Hr. Králové – Bohem. Pr. 2:1 (kon.) | Chorzów – Prešov 0:0 (kon.) | Fehérvár – Jablonec 1:1 (kon.)
HFK Olomouc – Opava 0:4 (kon.) | Č. Budějovice – Brno 2:1 (kon.) | Varnsdorf – Bohemians 1905 0:1 (kon.)
Hr. Králové – Pardubice 0:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:0 (kon.) | Třinec – Trnava 3:1 (kon.)
Znojmo – Brno 4:0 (kon.) | Chrudim – Slavia B 4:3 (kon.) | Teplice – Kolín 3:1 (kon.)
Vlašim – Vyšehrad 3:3 (kon.) | Kaiserslautern – Most 5:0 (kon.) | Neftçi Baku – Příbram 0:0 (zruš.)
Mladá Boleslav – Concordia Chiajna 1:2 (kon.)
konec
MFK Chrudim
4:3 (2:3)
SK Slavia Praha B
Středa 09.07.2014, 17:00Přípravný zápas
     
    90+1
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak domácí to přece jen zvládli! Velký podíl na tom měl Jiří Nadrchal, který na pravé straně vybojoval balon pro MARKA NETUŠILA, který po zemi k tyči překonal hostujícího gólmana – 4:3!
     
    83
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Penalta jako přes kopírák! Stejně jako Lukáš Kopecký si počínal neomylně i ONDŘEJ KESNER, který poslal balon do pravé šibenice! Brankář Soukup sice vystihl stranu, míč ale ani náhodou zachytit nedokázal – 3:3!
     
    82
    Nadrchal se skvěle uvolnil na levé straně, byl v šestnáctce faulován a Chrudim bude kopat druhou penaltu! Dočkáme se vyrovnání?
     
    74
    David Sixta se rozběhl po pravé straně, jeho nadýchaný centr našel přesně hlavu Tomáše Váchy, který však v ideální pozici nedokázal míč dobře zasáhnout a ten tak skončil mimo!
     
    73
    Další střídání na straně Slavie. Do hry se vrátí Sodoma a odejde Novák.
     
    63
    Další střídání u sešívaných, trenér do hry posílá Lišku, Zdichynce a Möglicha. Na hrací ploše naopak končí Sodoma, Vitarigo a Zámečník.
     
    61
    Chrudimská obrana však nyní trestuhodně zapomněla na Jakuba Zámečníka, který postupoval úplně sám na Mrázka! Jeho zakončení ale skončilo nad chrudimskou brankou!
     
    59
    Vzápětí přišla další více než stoprocentní příležitost chrudimského mančaftu! Po tvrdé ráně Kesnera, která byla zblokována na malém vápně Marek Netušil nedokázal trefit poloprázdnou branku sešívaných!
     
    58
    To již ale neplatí! Skvělou práci předvedl mladý útočník Marek Netušil, který se nejprve zbavil protihráče a poté tvrdou ranou vyprášil rukavice Soukupa. Jediná smůla byla, že jeho pokus mířil do středu branky, kde byl dobře postaven slavistický gólman!
     
    49
    Pohledná akce chrudimského celku málem přinesla vyrovnání! Pavel Štěpánek dostal skvělý míč za obranu, tělo nacpal před obránce a směřoval do šestnáctky. Jeho centr nakonec obrana ztečovala a Soukup měl velký potíž vytěsnit míč nad břevno!
     
    44
    Kolařík je vzápětí střídán Kadavým.
     
    43
    Kolařík dostal do obličeje od Drahoše, který obdržel od rozhodčího žlutou kartu. Stejně však dopadl i Kolařík, jenž až moc hlasitě žádal pro chrudimského obránce červenou.
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavisté se poprvé v dnešním mači dostávají do vedení, po rohovém kopu vznikl v šestnáctce Chrudimi velký závar, ve kterém dostal spoustu času JAKUB ZÁMEČNÍK a nadvakrát prostřelil Vostradovského – 2:3!
     
    36
    A právě střídající Smolák byl po krátkém pobytu na hřišti ve vynikající příležitosti, jeho ránu ale Vostradovský skvělým způsobem vyrazil! Před dotírajícími hráči následně balon odklidil Ráliš!
     
    34
    Slavia sahá k prvním změnám. Do hry půjdou Smolák, Pelikán a Vitarigo, kouč ze hry pro tuto chvíli stahuje Kadavého, Möglicha a Zdichynce.
     
    28
    Zámečník skvěle prosvištěl kolem Ráliše, jeho centr byl odražen na Nováka, který se z hranice pokutového území opřel do balonu! Míč prolétl zhruba metr nad břevnem!
     
    23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zatím si na nedostatek branek v Chrudimi stěžovat nemůžu! Další parádní průniková přihrávka za obranu našla rozběhnutého SODOMU, který po gólmanem poslal balon do sítě – 2:2!
     
    18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení zpět na svoji stranu, LUKÁŠ KOPECKÝ provedl penaltu mazácky, když poslal míč do stejné šibenice jako při své první střele – 2:1!
     
    17
    Kroutil byl faulován v pokutovém území, Chrudim bude kopat pokutový kop!
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Chrudimští se však z vedení příliš dlouho neradovali, skvělý pas za obranu přistál na noze ZDICHYNCE, jenž se uvolnil přes Bareše a přesnou ranou do horní poloviny branky překonal Vostradovského – 1:1!
     
    8
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní střela, která vymetla šibenici slavistické svatyně! Opěvovaným střelcem je LUKÁŠ KOPECKÝ! Chrudimští se tak z druhé nebezpečné příležitosti dostávají do vedení – 1:0!
     
    4
    Na druhé straně jsme však viděli první kvalitní příležitost na vstřelení gólu! Malinský unikal po pravé straně, jeho centr našel hlavu nabíhajícího Kroutila, který jen těsně minul slavistickou branku!

    Petr Dejnožka

    Branky: 8. Kopecký, 18. Kopecký (pen.), 83. Kesner (pen.), 90+1. Netušil – 11. Zdichynec, 23. Sodoma, 40. Zámečník

    Karty:   43. Drahoš (CHR) – 43. Kolařík (SLB)


    MFK Chrudim: I. poločas: Vostradovský – Tlapák, Ráliš, Drahoš, Bareš – Malinský, Kučera, Hannich, Opina, Kopecký – Kroutil
    II. poločas: Mrázek – Štěpánek, Vladyka, Radouš, Adámek – Kesner, Sixta, Langr, Vácha, Nadrchal – Netušil

    SK Slavia Praha B: Soukup – Möglich (34. Pelikán), Kadavý (34. Smolák), Kolařík (44. Kadavý), Fialka, Brož, Novák (73. Sodoma), Zámečník (63. Möglich), Zdichynec (34. Vitarigo) (63. Zdichynec), Sodoma (63. Liška), Liška

    Rozhodčí: Kvaček – Havránek, Pokorný
    bahis siteleri