Philadelphia – Carolina 5:6 (0:1 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:3 (0:2 po s.n.)
Minnesota – Nashville 3:7 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:2 (po pr.) | Vancouver – Calgary 5:1 (kon.)
Arizona – Dallas 2:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
Pittsburgh Penguins
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
Ottawa Senators
Pondělí 14.04.2014, 01:40 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:17
    Je tu další vyloučení v utkání, když je na dvě minuty za držení protihráče vyloučen Craig Adams (PIT), a hosté si zahrají první přesilovku ve třetí třetině.
     
    37:32
    Ottawa bude hrát další přesilovou hru, protože na dvě minuty za zdržování hry je vyloučen Despres (PIT).
     
    36:37
    Chris Kunitz (PIT) však dostává dvě minuty za hákování a hosté budou hrát další přesilovou hru.
     
    32:34
    Pittsburgh bude hrát další přesilovou hru, když dvě minuty za sekání dostává opět Erik Condra (OTT), který trestnou lavici opustil před pár sekundami.
     
    29:48
    Domácí si nakonec vybojovali přesilovou hru, protože dvě minuty za držení protihráče dostává Erik Condra (OTT).
     
    26:58
    Harry Zolnierczyk (PIT) dostává dvě minuty za držení protihráčovi hole, a tak dostává Ottawa svou druhou početní výhodu.
     
    19:57
    Tak ještě tu máme trest pro Colina Greeninga (OTT), jenž si vysloužil dvě minuty za hrubost, a Pens tak na začátku druhé třetiny budou hrát přesilovou hru.
     
    16:39
    Tentokrát se bude vylučovat na straně domácích, když je na dvě minuty za sekání vyloučen domácí Harry Zolnierczyk (PIT), a Ottawa tak bude moci rychle vstřelit vyrovnávající branku.
     
    14:06
    Je tu první regulérní vyloučení v utkání, když na dvě minuty za hákování putuje na trestnou lavici hostující Milan Michálek (OTT), a Pittsburgh si tak zahraje první přesilovou hru v utkání.
     
    09:24
    Máme tu trochu oživení zápasu, když se do sebe pustili Chris Neil (OTT) a Tanner Glass (PIT). Bitku nakonec vyhrál Neil, který složil svého soupeře na lopatky. Nic to však nemění na tom, že si oba posedí pět minuty na trestné lavici.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. Jokinen (Kunitz, Letang), 26. Stempniak (Bennett, Gibbons.) – 19. Turris (Karlsson, Hoffman), 38. Stone (MacArthur, Wiercioch), rozh. náj. Turris


    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Orpik, Martin, Letang, Scuderi, Despres, Maatta – Stempniak, Gibbons, Bennett – Kunitz, Jokinen, Neal – Megna, Sutter, Kobasew – Pyatt, Adams, Zolnierczyk.
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Methot, Karlsson, Wiercioch, Gryba, Phillips, Ceci – Michálek, Spezza, Hemský – MacArthur, Turris, Stone – Hoffman, Pageau, Neil – Greening, Smith, Condra.

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Galloway, Cormier.

    Diváci: 18 663
    bahis siteleri