Bayern – Stuttgart 2:0 (kon.) | Dortmund – Freiburg 3:1 (kon.) | Hoffenheim – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Hertha – Mohuč 1:3 (kon.) | Paderborn – Kolín nad Rýnem 0:0 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 4:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:1 (1:0)
FC Schalke 04
Sobota 13.09.2014, 18:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Borussia ve druhé půle ještě více přidala, výsledkem byly další tři přesné zásahy, trefili se Hahn, Kruse a Raffael. Jediný hostující gól vsítil z pokutového kopu Choupo-Moting. Mönchengladbach tak soupeře doslova zdecimoval v poměru 4:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího, doufejme že neméně atraktivního on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku:12:7 (20:26:55)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Další nepovedená akce Schalke, lehký centr se snesl do rukavic připraveného Sommera, který neměl s jeho zkrocením žádné potíže.
     
    90
    K základní hrací době duelu se budou nastavovat rovné dvě minuty.
     
    90
    Hahn je dnes při velké chuti. Na hranici pokutového území doslova tahal za nos dva hostující borce. Nakonec mu vystavil stopku kapitán Schalke Höwedes.
     
    89
    Huntelaarova dělovka z velké vzdálenosti nepřidělala Sommerovi příliš starostí. Domácí brankář ji v poklidu zlikvidoval.
     
    88
    Julian Draxler mohl snížit, z velkého úhlu však nedokázal Sommera překonat. Vše tak směřuje k jasné porážce Schalke.
     
    86
    Rohový kop se nyní Mönchengladbachu příliš nepovedl, hosté jej celkem v poklidu odvrátili do bezpečí. O balon ale rychle přišli, hraje opět Borussia.
    André HAHN
     
    84
    André Hahn mohl zkompletovat hattrick, ovšem proti byl hostující brankář Fährmann, který pokus domácího středopolaře vytěsnil.
     
    83
    Borussia pokračuje v dobrém výkonu, hosté již působí poněkud rezignovaným dojmem. Podaří se Schalke ještě alespoň zmírnit nepříznivý stav?
    RAFFAEL - 4:1
     
    82
    Střídání na domácí straně. Místo Raffela naskočí do hry Hazard.
     
    79
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Jestliže si fanynka Borussie přála RAFFAELŮV gól, nyní s toužebného okamžiku dočkala. Domácí technik s číslem jedenáct na zádech si seběhl k odraženému míči, který s přehledem uklidil do odkryté branky. Absolutní dominance Mönchengladbachu.
     
    77
    Střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází střelec třetí branky Max Kruse, kterého nahradí Hrgota.
     
    75
    Huntelaar se dostal do zakončení, ovšem i kdyby se mu zdařilo, nebylo by to nic platné. Holandský útočník totiž operoval v ofsajdovém postavení.
     
    74
    Útočný faul Raffaela. Tento souboj spíše připomínal Judo. Trávník ale není Tatami, proto sudí přerušil hru a nařídil rozehrávku pro Schalke.
     
    73
    Rána z velké vzdálenosti byla tečována na rohový kop. Nakrátko zahraná standardní situace pak pomohla Borussii setrvat v blízkosti branky Schalke. To fotbalistům v bílém momentálně vyhovuje.
     
    72
    Huntelaar si dle arbitra Brycha počínal nedovoleně. Forvard se tomuto výroku hodně diví, ovšem nutno dle opakovaného záznamu podotknout, že byl verdikt správný a na místě.

    Libor Kucza

    Branky: 17. Hahn (M. Kruse), 50. Hahn (M. Kruse), 57. M. Kruse, 79. Raffael – 52. Choupo-Moting (pen.)

    Karty:   56. Hahn (MNC) – 34. Höger (SCH), 36. Neustädter (SCH)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Domínguez, Wendt, Stranzl (C), Jantschke (46. Herrmann) – Johnson, Kramer, Hahn, Xhaka – Raffael (82. T. Hazard), M. Kruse (77. Hrgota).
    Náhradníci: Blaswich – Herrmann, Traoré, Nordtveit, Schulz, T. Hazard, Hrgota.

    FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Fuchs (46. Draxler), Ayhan, Aogo (71. Friedrich) – Neustädter, Höger (64. Huntelaar) – Sam, Clemens, K-P. Boateng – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Wetklo – Friedrich, Meyer, Draxler, Barnetta, Obasi, Huntelaar.

    Rozhodčí: Brych – Dietz, Lupp

    Diváci: 54010
    bahis siteleri