Bayern – Stuttgart 2:0 (kon.) | Dortmund – Freiburg 3:1 (kon.) | Hoffenheim – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Hertha – Mohuč 1:3 (kon.) | Paderborn – Kolín nad Rýnem 0:0 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 4:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:1 (1:0)
FC Schalke 04
Sobota 13.09.2014, 18:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Borussia ve druhé půle ještě více přidala, výsledkem byly další tři přesné zásahy, trefili se Hahn, Kruse a Raffael. Jediný hostující gól vsítil z pokutového kopu Choupo-Moting. Mönchengladbach tak soupeře doslova zdecimoval v poměru 4:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího, doufejme že neméně atraktivního on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku:12:7 (20:26:55)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Další nepovedená akce Schalke, lehký centr se snesl do rukavic připraveného Sommera, který neměl s jeho zkrocením žádné potíže.
     
    90
    K základní hrací době duelu se budou nastavovat rovné dvě minuty.
     
    90
    Hahn je dnes při velké chuti. Na hranici pokutového území doslova tahal za nos dva hostující borce. Nakonec mu vystavil stopku kapitán Schalke Höwedes.
     
    89
    Huntelaarova dělovka z velké vzdálenosti nepřidělala Sommerovi příliš starostí. Domácí brankář ji v poklidu zlikvidoval.
     
    88
    Julian Draxler mohl snížit, z velkého úhlu však nedokázal Sommera překonat. Vše tak směřuje k jasné porážce Schalke.
     
    86
    Rohový kop se nyní Mönchengladbachu příliš nepovedl, hosté jej celkem v poklidu odvrátili do bezpečí. O balon ale rychle přišli, hraje opět Borussia.
    André HAHN
     
    84
    André Hahn mohl zkompletovat hattrick, ovšem proti byl hostující brankář Fährmann, který pokus domácího středopolaře vytěsnil.
     
    83
    Borussia pokračuje v dobrém výkonu, hosté již působí poněkud rezignovaným dojmem. Podaří se Schalke ještě alespoň zmírnit nepříznivý stav?
    RAFFAEL - 4:1
     
    82
    Střídání na domácí straně. Místo Raffela naskočí do hry Hazard.
     
    79
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Jestliže si fanynka Borussie přála RAFFAELŮV gól, nyní s toužebného okamžiku dočkala. Domácí technik s číslem jedenáct na zádech si seběhl k odraženému míči, který s přehledem uklidil do odkryté branky. Absolutní dominance Mönchengladbachu.
     
    77
    Střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází střelec třetí branky Max Kruse, kterého nahradí Hrgota.
     
    75
    Huntelaar se dostal do zakončení, ovšem i kdyby se mu zdařilo, nebylo by to nic platné. Holandský útočník totiž operoval v ofsajdovém postavení.
     
    74
    Útočný faul Raffaela. Tento souboj spíše připomínal Judo. Trávník ale není Tatami, proto sudí přerušil hru a nařídil rozehrávku pro Schalke.
     
    73
    Rána z velké vzdálenosti byla tečována na rohový kop. Nakrátko zahraná standardní situace pak pomohla Borussii setrvat v blízkosti branky Schalke. To fotbalistům v bílém momentálně vyhovuje.
     
    72
    Huntelaar si dle arbitra Brycha počínal nedovoleně. Forvard se tomuto výroku hodně diví, ovšem nutno dle opakovaného záznamu podotknout, že byl verdikt správný a na místě.
     
    71
    Hosté obměňují sestavu, místo Aoga naskočí na závěrečných zhruba dvacet minut Friedrich. Změní se hra Schalke?
     
    70
    Rychlá ofenziva Mönchengladbachu byla zastavena nedovoleně. Domácí tak budou rozehrávat. Ve hře se objevuje ceá řada faulů, které maří jinak pohledný duel.
     
    69
    Dlouhý centr doplachtil až do rukavic připraveného Fährmanna. Hostující brankář neměl s tímto balonem žádné potíže.
     
    67
    Po delší době se hraje v poklidu ve středu pole. Schalke se však stále nevzdává, kombinuje a snaží se vymyslet cosi, čím by překvapilo svého soka.
     
    65
    A bude se udělovat další žlutá karta. Kevin-Prince Boateng (SCH) si ve vzdušném souboji pomohl velmi nevybíravě loktem, což neuniklo sudímu Brychovi.
     
    64
    Hosté posilují ofenzivu. Místo Högera přichází do hry kanonýr Klaas-Jan Huntelaar. Rozhýbe tento nizozemský střelec vyčpělý útok Schalke.
     
    63
    Standardní situace žádné nebezpečí nepřinesla, následný centr již ano. Raffael ale hlavičkoval mimo tři tyče. Bude se vykopávat od branky Schalke.
     
    62
    Domácí se znovu hnali kupředu, centr z pravé strany hrací plochy se snesl na horní síť hostující branky. To vše s přispěním teči zadáka Schalke, následovat tak bude rohový kop.
     
    60
    Volný kop Schalke se neujal, domácí lehký centr v poklidu odhlavičkovali do bezpečí. Následný protiútok Borussie je zastaven již v samotném zárodku.
     
    58
    Aktivní herní pojetí pokračuje, ani jeden z celků si nedá ani metr trávníku zadarmo. Diváci v naplněných ochozech se patřičně baví.
    Max KRUSE - 3:1
     
    57
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak to je vskutku senzační podívaná! MAX KRUSE uháněl po levé straně vstříc brance, načež se rozhodl vypálit k pravé tyči. Fährmann neměl nárok zasáhnout.
     
    56
    André Hahn (MNC) dostává za ostrý zákrok žlutou kartu.
     
    55
    Stranzlovu hlavičku po centru z levé strany si Fährmann v poklidu stáhl ze vzduchu. Poté ihned rozehrál.
     
    54
    Utkání má nyní velký náboj, hraje se nahoru dolů, akce střídá akci. Borussia stále drží těsné vedení.
    Eric CHOUPO-MOTING - 2:1
     
    52
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Sommer sice vystihl směr letu penalty, ERIC CHOUPO-MOTING ale s pomocí levé tyče přesto skóroval. To je drama!
     
    51
    Pokutový kop pro Schalke, domácí zahráli ve velkém vápně rukou!
    André HAHN - 2:0
     
    50
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení. Max Kruse seslal z volného kopu míč přímo na hlavu ANDRÉHO HÁHNA, který jej prodloužil za Fährmannova záda. Asitence: Max Kruse.
     
    49
    Divoký úvod druhé půle trochu uklidňuje rozvážná rozehrávka Borussie. Domácí nechtějí připustit obdobné komplikace jako před malým momentem.
     
    47
    Choupo-Moting se ocitl ve slibné příležitosti, byl zcela sám před Sommerem. Domácí brankář ale celou situaci dobře přečetl a balon forvardovi Schalke sebral.
     
    46
    V dresu Schalke si pak ve druhé půli již nezahraje Fuchs, který přepustí místo Draxlerovi.
     
    46
    Oba celky pošlou do druhé půle nové tváře. Borussia stahuje Jantschkeho, jehož nahradí Herrmann.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi zajímavá úvodní půle. Zprvu se zdálo, že budou mít navrch hosté. Postupně však domácí zlepšovali svůj výkon, načež se také zaslouženě ujali vedení. Skóre otevře pohlednou střelou André Hahn. Schalke poté mělo několik slibných šancí, ani jednu však nedokázalo využít. Jak se bude utkání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Schalke zahrozilo, Fuchs poslal do velkého vápna nebezpečný balon, který ale nakonec domácí odvrátili do klidných vod. U míče jsou opět hosté.
     
    45
    K základní hrací době úvodní půle se bude nastavovat rovná minuta.
     
    44
    Další dlouhý nákop Schalke. Ani tentokráte jej žádný borec v modrém nedoběhl. Balon tak doputoval až za úroveň brankové čáry.
     
    43
    Na útočný výlet se vydal hostující kapitán Höwedes. Byl však zastaven hvizdem pomezního arbitra, který zcela správně viděl ofsajd. Výkop pro Borussii.
     
    42
    Herní obraz se podstatně změnil. Mönchengladbach nyní pohodlně kombinuje. Schalke stále nemůže nalézt svou pravou tvář.
     
    40
    Sam sprintoval za dlouhým nákopem, který však na hrací ploše nezastihl. Bude se opět vykopávat od branky Borussie. Sommer s rozehrávkou příliš nepospíchá.
     
    39
    Ve hře se objevuje celá řada nepřesností, utkání ztrácí původní náboj, což potvrzuje také znuděný výraz kanonýra Klaase-Jana Huntelaara na lavičce Schalke.
     
    37
    Xhaka zkoušel rovnou vypálit, balon ovšem zamířil vysoko nad. Vykopávat tak bude Fährmann.
     
    36
    A vzápětí další karetní trest. Roman Neustädter (SCH) je "odměněn" za podražení soupeře, který uháněl do rychlého protiútoku. Následuje volný kop Borussie.
     
    34
    Poprvé v utkání bude udělena žlutá karta. Za ostrý zákrok ji dostává hostující Höger (SCH).
     
    33
    Boateng se provinil proti pravidlům. Rozehrávat budou domácí fotbalisté. O uvedení balonu do hry se postará sám brankář Sommer.
     
    31
    Borussia pokračuje v tlaku, Mönchengladbach zahrával hned dva rohové kopy v řadě. Ani jeden se ale výrazněji neujal.
    Christoph KRAMER
     
    30
    Domác se opět dostali do útoku, kde nakonec zahrozili. Christoph Kramer si narovnal balon a vypálil. Rána jen o centimetry minula pravou tyč svatyně Schalke.
     
    28
    Mönchengladbach nyní mírně zvolnil a uklidnil hru. Momentálně domácí kombinují na vlastní polovině. Schalke však aktivně napadá.
    Eric Maxim CHOUPO-MOTING
     
    26
    Obrovská příležitost Choupo-Motinga, který po přistrčení balonu Boatengem uháněl zcela sám na Sommera. Domácí brankář ale precizním zákrokem zmařil naděje Schalke.
     
    25
    Po nakrátko rozehraném volném kopu následoval nepřílieš nebezpečný centr do vápna. Tam se míče chopil Sommer. Domácí jsou mírně pod tlakem, přesto se ale mohou těšit z vedení.
     
    24
    Protiútok Borussie byl zastaven hvizdem hlavního arbitra, dle kterého si Hahn pomohl útočným faulem. Rozehrávat bude modrá ekipa, konkrétně Sam.
     
    23
    Boateng zpracova těsně za hranicí velkého vápna balon, ovšem přístup Wendta byl včasný. Domácí zadák středopolaře Schalke odzbrojil dříve, než se sstačil rozkoukat.
     
    22
    Schalke se snaží odpovědět, zatím se ale fotbalistům v modrém nedaří rozbít dobře postavený obranný val Mönchengladbachu.
     
    20
    A znovu velice aktivní Raffael! Tentokráte poslal míč zhruba dva metry nad branku. Střelecký apetit borci s číslem 11 na zádech rozhodně nechybí.
     
    19
    Domácí pokračují v dobrém výkonu. Zdálo se, že tempo utkání bude udávat Schalke, nyní je ale pravdou pravý opak.
    André HAHN - 1:0
     
    17
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Nyní již jdou domácí vedení, kterým se vyplácí zvýšená aktivita. ANDRÉ HAHN dostal výtečnou přihrávku, načež se vydal tváří v tvář brnakáři hostí. Přesnou střelou do horní části branky poté otevřel skóre. Asistence: Max Kruse.
     
    16
    Nyní ale způsobil Raffael větší rozruch, když zakončil rychlý protiútok tvrdou střelou. Fährmann s ní měl velké potíže.
     
    15
    Raffael se probil podél levé postranní lajny, načež se snažil přihrát do pokutového území. Tam ale byli pouze hostující obránci.
     
    13
    Xhaka pálil z velké vzdálenosti. Zřejmě si však před utkáním nesprávně seřídil mířidla, neboť pumelice zamířila do nejvyšších ochozů Borrusia-Parku.
     
    12
    Nedovolený zákrok Borussie v okolí středového kruhu. Rozehrávat tak bude Schalke.
    Max KRUSE
     
    10
    Max Kruse si zabíhal za Höwedese, nakonec byl ale velmi tvrdě zastaven. Hlavní sudí však pokutový kop nařizovat nebude. Více otřesen je nakonec ze souboje hostující kapitán, který se z trávníku zvedá velice obtížně.
    Cestu do ochozů si našla početná skupinku příznivců Schalke

     
    8
    Max Kruse se obtočil kolem obránce, načež z hranice pokutového území vypálil. Höwedes si však na ránu počíhal a zblokoval ji. Stále čekáme na větší brankovou příležitost.
     
    7
    Hahn si seběhl do středu hrací plochu, odkud tvrdě vypálil. Rána dolétla sotva pár metrů, neboť ji pohotově zastavil Ayhan. Schalke se poté ujalo balonu.
     
    6
    Neustädter chtěl protlačit balon na Choupo-Motinga, což se mu ale nepodařilo, domácí defenziva tento úmysl přečetla a včas zasáhla. Přesto hosté zůstávají v nebezpečné blízkosti branky Borussie.
     
    5
    Před brankou Mönchengladbachu nastal mírný závar, který nakonec vyřešil Sommer. Domácí muž s rukavicemi ihned rozehrál. V ochozech panuje vynikajicí atmosféra.
     
    4
    A další rohový kop, který nyní vybojoval Boateng. Fotbalisté v modrém jsou mnohem aktivnější.
     
    3
    Dlouhý centr z levé strany nyní vyslal před branku domácích Aogo. Stranzl pak balon nešťastně tečoval na rohový kop. To jej ale nemuselo mrzet, Schalke si ze standardní situace nic nevytvořilo.
     
    2
    Rozvážná kombinace Schalke na vlastní polovině. Hosté se zatím nikam neženou, přesto však ukazují, kdo že by měl v následujících okamžicích být pánem na hrací ploše.
     
    1
    Schalke se ihned v první minutě vydalo kupředu, centr Sama však Sommer s přehledem lapil. Poté příliš neotálel a poslal jej mezi své spoluhráče.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Fotbalisté Schalke se již připravují na start duelu.

     
    Úvodní sestavy:

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Domínguez, Wendt, Stranzl (C), Jantschke – Johnson, Kramer, Hahn, Xhaka – Raffael, M. Kruse.
    Náhradníci: Blaswich – Herrmann, Traoré, Nordtveit, Schulz, T. Hazard, Hrgota.

    FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Fuchs, Ayhan, Aogo – Neustädter, Höger – Sam, Clemens, K-P. Boateng – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Wetklo – Friedrich, Meyer, Draxler, Barnetta, Obasi, Huntelaar.

    Rozhodčí: Brych – Dietz, Lupp.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Pohled do statistik

    Mönchengladbach se momentálně nachází na jedenácté příčce tabulky, na svém kontě má 2 body. Nejprve remizovala Borussia 1:1 na domácí půdě se Sttutgartem, ve druhém kole si pak odvezla bod z Freiburgu (0:0).

    Schalke taktéž nezačalo novou sezonu dle představ, má totiž ještě o bod méně. V první kole nestačilo na Hannover v poměru 1:2, v následujícím klání pak ale došlo k překvapivé remíze 1:1 s Bayernem Mnichov.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! V rámci třetího kola německé Bundesligy na sebe narazí celky Borussia Mönchengladbach a FC Schalke 04. Úvodní výkop je v Borussia-Parku, tedy domovském stánku Mönchengladbachu, naplánován na 18:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Libor Kucza

    Branky: 17. Hahn (M. Kruse), 50. Hahn (M. Kruse), 57. M. Kruse, 79. Raffael – 52. Choupo-Moting (pen.)

    Karty:   56. Hahn (MNC) – 34. Höger (SCH), 36. Neustädter (SCH)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Domínguez, Wendt, Stranzl (C), Jantschke (46. Herrmann) – Johnson, Kramer, Hahn, Xhaka – Raffael (82. T. Hazard), M. Kruse (77. Hrgota).
    Náhradníci: Blaswich – Herrmann, Traoré, Nordtveit, Schulz, T. Hazard, Hrgota.

    FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Fuchs (46. Draxler), Ayhan, Aogo (71. Friedrich) – Neustädter, Höger (64. Huntelaar) – Sam, Clemens, K-P. Boateng – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Wetklo – Friedrich, Meyer, Draxler, Barnetta, Obasi, Huntelaar.

    Rozhodčí: Brych – Dietz, Lupp

    Diváci: 54010
    bahis siteleri