Most – Kladno 1:5 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 4:1 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:4 (kon.)
Ústí n/L – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 2:4 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 08.09.2014, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá druhou přesilovou hru. Rychlé přečíslení usměrňuje k tyči JAROSLAV KALLA. Asistence: Vítězslav Bílek a Radek Míka.
     
    52:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A hosté využívají další chybu Prostějova. Ondřej Kocián si vyjel k puku a chtěl rozehrát, jenže trefil jen ADAMA CHLAPÍKA, který mu obratem poslal kotouč do odkryté branky. Bez asistence.
     
    46:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Za obranu se dostal VÍTĚZSLAV BÍLEK a zametl mezi betony přihrávku od Kally. Asistence: Jaroslav Kalla a Angel Krstev.
     
    38:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba Jestřábů, když špatně střídali v přesilové hře. Špelda naše našlápnutého MARTINA PROCHÁZKU a ten dokázal sám proti Kociánovi zakončit o tyč. Asistence: Lukáš Špelda.
     
    13:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tentokrát se již ve výhodě Jestřábi prosazují! Jestřábi rozebrali hostující obranu a RENÉ KAJABA už doklepával kotouč do odkryté branky. Asistence: Marek Indra a Matouš Venkrbec.
    Marken.cz

    Miroslav Klimeš

    Branky a nahrávky: 14. Kajaba (Indra, Venkrbec) – 39. Procházka (Špelda), 47. Bílek (Kalla, Krstev), 53. Chlapík, 59. Kalla (Bílek, Míka)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Šimboch) – Kolibár, Roupec, Vosátko, Švaříček, Malý, Skřivánek – Indra, Venkrbec, Kajaba, Kubica, Luňák, Kovařík, Coufal, Černý, Sršeň, Jedlička, Duba, Stejskal.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Bílek D., Krstev, Plašil, Míka, Mikliš, Šulc, Kolář, Špelda, Rys, Kalla, Bílek J., Novák, Chlapík, Ondráček, Procházka, Schwamberger, Dvořáček, Doležal T., Antončík, Doležel Z.
    bahis siteleri