Košice – Trnava 2:0 (kon.)
konec
MFK Košice
2:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
sk Neděle 24.08.2014, 16:00 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil triumfom košického tímu. Pre východniarov je to vôbec prvý bodový zápis v sezóne a treba uznať, že celkom zaslúžený. Domáci futbalisti hrali už od úvodu s náhradným brankárom, z ktorého sa napokon stal hrdina zápasu, ktorý zlikvidoval penaltu a zabezpečil tak triumf svojmu tímu.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok víkendu. (17:52:49)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Košice dali gól!

    Rusov opustil bránku a chcel pomôcť svojim spoluhráčom v útoku, ale hostia o guľatý predmet prišli a JOZEF SKVAŠÍK pred prázdnou svätyňou jednoducho zaváhať nemohol.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
    Hneď v tej prvej sa Košice vymanili spod menšieho zovretia súpera, no napokon svoj rýchly brejk streleckým pokusom nezakončili, pretože hostia sa stihli vrátiť.
     
    90
    Trnava sa usadila na útočnej polovici a domáci sa musia stále brániť. Štvrtý rozhodca už chystá tabuľu s informáciou o nadstavenom čase.
     
    89
    Trnava to predsa len skúša záverečným tlakom! Hostia vrhli svoje sily do útoku a zrejme to ešte bude poriadne zaujímavé!
     
    88
    Po menšom faule ostal na zemi ležať domáci Viazanko, ktorý sa ale nikam ponáhľať nemusí. Košičania už budú naťahovať potrebné sekundičky.
     
    87
    Na trávniku sa nič zaujímavé nedeje. Hostia by síce chceli ísť do útoku, ale defenzíva domáceho tímu nič podobné nepripúšťa.
     
    86
    Žltú kartu dostává Miroslav Viazanko (MFK Košice).
     
    85
    Košičania dokonca získali rohový kop, po ktorom ale nič nevymysleli. Domáci hráči si musia dávať pozor aj na zadné dvierka, takže nič zbytočne neriskujú.
     
    84
    Zdá sa, že o výsledku je už rozhodnuté. Trnavskí futbalisti zahodili skvelú šancu, čo ich psychicky zrejme úplne zložilo a musia sa dokonca brániť.
     
    83
    Trnavskí futbalisti zahodili perfektnú príležitosť na vyrovnanie a z náhradného gólmana Košíc urobili hrdinu zápasu. Všetko nasvedčuje tomu, že tri body ostanú v metropole východu.
     
    82
    Žltú kartu dostává Boris Sekulić (MFK Košice).
     
    82
    Vlasko v pokutovom kope neuspel! Stijakovič jeho pokus vyrazil mimo priestoru troch žrdí.
     
    82
    Trnava získava pokutový kop! Stalo sa tak po faule Sekuliča!
     
    81
    Dnešné stretnutie sleduje 1856 divákov.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Dávid Škutka, prichádza Oumar Diaby.
     
    79
    Druhý polčas sa nám pomaly blíži k záverečnej desaťminútovke, no zatiaľ to na vyrovnanie Trnavy vôbec nevyzerá. Hostia sa stále nevedia presadiť na útočnej polovici.
     
    76
    Košičania sa presunuli na útočnú polovicu, kde vybojovali štandardku z pomerne zaujímavej, no vzdialenej pozície. Každopádne po nej letel center priamo pred bránku, odkiaľ domáci hráči zakončili iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    75
    Jendrišek sa pokúšal predrať do útoku, čo sa mu aj podarilo. Určite ale nečakal skvelý zákrok gólmana Stijakoviča, ktorý oproti nemu vybehol a jeho šancu pohodlne zmaril.
     
    74
    Teraz to už síce pre domácich vyzeralo nádejnejšie, no diváci napokon iba pískali. Košičania si nedokázali v dvojici presne prihrať a loptu pri protiútoku ponúkli iba súperovi.
     
    73
    Hra stále neprináša žiadne vzrušenie. Košickí futbalisti loptu odkopli od svojej svätyne, no na opačnej polovici ju nedokázali dobehnúť.
     
    72
    Lopty sa pri štandardke chopil Nascimento, no ten vôbec nepochodil. Jeho center bol iba zrazený, a tak na nebezpečné ohrozenie Stijakoviča stále iba čakáme.
     
    71
    Trnava s blížiacim sa záverom podľa všetkého zvyšuje svoju aktivitu. Hostia sa nasťahovali na útočnú polovicu, kde vybojovali priamy kop z veľkej vzdialenosti.
     
    70
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Šinglár, prichádza Jozef Skvašík.
     
    69
    Žltú kartu dostává Ivan Schranz (FC Spartak Trnava).
     
    68
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Mikovič, prichádza Marek Janečka.
     
    67
    Lopta lieta zo strany na stranu, ale stále žiadne vzrušenie neprináša. Hostia už chystajú posledné striedanie tohto zápasu.
     
    66
    Od začiatku druhého polčasu sa lopta pohybuje v okolí bránky Rusova, ktorý ale veľa práce teraz nemá. Hra by potrebovala rozprúdenie.
     
    65
    Na trávniku sa stále nedeje nič zaujímavé. Striedajúci hráči sa už síce lopty dotkol, ale potrebný rozruch do hry zatiaľ nepriniesol.
     
    64
    Po predchádzajúcom Šinglárovom faule ostal na zemi na moment ležať trnavský kapitán Vlasko, no našťastie to nie je nič vážne a pokračuje v hre.
     
    63
    Žltú kartu dostává Peter Šinglár (MFK Košice).
     
    62
    Za nami je už teda viac ako hodina hry a my sme stále videli iba jediný gól. Hosťujúci tréner sa snaží nejako nakopnúť svoj tím, no zatiaľ mu to nevychádza.
     
    61
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ján Chovanec, prichádza Cleber Silva Nascimento.
     
    60
    Košičania dokonca vybojovali rohový kop. Po ňom sa pokúsili niečo vymyslieť, no vôbec im to nevyšlo a nebola z toho ani len strela.
     
    59
    Košickí futbalisti vybojovali ďalší priamy kop. tento už bol ale z väčšej vzdialenosti, a tak po Viazankovej rozohrávke podobne nebezpečná situácia neprišla.
     
    58
    Košičania napokon po menšom faule vybojovali priamy kop. Ten zahrával Viazanko a neurobil to vôbec zle. Lopta preletela popred celú bránku, ale nik z domácich ju nedokázal usmerniť do siete.
     
    57
    Košičania sa pokúsili o rýchly prechod, lenže ten im vôbec nevyšiel. Domáci nevyužili ani črtajúce sa prečíslenie, a tak o loptu zákonite prišli.
     
    56
    Spartak je stále aktívnejší. Do útoku loptu potiahol aj kapitán Vlasko, no z väčšej vzdialenosti nenamieril presne a priestor troch žrdí minul.
     
    55
    Hostia okamžite po prestriedaní vrhli svoje sily do útoku. S loptou na kopačke tam operoval Jendrišek, no svojou prudkou ranou našiel iba Stijakovičove rukavice.
     
    55
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Kamil Kuzma, prichádza José David Casado.
     
    54
    Trnava vzápätí získala ďalší rohový kop, ktorý rozohral kapitán Vlasko. Po ňom sme videli strelecký pokus spoza šestnástky, ale ten bol iba zblokovaný.
     
    53
    Hostia dokonca po svojej aktivite vybojovali rohový kop. Ten zahrával zrejme Kuzma, no jeho lopta nič zaujímavé nepriniesla. Košičania sa aj napriek tomu stále bránia.
     
    52
    Košičania sa ale vzápätí museli bleskovo vrátiť do defenzívy. Hrozil im tam totiž Vlasko, ktorý loptu ťahal po ľavej strane, no napokon ju nedokázal nikomu prihrať a prišiel o ňu.
     
    51
    Košičania sa opäť presunuli do útoku. Tam sa síce rozostavili pred šestnástkou súpera, no vôbec im to nepomohlo. Center do vápna neprešiel.
     
    50
    Trnava sa pokúsila loptu rýchlo dostať z vlastnej obrannej polovice. Hostia to skúsili prudkou kolmicou, ale hráč, na ktorého smerovala, bol iba v ofsajde.
     
    49
    Po tomto rohovom kope to na tribúnach len tak zahučalo! Lopta preletela popred celú bránku, až skončila na zadnej žrdi, kde ju ale domáci poslali iba tesne vedľa troch žrdí.
     
    48
    Naopak, Košičania sa dokonca presunuli do útoku a vybojovali rohový kop. postaral sa o to Haskič, ktorý z ľavej strany center poslal iba do obrancu.
     
    47
    Košičania sa ale napokon predsa len museli stiahnuť pred vlastnú bránku, no tam žiadna nebezpečná situácia neprišla. Domáci hokejisti sa nemuseli brániť proti žiadne strele.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hostia. Tí sa ihneď pokúsili dostať na útočnú polovicu, no vysoko nastrelená lopta jej v tom zatiaľ nepomáha.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas je minulosťou a gól do šatne sme napokon nevideli. Po štyridsiatichpiatich minútach je teda stav priaznivejší pre domácich Košičanov, ktorí dokázali zaskočiť favorizovaných hostí a od 26. minúty vyhrávajú. Zaujímavým momentom na trávniku bolo striedanie domáceho brankára už v úvode duelu, takže domáci hrajú s náhradníkom medzi tromi žrďami. Ten ale zatiaľ veľa práce nemal.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Rozhodca nadstavuje jedinú minútu. Počas nej sa hostia dostávajú do obrovskej šance, ale Schranz nepochodil zoči-voči Stijakovičovi.
     
    45
    V záverečných chvíľach tohto polčasu sa Trnava pokúša zvýšiť svoj tlak, ale vlastne si žiaden nevie vypracovať. Budeme čakať, koľko minút nadstaví štvrtý rozhodca Bednár.
     
    44
    Košičania rozohrali štandardku po menšom faule, ale nikam sa zbytočne neponáhľajú. Domáci hráči loptu nakopli na útočnú polovicu, ale tam nebol nik, kto by mohol pohroziť.
     
    43
    Trnavčania chceli ísť do útoku, ale vôbec sa im to nepodarilo. Situáciu v strede trávnika vyriešil Kuzma iba nedovoleným zákrokom, a tak získajú loptu domáci.
     
    42
    Následne sa ešte do zakončenia dostal Škutka, no ani jeho strela brankára hostí neprekvapila. Rusov následne situáciu upokojuje ďalekým odkopom od svojej bránky.
     
    41
    Táto situácia mohla vyzerať zaujímavo! Košičania sa vo štvorici alebo až pätici natlačili pred bránku súpera, kam prišiel dobrý center, no Haskič ho iba nepochopiteľne stlmil hruďou a nik z domácich nevypálil.
     
    40
    Pred nami je posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto polčasu. Pri lopte sú stále domáci futbalisti, ktorí sa pokúšajú o druhý gól v zápase.
     
    39
    Hra vôbec nie je celistvá a súvislejšie akcie stále nevidíme. Lopta lieta zo strany na stranu, no bez zakončení to žiaden zmysel mať nebude.Dopredu chceli ísť Košičania, ale Haskič bol v jasnom ofsajde, čo pozornosti postranného arbitra nemohlo uniknúť.
     
    38
    Košičania sa ale dlho nebránili a už na polovici trávnika vybojovali loptu po menšom faule súpera. Dlho sa s ňou ale "nepohrali", pretože sa aj oni dopustili faulu.
     
    37
    Košičania sa ale v útoku dopustili iba zbytočného faulu na Jendriška, a tak hostia získavajú loptu. Domáci hráči sa budú musieť stiahnuť do defenzívy.
     
    36
    V metropole východu sa už medzičasom zmenilo počasie a štadión je zaliaty slnkom. Na hracej ploche sa stále nič nemení a aktívni Košičania by zrejme radi navýšili svoj náskok.
     
    35
    Trnava teda nevyužila ďalšiu štandardku, a to ju môže ešte poriadne mrzieť. Hosťujúci hráči sa celkovo nevedia presadiť a dnes to budú mať ešte veľmi náročné.
     
    34
    Od rohovej zástavky poslal loptu Vlasko k vzdialenejšej žrdi, no tam si s ňou jeho spoluhráči vôbec neporadili. Trnavčania ju poslali iba mimo preistoru troch žrdí.
     
    33
    Trnava sa aj v tejto chvíli natlačila do vápna, no domáci futbalisti situáciu vyriešili razantným odkopom, po ktorom bude nasledovať rohový kop.
     
    32
    Trnava napokon predsa len svoju aktivitu zvyšuje. Hostia poslali loptu pred Stijakoviča, ktorý ju nemal plne pod kontrolou, no napokon z toho Trnavčania nič nevyťažili.
     
    31
    Lopta lieta zo strany na stranu, ale zakončenia nevidíme. Gólmani môžu ostať pokojní, a to na oboch stranách.
     
    30
    Za nami je už polhodina hry a v Košiciach sa stretnutie vyvíja skutočne zaujímavým spôsobom. Favorizovaní hostia prehrávajú a nevedia sa ani dostať k príležitosti na vyrovnanie.
     
    29
    Naopak, Trnava si musí dávať na svoje zaváhania v defenzíve! Aj v tejto chvíli hostia jedno také vyprodukovali a domáci hráči sa takmer dostali do zakončenia. Ale iba takmer, takže vzrušenie divákov bolo zbytočné.
     
    28
    Trnava sa ale vôbec nevie dostať do útoku. Hosťujúci futbalisti to síce skúšajú, ale východniari uzavreli stred trávnika a loptu cez neho nepúšťajú.
     
    27
    Domáci futbalisti sa pomerne šťastným spôsobom dostali do vedenia a zaskočili tak favorita tohto zápasu. Trnava sa hneď pokúša o odpoveď.
     
    26
    Košice dali gól!

    Domáci idú do vedenia! Škutka v šestnástke nespracoval center, a tak sa lopta dostala na kopačku BORISA SEKULIĆA. Jeho nekompromisné zakončenie Rusov nezachytil.
     
    25
    Žltú kartu dostává Kamil Kuzma (FC Spartak Trnava).
     
    24
    Na trávniku sa stále nedeje nič zaujímavé. Hráči oboch celkov by sa chceli dostať do zakončenia, no hra je prerušená viacerými drobnými faulmi.
     
    23
    Trnava aj naďalej ostala na útočnej polovici, no jej snaha bola prerušená zbytočným útočným faulom. Menší tlak hostí sa teda prerušuje.
     
    22
    Po tomto rohu Košičanom poriadne odľahlo! Hostia sa natlačili až pred Stijakoviča, ktorý nemal veľa šancí na zákrok, no lopta bola našťastie pre neho zrazená iba mimo priestoru troch žrdí. Po druhom rohu hostia nič nevymysleli.
     
    21
    Rohový kop poslali Košičania iba priamo do rúk Rusova, ktorý ju čo najskôr rozohral na opačnú polovicu. Trnava tam vybojovala rohový kop.
     
    20
    Bukatova strela po priamom kope bola zblokovaná, ale Košičania ešte pri šestnástke súpera ostali. Priamo do nej dostal prihrávku Škutka, ktorý mohol otvoriť skóre zápasu, ale Rusov predviedol skvelý zákrok a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    19
    Košičania sú čo sa ofenzívnej aktivity týka o čosi aktívnejší. Aj teraz sa natlačili do útoku, kde z približne 30 metrov získali štandardku po menšom faule.
     
    18
    Trnava sa chcela postupnými krokmi dostať na útočnú polovicu, ale do šestnástky už loptu neposlala. Hra je pomerne pomalá a diváci nič zaujímavé nevidia.
     
    17
    Košičania chceli opäť vyskúšať center do vápna, no dopustili sa iba útočného faulu. Trnava získa loptu a môže ísť dopredu.
     
    16
    Košičania aj naďalej ostávajú na útočnej polovici a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Východniari chceli poslať loptu do vápna, no Trnava sa stiahla do defenzívy a nič také nedovoľuje.
     
    15
    Po rohovom kope letela lopta priamo pred bránku, kde si ale Rusov situáciu postrážil a loptu vyboxoval. Nanešťastie pre neho iba na kopačku Košičanov za šestnástkou, ale strela Viazanka ho neprekvapila.
     
    14
    Košickí fanúšikovia zatiaľ spokojní nie sú, ale podobne na tom musia byť aj tí hosťujúci. Košičania sa už snažia hru rozprúdiť a vypracovali si rohový kop.
     
    13
    Trnavský kapitán Vlasko viedol loptu stredom trávnika do útoku, ale to mu úspech neprinieslo. Košičania mu loptu poľahky vzali a na prvú strelu stále iba čakáme.
     
    12
    Na trávniku sa ale v úvode nedeje nič zaujímavé. Lopta lieta z jednej strany trávnika na druhú a žiaden z tímov si nevie vypracovať príležitosť na strelu.
     
    11
    Trnava získala po menšom faule k dispozícii štandardku z väčšej vzdialenosti. lopty sa pri odkope chopil Vlasko, no po zemi ju okolo múru poslal iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    10
    Vyzerá to, že je už všetko v poriadku. Nový gólman je medzi tromi žrďami a Trnava to bude chcieť expresne využiť. Hostia sa už pokúšajú dostať do zakončenia.
     
    9
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Darko Tofiloski, prichádza Nikola Stijaković.
     
    8
    Tofiloski musel dvakrát počas hry výrazne gestikulovať striedačke, že potrebuje opustiť ihrisko, no tréner Látal až po viac ako minúte hry posiela na trávnik druhého gólmana.
     
    7
    Pre Košičanov to vôbec nevyzerá dobre. Domáci gólman je podľa všetkého zranený a pýta sa dole, ale striedanie zatiaľ neprichádza. Každopádne ale východniari vôbec nezačali pozitívne. Pokračujeme v hre, Tofiloski je stále na trávniku.
     
    6
    V Košiciach sa stále nehrá. Pri odkope lopty si Tofiloski zrejme natiahol sval a podľa všetkého nebude môcť pokračovať. Pomôcť mu musia aj lekári, ale nevyzerá to nádejne.
     
    5
    Tofiloski poriadne zaváhal a vzápätí sa aj ukazuje, čo bolo problémom! Košický gólman poriadne podcenil loptu po rýchlom protiútoku súpera, ktorá našťastie pre Košičanov napokon skončila mimo bránky. Darko sa následne zvalil na zem a zrejme má nejaké svalové problémy.
     
    4
    Košičania po dlhšej dobe získali loptu a pokúsili sa zaútočiť. Situácia síce nevyzerala nebezpečne, ale hostia si loptu nešťastne skopli na rohový kop. Ten letel k bližšej žrdi, na čo si dal pozor Greššák a pohodlne situáciu upokojil.
     
    3
    Košičania sa ale začali brániť ukážkovo. Súpera ešte do šestnástky nepustili a loptu pohodlne vytláčajú mimo nebezpečných priestorov. Na trávniku sa zatiaľ nič zaujímavé nedeje.
     
    2
    Trnava si loptu prevzala na svoje kopačky bez väčších problémov a okamžite sa pustila do útočenia. To hosťom ale dlho nevydržalo, pretože tesne za polovicou trávnika boli faulovaní.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa okamžite pokúsili dostať do útoku, ale vysoko nakopnutá lopta im vôbec nepomohla a naopak, musia sa brániť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -5
    Ešte raz vás vítame pri sledovaní posledného zápasu 7. kola Fortuna ligy. V Košiciach, ktoré sú stále bez bodu počasie futbalu vôbec nepraje. Od rána je zamračené a v nepravidelných intervaloch tu prší, takže tribúny štadióna v Čermeli zatiaľ takmer vôbec nie sú zaplnené.
     
    -35
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Korijkov, Tóth, Kavka – Bašista, Šinglár (C), Viazanko, Bukata – Škutka, Haskič.
    Náhradníci: Stijaković – Ostojić, Huk, Gáll, Skvašík, Diaby.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Siva, Greššák, Tóth, Čonka – Chovanec, Vlasko (C), Kuzma, Jendrišek – Mikovič, Schranz.
    Náhradníci: Strapák – Janečka, Bortel, Casado, Špalek, Nascimento.

    Rozhodca: Patrik Hrčka – Juraj Lieskovský, Martin Borsányi. Štvrtý rozhodca: Peter Bednár..
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže! Fortuna liga dnes pokračuje posledným zápasom siedmeho kola, v ktorom Košičania na domácom trávniku vyzvú Trnavu.

    Diváci v metropole východu uvidia súboj tímov z dolnej polovice tabuľky. Domáci Košičania sú pred ním v podstatne horšej pozícii, pretože v tejto sezóne ešte nedokázali ani raz zvíťaziť, a na svojom konte tak nemajú na poslednej priečke tabuľky ani jediný bod. Strašiť ich môže aj celkové skóre z našej najvyššej futbalovej súťaže, ktoré po šiestich odohraných zápasoch aktuálne činí 7:18.

    Hostia z Trnavy sú na tom v tomto smere o čosi lepšie. Futbalisti zo západu republiky doposiaľ odohrali iba päť duelov, v ktorých ale vybojovali 7 bodov za dva triumfy a jednu remízu, čo ich radí na deviatu priečku. Ich celkové ligové skóre z tejto sezóny je 5:3

    Posledné tri ligové zápasy Košíc:
    6. kolo Trenčín – Košice 4:2
    5. kolo Košice – Slovan 1:2
    4. kolo D. Streda – Košice 3:1

    Posledné tri ligové zápasy Trnavy:
    6. kolo Trnava – Ružomberok 2:0
    5. kolo Trnava – Podbrezová 0:1
    4. kolo Trenčín – Trnava 2:0

    Tento zápas jasného favorita nemá. Potvrdzujú to aj bookmakeri stávkových kancelárií, ktorí sú o niečo viac naklonení k triumfu hostí, na ktorý vypísali kurz približne 2,3. Na výhru domáceho tímu je to cca 2,8 a remízu po deväťdesiatich minútach hry si môžete natipovať s kurzom pohybujúcim sa okolo čísla 3,2.

    Začiatok zápasu je naplánovaný na 16:00. Ak sa ho nemôžete osobne zúčastniť, nezúfajte. Vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu vám z tohto duelu určite neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 26. Sekulić (Škutka), 90+2. Skvašík

    Karty:   63. Šinglár (KOS), 82. Sekulić (KOS), 86. Viazanko (KOS) – 25. Kuzma (TRN), 69. Schranz (TRN)


    MFK Košice: Tofiloski (9. Stijaković) – Sekulić, Korijkov, Tóth, Kavka – Bašista, Šinglár (C) (70. Skvašík), Viazanko, Bukata – Škutka (80. Diaby), Haskič.
    Náhradníci: Stijaković – Ostojić, Huk, Gáll, Skvašík, Diaby.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Siva, Greššák, Tóth, Čonka – Chovanec (61. Nascimento), Vlasko (C), Kuzma (55. Casado), Jendrišek – Mikovič (68. Janečka), Schranz.
    Náhradníci: Strapák – Janečka, Bortel, Casado, Špalek, Nascimento.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Juraj Lieskovský, Martin Borsányi. Štvrtý rozhodca: Peter Bednár

    Diváci: 1856
    bahis siteleri