Real Betis – Sevilla 0:2 (kon.) | Valencia – Elche 2:1 (kon.) | Getafe – Atlético 0:2 (kon.)
Espanyol – Rayo Vallecano 2:2 (kon.)
konec
Real Betis
0:2 (0:1)
Sevilla FC
Neděle 13.04.2014, 12:00 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    69
    Estráda v podobě žlutých karet pokračuje, hříšníkem je tentokráte hostující Navarro (SEV), který soupeře zatahal za dres. Volný kop pro Real.
     
    61
    Pro změnu uvidíme opět žlutou kartu, fotbalisté dnes předvádějí místy až nechutné zákroky, které do fotbalu nepatří. Za razantní skluz je potrestán Chica (RBE).
     
    57
    V dnešním utkání si borci obou celků patrně dělají sbírku žlutých karet, jinak si toto penzum napomenutí nedokáži vysvětlit. Za nekompromisní zatažení za dres soupeře je potrestán Baptistão (RBE).
     
    55
    První žlutá karta druhé půle, obdržel ji Vitolo (SEV), který jako by se snažil soupeře ostrým šlapákem přibít k zemi. To se mu nepodařilo, pdoráždil pouze hlavního arbitra.
     
    34
    Skutečně vyhrocené utkání. Za loket v obličeji soupeře dostává karetní napomentuí Reyes (SEV). Pokud by se hrálo tímto tempem i nadále, dočkáme se brzy dalšího vyloučení.
     
    31
    Za protesty navíc dostává žlutou kartu domácí forvard Castro (RBE). Zprvu poklidné utkání tak rozhýbává emoce na obou stranách barikády.
     
    27
    Je tomu skutečně tak, Juan Carlos za svůj skluz zezadu dostává červenou kartu. Obráncu Betisu se zlobí, dle opakovaného záznamu je ale vyloučení nejspíše oprávněné.
     
    14
    Další žlutá karta, kterou obdržel za ostrý šlapák hostující Trochowski (SEV).
     
    6
    N'Diaye zastavil rozehrávku hostí nechtěnou rukou, za což dostává žlutou kartu. Ta je ovšem velice přísná.

    Libor Kucza

    Branky: 30. Gameiro (pen.), 83. Gameiro (Figueiras)

    Karty:   6. N'Diaye (RBE), 31. R. Castro (RBE), 57. Baptistão (RBE), 61. Chica (RBE) – 14. Trochowski (SEV), 34. J. Reyes (SEV), 55. Vitolo (SEV), 69. F. Navarro (SEV)   27. J. Carlos (RBE)


    Real Betis: Adán – Amaya (C), Figueras, Moreno Juanfran (77. B. Rodríguez), J. Carlos – Nono, Vadillo (41. Chica), Baptistão (60. Cedrick), N'Diaye – Molina, R. Castro.
    Náhradníci: Sara – Chica, Paulão, Verdú, Igiebor, Cedrick, B. Rodríguez.

    Sevilla FC: Beto – Fazio (C), Figueiras, Carriço, A. Moreno (45. F. Navarro) – Iborra, Trochowski (46. Vitolo), J. Reyes, Mbia, Gameiro – Bacca (74. Rakitić).
    Náhradníci: Varas – F. Navarro, Pareja, Coke, Marin, Rakitić, Jairo, Vitolo.

    Rozhodčí: Velasco – Alonso, Yuste

    Diváci: 32 254
    bahis siteleri