CSKA Moskva – Arsenal Tula 2:1 (kon.) | Lok. Moskva – Saransk 1:1 (kon.) | Zenit – Dynamo 3:2 (kon.)
Rostov – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
FK Rostov
1:2 (1:2)
FC Rubin Kazaň
Sobota 13.09.2014, 19:00 • Stadion Olimp - 2, Rostov. Kapacita: 15,840. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Dohráno má Eduardo, kterého na poslední minutky vystřídal Sorokin.
     
    90+1
    Bucharov dostal přihrávku do velkého vápna, kde si připravil míč na střelu a poté vypálil, avšak brankář Ryžikov zasáhl výtečně a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    90
    Do zajímavé šance se dostal také domácí tým, ale před brankou jeden z fotbalistů netrefil balon, a připravil se tak možná i o gól.
     
    89
    Hosté teď vystihli soupeřovu rozehrávku a vyrazili do protiútoku, na jehož konci byla střela Azmouna, ale ten branku těsně minul.
     
    81
    Georgiev fauloval a rozhodčí ho potrestal žlutou kartou.
     
    76
    Kambolov nemůže pokračovat ve hře, a tak ho na trávníku nahrazuje Djadjun.
     
    75
    Žlutou kartu za faul vyfasoval Djakov.
     
    71
    Poslední střídání provádí Rostov: dohráno má Poloz, kterého nahradil Byung-Soo.
     
    70
    Azmoun nenechal rozehrát svého protihráče a rozhodčí mu udělil žlutou kartu.
     
    70
    V zajímavé pozici se ocitl Eduardo, který pálil z bezprostřední blízkosti, avšak jeho pokus tečoval ještě protihráč a Pletikosa zasáhl na jedničku.
     
    66
    Hosté poprvé střídají: ze hry odchází Portnjagin, který se dnes zapsal mezi střelce a připsal si i asistenci. Na trávníku ho nahrazuje Azmoun.
     
    65
    Hosté vyrazili do brejku a mohli navýšit vedoucí skóre, avšak Portnjagin nedokázal z bezprostřední blízkosti prostřelit domácího brankáře, který si připsal parádní zákrok.
     
    62
    Grigorjev dostal zajímavou přihrávku za obranu, ale brankář Ryžikov byl pozorný, vystartoval a balon uklidil do rukavic. Dobíhající Grigorjev se tak k balonu nedostal, ale bylo to opravdu o fous.
     
    53
    Faulovaný byl Bucharov, ale rozhodčí nedovolený zákrok neodpískal a hru nechal pokračovat. Domácí fotbalisté se velmi zlobí a dožadují se standardní situace, avšak zloba je zbytečná, protože sudí si za svým rozhodnutím stojí. Podle opakovaného záběru jsme viděli, že Bucharov byl opravdu faulovaný a Rostov měl zahrávat volný přímý kop z dobré vzdálenosti.
     
    46
    Neuvidíme už ani Miliće, kterého nahradil Bordačev.
     
    46
    Do druhého poločasu už se nepodívá Doumbia, kterého vystřídal Bucharov.
    Maxim KANUNNIKOV - 1:2
     
    37
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Portnjagin obehrál ve velkém vápně svého protihráče a poté se prezentoval přesnou přihrávkou před branku, kde ocitl MAXIM KANUNNIKOV, který v pádu trefil balon a dostal ho za brankářova záda. Tento gól je celkem kuriózní a určitě bude nominován na gól 7. kola.
     
    27
    Pletikosa si připisuje dnešní třetí zákrok, a drží tak Rostov ve hře. Ke střele se prodral Kanunnikov, ale brankář Pletikosa zasáhl opravdu na jedničku.
    Ozdojev trefuje brankovou konstrukci
     
    17
    Hosté mohli jít do vedení, ale Ozdojev trefil pouze brankovou konstrukci! Ozdojev podnikl parádní sólo, obehrál své protihráče a poté se prezentoval technickou střelou, která mířila do levého horního rohu, ale orazítkovala pouze břevno.
    Igor PORTNJAGIN - 1:1
     
    11
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Hosté podnikli útočnou akci podél levé postranní čáry, kde obdržel přihrávku Karadeniz který si přichystal balon na centr a poté ho poslal před branku, kde se výborně uvolnil hlavičkující IGOR PORTNJAGIN, který nedal domácímu brankáři šanci a přesnou trefou vyrovnal na 1:1.
    Maxim GRIGORJEV - 1:0
     
    9
    Rostov právě vstřelil branku!
    Kalačev se prezentoval parádním centrem do vápna, kde se ke střele hlavou dostal MAXIM GRIGORJEV a přesným zásahem poslal Rostov do vedení.
     
    7
    Žlutou kartu vyfasoval Karadeniz, který poslal k zemi svého protihráče.
     
    6
    Z pravé strany odcentroval balon do vápna Ozdojev a vypadalo to velmi nebezpečně, protože bránící protihráč nedokázal míč odkopnout do bezpečí a celou situaci musel hasit až brankář Pletikosa, který se natáhl k tyči a balon vyrazil do bezpečí. Kdyby se tak nestalo, centrovaný míč by skončil v brance.

    Lucie Rapantová

    Branky: 9. Grigorjev (Kalačev) – 11. Portnjagin (Karadeniz), 37. Kanunnikov (Portnjagin)

    Karty:   75. Djakov (RTV) – 7. Karadeniz (RKZ), 70. Azmoun (RKZ), 81. Georgiev (RKZ)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 6:5.
    FK Rostov: Pletikosa (C) – Goreux, Djakov, Xulu, Milić (46. Bordačev) – Gaţcan, Torbinskij – Kalačev, Poloz (71. Byung-Soo), Doumbia (46. Bucharov) – Grigorjev.
    Náhradníci: Džanajev – Abazov, Bordačev, Chkhapelia, Trošečkin, Byung-Soo, Bucharov.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kambolov (76. Djadjun), S. Kvěrkvelija, Navas, Nabiullin – Ozdojev, Georgiev, Kanunnikov, Karadeniz (C), Eduardo (90+3. Sorokin) – Portnjagin (66. Azmoun).
    Náhradníci: Filcov – Burlak, Getigežev, Ustinov, Djadjun, Kisljak, Děvič, Azmoun, Sorokin.

    Rozhodčí: Bezborodov – Goluběv, Petrosjan
    bahis siteleri