
    65
    Hitz musel zasahovat proti střele Vollanda. Byla sice z poměrně složitého úhlu, ale gólman hostů musel nadvakrát řešit tento pokus.
     
    64
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Sascha Mölders, přichází Raúl Bobadilla.
     
    55
    Teď už to bylo váznější. Augsburgu vyšel po dlouhé době rychlý kontr, který zakončoval tvrdou střelou Hahn. Ale hrdina dnešního zápasu Grahl opět likvidoval dobrou šanci soupeře.
     
    49
    Kdo jiný, než Salihovič poslal jedovatý projektil k levé tyči. Tam se vyšrouboval brankář Hitz a tentokrát to byl výtečný zákrok švýcarského brankáře. Ovšem Salihovič ty standardky kope neskutečně. Takový Pavel Horváth v nejlepší formě.
     
    41
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Gól do šatny. JANNIK VESTERGAARD přišel ke svému zářezu jako slepý k houslím. Rohový kop domácích odehrál Rudy, míč Hitz vyboxoval před sebe a poté přišly na řadu velké zmatky na malém vápně. Toho si dánský fotbalista všiml a hlavičkou nekompromisně dopravil balon do sítě.
     
    39
    No to nás potěš pánbůh. Teď si Hitz s Brackerem z hluboka mohli odfrknout. Nepříjemný centr vyslal na bránu Volland a málem si obránce Augsburgu srazil míč do vlastní sítě. To bylo o prsa japonské slečny.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Andreas Beck (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    29
    Poté se urodila další šance. Na roh Baiera si naskočil Hahn a skvělý zákrok Grahla podruhé v krátkém sledu hatí radost Augsburgu z vyrovnání. To byl tygří skok po míči, perfektní práce.
     
    28
    Augsburg chvili hraje, že ho dění na hřišti vůbec nezajímá a pak se probudí a z ničeho nic neskutečně zahrozí. Altintop na něj vyslal parádní projektil a fantastický Grahl zasáhl na jedničku.
     
    27
    Žlutou kartu dostává Kevin Vogt (FC Augsburg).
     
    25
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Kevin Vogt.
     
    23
    No prosím, a pak že to nepůjde. Přízemní střelu vyslal z hranice vápna Hahn a gólman Grahl měl co dělat, aby se roztáhl jako stonožka. Konečky prstů vytěsnil míč do bezpečných prostor.
     
    19
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Není co řešit. Jedenáctý gól sezóny pro SEJADA SALIHOVIĆE. Parádní branka z přímého kopu. Míč zakroutil k pravé tyči, kam se sice Hitz natahoval a lehce si i na něj i sáhl, ale nebyla šance. Parádní trefa a zasloužené vedení doposud lepšího mužstva.
     
    12
    Kde byla obrana Augsburgu, to mi hlava nebere. Tři na jednoho se valila modrá lavina. Jenže Polanski dlouho kouzlil s míčem a místo nějaké přihrávky to zkusil sobecky sám. Chtěl si vykoledovat penaltu, ale tohle nemohlo v žádném případě projít.
     
    10
    Obrovská šance Hoffenheimu. Roberto Firmino měl na kopačce úvodní gól zápasu. Dostal se s míčem za obranu a až na malé vápno kvapil s kulatým nesmyslem. Tváří v tvář se potkal s Hitzem, který jej ovšem vychytal.
     
    3
    Tak to je nástup. Obrovskou chybu vyrobila domácí obrana a na Grahla šel zcela sám útočník Mölder, ale možná zbrkle vystřelil. Měl jít ještě dál a najít si lepší prostor. Přesto trefil tyč!

    Roman Zajíček

    Branky: 19. Salihović, 41. Vestergaard

    Karty:   30. Beck (HOF) – 27. Vogt (AUG)


    TSG 1899 Hoffenheim: Grahl – Johnson, Strobl, Vestergaard, Beck (C) – Rudy (79. Süle), Polanski, Volland, Firmino, Salihović (68. Modeste) – Elyounoussi (87. Herdling).
    Náhradníci: Stolz – Süle, Toljan, Hamad, Modeste, Herdling, Gyau.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Callsen-Bracker, Hong, Ostrzolek – Kohr (25. Vogt), Baier, Hahn (78. Holzhauser), Altintop, Esswein – Mölders (64. Bobadilla).
    Náhradníci: Manninger – Philp, Klavan, Vogt, Holzhauser, Milik, Bobadilla.

    Rozhodčí: Schmidt – Walz, Voss

    Diváci: 26 449
    bahis siteleri