Vålerenga – Zürich 2:3 (kon.) | Färjestad – Vienna Capitals 1:2 (2:3 po s.n.) | Mannheim – Växjö 1:2 (kon.)
Skellefteå – Krefeld 4:0 (kon.) | SaiPa – Ingolstadt 5:2 (kon.) | IFK Helsinky – SønderjyskE 10:1 (kon.)
Bern – Tappara 4:3 (2:1 po s.n.) | Košice – Liberec 4:3 (kon.) | Stavanger – Třinec 2:3 (kon.)
Briançon – Ženeva 2:7 (kon.) | Fribourg – Zlín 3:2 (2:0 po s.n.) | Zug – Vítkovice 3:2 (kon.)
Sparta – Kuopio 2:3 (kon.)
konec
Stavanger Oilers
2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 06.09.2014, 17:30 • DNB Arena, Stavanger, Norsko (kapacita: 4377 míst) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Domácí hrají bez brankáře v pěti proti čtyřem! Mezitím měl Stavanger obrovskou šanci na vyrovnání! Kissel vystřelil z nepřehledné situace a Hrubec skvěle vykopl betonem!
     
    57:38
    Síly se vyrovnají. Oba týmy budou hrát ve čtyřech, protože Rostislav Klesla (TRI) trefil jednoho z domácích vysokou holí.
     
    57:29
    Jean-Michel Daoust (STV) byl kvůli zahozené šanci asi značně frustrovaný a Žejdla poslal k zemi. Kanaďan vyloučen za podražení.
     
    57:19
    Nepříjemná skrumáž před Hrubcem a velká šance pro domácí! Puk se nakonec odrazil k Daoustovi, toho ale Žejdl nepustil do zřejmě gólového zakončení!
     
    52:56
    Další přesilovková možnost pro Stavanger. Na trestnou lavici musí usednout Marek Trončinský (TRI), jemuž bylo odpískáno držení.
     
    52:36
    Galvas dostal hned po návratu na led přihrávku na dlouhou hůl, ale střelu Forsberga naštěstí pro Třinec nikdo netečoval! To už neplatilo při ráně Roksetha, jenž po změně směru zacílila jen kousíček vedle!
     
    50:10
    Nepříjemná komplikace pro Oceláře. Lukáš Galvas (TRI) si v souboji s Hallemem pomohl faulem a je potrestán dvěma minutami za držení.
     
    47:11
    Kreps si nabruslil na osu hřiště a chtěl vypálit, jenomže mu podjely nohy a domácí jeli do přečíslení dvou na jednoho! Soares ale pálil jen do Hrubce, ten vyrazil!
     
    45:53
    Třinec dostane šanci zvýšit svůj náskok v přesilovce. Tommy Kristiansen (STV) zasáhl Polanského do obličeje vysokou holí a posedí si na trestné lavici dvě minuty.
     
    41:21
    Polanský znovu parádně našel svého spoluhráče v šanci! Sedmnáctiletý Jašek střílel z voleje jen do Smitha!
     
    39:34
    Bystré oko Polanského zahlédlo mezírku mezi domácími obránci a Irgl ujížděl na Smitha! Veideman se ale do souboje dokázal vrátit a odpálit Irglovi puk z hole!
     
    37:15
    A nakonec měli největší gólovou příležitost domácí! Kissel ujel do přečíslení s Daoustem, jenomže zakončení druhého jmenovaného zamířilo těsně vedle branky Hrubce!
     
    35:16
    Třinecký tlak přibrzďuje další vyloučení. Tentokrát půjde na trestnou lavici domácí Lukas David (STV) a odsedět si musí menší trest za hrubost. Kapitán Snore Hallem (STV) je ještě navíc vyloučen na deset minut za nesportovní chování. Hosté hrají přesilovku pěti proti čtyřem.
    Vladimír DRAVECKÝ - 2:3
     
    31:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    A gól padá na druhé straně, než bychom asi čekali! Kreps vystihl rozehrávku Stavangeru, vyslal do samostatného úniku VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, který zvolil blafák do bekhendu, kotouč nakonec s pomocí tyčky proskotačil za čáru a Třinec jde v oslabení do vedení – 2:3! Asistence: Kamil Kreps.
     
    29:03
    Rokseth po delší odmlce zaměstnal Hrubce a navíc si vykoledoval faul na svou osobu. Dvě minuty za sekání pro Lukáše Galvase (TRI). Stavanger hraje další přesilovou hru.
     
    27:16
    Žejdl zahodil další vyloženou možnost Třince! Hezky se uvolnil a jel sám na bránu Olejářů, ale Smith vyrazil vyrážečkou!
     
    23:26
    Obrovská šance pro Třinec! Trončinský se octl úplně sám před Smithem, norský brankář však jeho blafák bravurně lapačkou zneškodnil!
     
    22:03
    Dahl-Andersen v obrovské příležitosti trefil jen tyč! Domácí "top scorer" se protáhl kolem Rotha a bekhendem orazítkoval levou tyč Hrubcovy branky!
     
    20:46
    Ale po šanci Irgla musí Třinec do oslabení. Provinili se Tomáš Linhart (TRI), jenž si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:32
    Irgl měl velkou možnost završit hattrick! Polanský ho zpoza branky našel mezi kruhy, ale střela Irgla trefila jen betony Smitha!
    Zbyněk IRGL - 2:2
     
    18:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale pozor, Třinec nakonec přesilovou hru využívá a vyrovnává! Na jednu přihrávku se Oceláři dostali do útočné třetiny, Žejdl přesně přihrál z levého křídla na ZBYŇKA IRGLA, ten rozvlnil síť za Smithem podruhé – 2:2! Asistence: Lukáš Žejdl.
     
    17:49
    Josh Soares (STV) hákoval v obranném pásmu hostujícího Kindla a Stavanger musí na dvě minuty do čtyř hráčů.
    Dan KISSEL - 2:1
     
    11:57
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Olejáři dnes Třinecké za jejich nedisciplinovanost velmi tvrdě trestají! Stavanger hned na začátku další přesilovky rozebral třineckou defenzivu, Kristiansen našel přihrávkou přes brankoviště volného DANA KISSELA a ten propálil Hrubce – 2:1! Asistence: Tommy Kristiansen, Jean-Michel Daoust.
     
    11:44
    Je tady další vyloučení a tentokrát jde o technický přestupek Ocelářů, kteří si nepohlídali střídání a přímo před zraky rozhodčího hráli v šesti. Dvouminutový trest odpyká Vladimír Dravecký (TRI).
     
    08:53
    Polanský ukázal své skvělé nahrávačské schopnosti, když našel ve vyložené šanci Noska! Jeho střela nejspíše zazvonila na horní tyč Smithovy klece!
     
    07:25
    Trončinský při riskantní kličce ve střední třetině upadl a Stavanger vyrazil do nebezpečného přečíslení! Kissel ovšem pokazil závěrečnou přihrávku a bylo po šanci!
     
    05:14
    První přesilová hra také pro Oceláře. Vyloučen Dennis Sveum (STV) na dvě minuty za sekání, s nímž vyrukoval na Polanského.
    Mathias TRETTENES - 1:1
     
    04:41
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Ale Stavanger rychle odpovídá! Kissel se k puku dostal znovu na pravém kruhu v útočném pásmu a rozhodl se pro střelu. Nabídky na teč využil před Hrubcem stojící MATHIAS TRETTENES, na jehož dotek nedokázal třinecký brankář zareagovat – 1:1! Asistence: Dan Kissel, Jean-Michel Daoust.
     
    03:55
    První těžká situace pro třineckého Hrubce. Daoust vjel mezi kruhy a tvrdým příklepem vyzkoušel pozornost gólmana Třince. Pak byl atakován Rostislavem Kleslou (TRI), jenž si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění. Úvodní přesilovka pro Olejáře.
    Zbyněk IRGL - 0:1
     
    03:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se hodně rychle ujímají vedení! Polanský přihrával od mantinelu na střed hřiště, puk se od Dahla-Andersena odrazil ke ZBYŇKU IRGLOVI, jenž střelou k tyči překonal Smitha – 0:1! Asistence: Jiří Polanský, Adam Rufer.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Trettenes (Kissel, Daoust), 12. Kissel (Kristiansen, Daoust) – 4. Irgl (Polanský, Rufer), 19. Irgl (Žejdl), 32. Dravecký (Kreps)


    Stavanger Oilers: Smith (Holm) – Solberg, Plastino, Hjelm, Veideman, Mostue, Rokseth, Sveum (A) – Dahl-Andersen, Forsberg, Soares – Kissel, Daoust (A), Kristiansen – Trettenes, David, Lorentzen – Hoygard, Huse, Hallem (C) – Roste Fossen. Trenér: Petter Thoresen.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Linhart, Nosek, Trončinský, M. Doudera, Galvas – Dravecký, Pílhal, Kreps – Rufer, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Jašek – Kindl, Matuš, Cienciala – Chmielewski. Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Mikael Sjöqvist (SWE), Stian Halm (NOR) – Jon Kilian (NOR), Thomas Pettersen (NOR)

    Diváci: 3551
    bahis siteleri