Kladno – PZ Kladno 7:0 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 0:1 (kon.)
Třinec – Vsetín 13:0 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 4:3 (2:1 po s.n.) | Hr. Králové – Písek 3:1 (kon.)
Poruba 2011 – Kometa Brno 1:10 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 1:12 (kon.)
Liberec – Pardubice 0:0 (odl.) | K. Vary – Slavia 2:5 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:12 (1:2, 0:2, 0:8)
HC Sparta Praha
Pátek 12.09.2014, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:28
    Sparta právě vstřelila branku! Dvanáctou a poslední branku do sítě Mladé Boleslavi přidal VOJTĚCH KULDA. Asistence: Václav Zídek, Tomáš Jandus.
     
    56:36
    Sparta právě vstřelila branku! Další "banán" do domácí branky poslal ALBERT MICHNÁČ. Asistence: Martin Jandus.
     
    56:09
    Sparta právě vstřelila branku! Desátý gól do boleslavské sítě přidal VOJTĚCH KOMÁREK. Asistence: Václav Zídek.
     
    51:29
    Sparta právě vstřelila branku! Devátý zářez do domácí brány přidal MARTIN SVOBODA. Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    49:49
    Sparta právě vstřelila branku! Naprosto tragický den boleslavských dorostenců. Osmý gól Sparty přidává do Vaculovy sítě TOMÁŠ JANDUS. Asistence: Sebastian Janda.
     
    47:38
    Sparta právě vstřelila branku! V utkání, které je už dávno rozhodnuto se hosté radují znovu. Sedmý hřebíček do "rakve" přidal do boleslavské sitě MARTIN SVOBODA.
     
    44:13
    Sparta právě vstřelila branku! Hosté potrestali odevzdané domácí dorostence další brankou. Pšenička nahrál v útočném pásmu RADKU JEŘÁBKOVI, který dal do boleslavské sítě již šestý gól. Asistence: Tomáš Pšenička.
     
    42:46
    Sparta právě vstřelila branku! Hosté opět využívají přesilovku a vedou v Mladé Boleslavi už o čtyři branky. Zídek nahrál FILIPU ELIÁŠOVI přímo ke střele a ten šanci neodmítl. Asistence: Václav Zídek.
     
    39:37
    Sparta právě vstřelila branku! Tak teď už je to s domácími dorostenci špatné. Martin Jandus zachytil na modré vyražený puk a střílel. Jeho "dělovka" propálila vše, včetně Krofty.
     
    33:47
    Sparta právě vstřelila branku! Sparta v samotném závěru využívá přesilovku. Marček už se chystal na led, když přišla Burešova střela z pravého úhlu. Tu šikovně tečoval RADEK JEŘÁBEK a zvýšil tak vedení hostů na 1:3. Asistence: Nicolas Bureš, Ondřej Procházka.
     
    11:00
    Sparta právě vstřelila branku! Jen něco málo přes minutu vydržel vyrovnaný stav utkání a Sparta znovu vede. Michnáč nahrál VOJTĚCHU KULDOVI, který se nemýlil a překonal dnes Kroftu podruhé. Asistence: Albert Michnáč.
     
    09:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Perfektně sehrané oslabení předvedli domácí dorostenci. Když se nepovedlo překonat Brízgala Fickovi, povedlo se to o několik sekund později JAKUBU PLANÉMU. Ten se prokličkoval v obraně Sparty a šoupl puk za záda hostujícího gólmana.
     
    02:52
    Sparta právě vstřelila branku! Po aktivním vstupu do utkání se hosté prosazují i brankově. Sedliský v útočném pásmu uzmusl puk jednomu z domácích beků a poslal jej MARTINU SVOBODOVI, který dnes změnil stav utkání. Asistence: Patrik Sedliský.

    Josef Zdobinský

    Branky a nahrávky: 10. Planý – 3. Svoboda (Sedliský), 11. Kulda (Michnáč), 34. Jeřábek (Bureš, Procházka), 40. M., 43. Eliáš (Zídek), 45. Jeřábek (Pšenička), 48. Svoboda, 50. T. (Janda), 52. Svoboda (Chlouba), 57. Komárek (Zídek), 57. Michnáč (M.), 60. Kulda (Zídek, T.)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (28. Vacula) – Řečinský, Ďurkáč, Tichý, Kalus, Marček, Mašek, Mlčoch, Tesař – Prokop (C), Kroni, Vajsejtl, Straka, Vaníček, Rypar, Kalaš, Planý, Ficek, Skořepa, Uřidil, Dančišin.
    HC Sparta Praha: Brízgala (Chour) – Duben (C), Eliáš, Jeřábek, Janda, Pacovský, Bureš, Sedliský – Jandus M., Kulda, Zídek, Jandus T., Michnáč, Pšenička, Maršoun, Svoboda, Chlouba, Seniov, Komárek, Dubský, Procházka.

    Rozhodčí: Hrubý – Špur, Klouček

    Diváci: 60
    bahis siteleri