Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Trnava – Topoľčany 3:4 (0:1 po s.n.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 3:4 (1:2 po s.n.)
SR 18 – Prešov 1:4 (kon.) | Bardejov – Detva 5:2 (kon.)
konec
HK Bardejov
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
HK Detva
sk Pátek 12.09.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Bardejov v zápase potvrdil rolu favorita a zaslúžené zvíťazil. Hattrick zaznamenal Hričina, ktorému nevyšiel angažmán v Kazachstane. Domáci od úvodných minút sa zakúsili do hostí, ktorý odolávali do siedmej minúty, keď sa presadil Kohutiar. Ďalšie góly prišli až v druhej tretine, keď dvakrát sa presadil Hričina, raz Baláž a na opačnej strane strelil zaslúžený gól hostí Říha. Domáci v tretej tretine si výsledok kontrolovali a ešte pridali aj piaty gól, no predtým hostia znížili Kentošom na 4:2. No Hričina strelil svoj tretí a bardejovský piaty gól a uzavrel tým skóre dnešného stretnutia.

    Prajem vám peknú dobrú noc a príjemný neskorý večer. Dovidenia. (19:41:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Segľa znova ušiel hosťom, teraz s ním išiel Saliji, Segľa nenašiel vhodný moment na prihrávku, tak vyskúšal strelu, no tu Korytár vyrazil a puk pred Salijim stiahol do vyražačky.
     
    59:03
    Hričina vyhadzuje puk až za Korytárovu bránu.
     
    58:53
    Sládok vypálil od modrej, ale Palko mal výhľad odkrytý a puk schoval do lapačky.
     
    58:37
    Radovan Cútt – hákovanie.
     
    58:14
    Po zakázanom uvoľnení hostí sa bude vhadzovať pred bránou Korytára.
     
    57:10
    Palko si znova vychutnal Říhu, keď Říha išiel už sám na Palko, ktorého si položil na ľad, ale Palko sa roztiahol ako žaba a zakryl celú bránu, Říha potiahol puk za bránu, ale stamadiaľ už nič nevymyslel.
     
    56:48
    Devečka vystrelil dobre od modrej, ale trafil iba presne hranu mantinelu a puk od nej vyletel na strechu štadióna.
     
    56:32
    Hričina strieľal spoza hráča, Korytár si dal pozor a jeho strelu vyrazil pravým betónom.
     
    55:50
    Sládek vyskúšal len takú propagačnú strelu od modrej a Palko ju vyrazil vyražačkou.
     
    54:59
    Palko by sa mohol živiť aj gymnastikou. Říha už strieľal do prázdnej brány, ale Palko sa roztiahol ako nejaká gymnastka a vychytal Říhu.
     
    54:28
    Buda zaviezol puk do pásma, kde ho pristavil Patrikovi Fekiačovi, ten okamžite vystrelil zápästím a Palko išiel do rozkľaku a vytiahol efektný semafor.
     
    53:43
    Kanaet strieľal z pravého kruhu, Palko puk vyrazil a dorážky Kanetových spoluhráčov už boli zbytočne, keďže Palko rýchlo skryl puk pod seba.
     
    51:30
    Puk sa odrazil na hokejku Polačeka, ktorý vyskúšal príklep, ale jemu neje súdené dať gól, keďže puk znova zlé trafil. Polaček v minulej sezóne ako jediný nedal gól za Bardejov.
     
    50:13
    Graham pálil, ale jeho strela končí na ochrannej sietí.
     
    50:06
    Bardejov dal gól!
    Hričina zavŕšil svoj hattrick !!! TOMÁŠ HRIČINA sa natlačil pred Korytára a ani sám Hričina nevie ako puk prešiel do brány. Asistencia: Radovan Cútt.
     
    49:05
    Baláž strieľal hneď po vhodení buly, ale Korytár zareagoval rýchlo a puk vyrazil.
     
    49:01
    Zikmund vybojoval vhadzovanie pred Korytárom.
     
    48:36
    Vaško hľadal svojou prihrávkou Kohutiara, ale jeho strela končí na ochrannej sietí.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 7. Kohutiar (Sabol, Vaško), 23. Baláž (Kohutiar), 27. Hričina (Takáč, Cútt), 39. Hričina (Cútt), 51. Hričina (Cútt) – 34. Říha (Sládok), 44. Kentoš (Srnka, Hataš)


    HK Bardejov: Palko (Andreanin) – Slimák, Takáč (K), Devečka, Hruška, Polaček, Hopkovič, Mojdis – Baláž, Cútt, Hričina – Segľa, Prokop, Saliji – Kohutiar, Sabol, Vaško – Zikmund, Šimčák, Česelka.
    HK Detva: Korytár (Donoval) – Hataš, Pač, Metcalfe, Sládok, Németh, Mačkovič, Kucej, Nociar – Řiha, Srnka, Žilka – Graham, Kanaet, Parkhouse – Zuzin, P. Fekiač, Buda – V. Fekiač, Mahdalík, Kentoš.

    Rozhodčí: Jura – Bogdaň, Jobbágy
    bahis siteleri