Omsk – Viťaz 8:5 (kon.) | Barys – Vladivostok 4:0 (kon.) | Jekatěrinburg – HC Slovan 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Atlant 4:1 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Kazaň – Záhřeb 4:2 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 4:3 (po pr.)
N.Novgorod – Čeljabinsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Soči 3:0 (kon.) | Petrohrad – Minsk 5:2 (kon.)
Riga – Jaroslavl 2:5 (kon.)
po s.n. (1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
4:5 (1:2, 2:2, 1:0 - 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 08.09.2014, 17:30 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Stanislav ČISTOV - 4:5
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Traktor Čeljabinsk.
    Autorem branky je STANISLAV ČISTOV.
    Kyle WILSON - 1:1
     
    Wilson excelentním blafákem vyrovnává – 1:1.
    Jarko IMMONEN - 1:0
     
    Jarko Immonen trefuje přesně prostor u pravé tyče – 1:0.
    Jarko IMMONEN - 4:4
     
    59:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je skutečně strhující závěr utkání! V posledních vteřinách doklepl kotouč za Fokinova záda JARKO IMMONEN. Asistence: Sakari Salminen, Wojtek Wolski.
     
    59:31
    Kasutin je na střídačce!
     
    50:35
    A znovu Salminen, tentokráte již ve slibné příležitosti. Finský rodák si sjel do mezikruží, odkud však z bezprostřední blízkosti na hostujícího strážce svatyně nevyzrál.
     
    49:22
    Tak to byl opravdu velmi nevybíravý zákrok. Maxim Kondratjev (CLJ) dostává dvě minuty za úder do oblasti hlavy a krku. Další přesilová hra pro Novgorod.
     
    46:34
    Bude se vylučovat. Domácí si zahrají přesilovou hru. Za držení protihráče putuje za katr Maxim Kondratjev (CLJ). Následuje krátká reklamní pauza.
     
    38:25
    Wojtek Wolski mohl vyrovnat! Výborně se uvolnil, obhodil si obránce, avšak ztroskotal na finální fázi. Nepovedený bekhend skončil v rukavici Fokina.
    Michail GRIGORJEV - 3:4
     
    37:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! MICHAIL GRIGORJEV octil zcela sám před Fokinem, situací nepohrdl a přesnou ranou mezi beton a lapačku rozsvítil červené světlo. Asistence: Vjačeslav Kuljomin.
     
    34:38
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Alexej Vasilčenko (CLJ).
    Petteri NOKELAINEN - 2:4
     
    31:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí se vracejí do hry! Babčuk přistrčil touč PETTERIMU NOKELAINENOVI, který se s ničím nepáral a z pozice levého kruhu překonal Fokina. Asistence: Anton Babčuk.
    Maxim KONDRATJEV - 1:4
     
    30:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Kasutin čisté konto rovněž dlouho neudržel. Po přihrávce zpoza branky skóroval z voleje MAXIM KONDRATJEV. Asistence: Konstantin Panov.
     
    30:08
    Na řadě je další vyloučení, hrubostí se provinil Andrej Popov (CLJ). Za faul loktem je poté potrestán také Juuso Hietanen (NNO).
     
    29:23
    Domácí střídají brankáře. Místo Gelašviliho naskočí do hry Ivan Kasutin.
    Andrej KOSTICYN - 1:3
     
    29:23
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor využívá přesilovou hru! ANDREJ KOSTICYN zaujal dobrou pozici před domácí brankou, načež vložil hůl do tvrdé rány od modré čáry. Puk tím nasměroval za záda Gelašviliho. Asistence: Deron Quint.
     
    25:16
    Dvurečenskij se nedlouho po opuštění trestné lavice zapojil do útoku, který sám zakončil. Perfektní střelecká pozice ale zůstala nevyužita, Fokin si vybruslil a dělovku zlikvidoval.
     
    24:20
    Kosticyn dobře tečoval střelecký pokus z levé strany, ovšem na ideálně se přesunuvšího Gelašviliho nevyzrál. Muž v masce drží domácí nad vodou.
     
    23:06
    Bude se vylučovat, a to na domácí straně. Na trestnou lavici odjíždí Nikita Dvurečenskij (NNO). Jak Traktor naloží s přesilovou hrou?
     
    16:48
    Obrovský zmatek před domácím brankářem, nejaktivněji se pokoušel dostat kotouč za brankovou čáru Martin Růžička. Snajpr z českých luhů a hájů ale neskóroval.
     
    14:17
    Na řadě je další menší trest. Hákováním se proti Růžičkovi provinil Vadim Chomitskij (NNO). Komerční přestávka.
     
    12:58
    Před brankou Traktoru nastal velký závar, který nakonec neskončil brankou. Volný prostor měl před sebou Krasnoslobocev, avšak ani forvard s číslem 62 proti pohotovému Fokinovi neuspěl.
     
    11:17
    Bude se opět vylučovat, přesilovou hru si zahraje domácí celelk. Za držení protihráče putuje na trestnou lavici Jevgenij Katičev (CLJ).
    Andrej KOSTICYN - 1:2
     
    08:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté si berou své vedení ihned zpět! ANREJ KOSTICYN se chopil kotouče, objel branku Novgorodu a briskně zasunul k pravé tyči. Fokin se nestačil přesunout. Asistence: Jevhenij Katičev, Anton Glinkin.
    Wojtek WOLSKI - 1:1
     
    06:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! První Valentěnkova rána z levé strany hrací plochy se ještě neujala, dorážka však již ano. Zcela odkrytou bránu trefil WOJTEK WOLSKI. Asistence: Pavel Valentěnko.
     
    06:12
    Další vyloučení, nyní na straně Čeljabinsku. Za podražení odchází na trestnou lavici Maxim Kondratjev (CLJ). Domácí tak budou mít po skončení komerční přestávky dobrou příležitost k vyrovnání.
    Nikita CHLYSTOV - 0:1
     
    03:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru bleskově využívají. Po pasu na modrou čáru se do puku opřel NIKITA CHLYSTOV. Obránce Traktoru razantní dělovkou nedal Gelašvilimu sebemenší šanci. Celá situace se již odehrála v situaci pěti proti čtyřem, domácí tak budou pokračovat v plném počtu. Asistence: Jan Bulis, Anton Glinkin.
     
    03:21
    Přesilová ale bude pokračovat. Alexej Potapov (NNO) podťal svého soupeře, za což putuje na trestnou lavici.
     
    02:15
    Po pěkné přihrávce se ocitl zcela sám před Gelašvilim Kyle Wilson. Hostující útočník ale nedokázal optimálně zakončit, kotouč minul poloodkrytou branku.
     
    01:31
    Bude se poprvé vylučovat. Za hákování putuje na trestnou lavici domácí Anton Babčuk (NNO). Jak se Čeljabinsk popasuje s touto nabídnutou výhodou?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 7. Wolski (Valentěnko), 32. Nokelainen (Babčuk), 38. Grigorjev (Kuljomin), 60. Immonen (Salminen, Wolski) – 4. Chlystov (Bulis, Glinkin), 9. Kosticyn (Katičev, Glinkin), 30. Kosticyn (Quint), 31. Kondratjev (Panov), rozh. náj. Čistov


    Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (30. Kasutin) – Grigorjev, Valentěnko, Babčuk, Hietanen, Chomitskij, Aljajev, Bernatskij – Wolski, Garuzin, Žarkov, Salminen, Immonen, Drugov, Nokelainen, Dvorečenskij, Krasnoslobocev, Dmitrij Kazjonov, Denis Kazjonov, Potapov, Kuljomin
    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Demčenko) – Quint, Borodkin, Katičev, Aťjušov, Vasilčenko, Chlystov, Kondratjev, Piganovič – Popov, Glinkin, Osnovin, Wilson, Čistov, Růžička, Bulis, Panov, Kokujov, Kosticyn, Penkovskij, Abdullin.

    Rozhodčí: Ravodin, Jeřábek – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri