Zvolen – Slovensko U20 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HKM Zvolen
4:5 (1:2, 2:2, 1:0 - 0:0)
Slovensko U20
sk Středa 17.09.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Petr Obdržálek svoj nájazd nepremenil a tak dnes vo Zvolene víťazí HK Orange 20!
     
    59:18
    Šance Zvolena na víťazstvo v riadnom hracom čase sú zrejme na nule, kedže na trestnú lavicu odchádza domáci útočník Kamil Brabenec.
     
    58:55
    Dominik Rehák inkasuje osobný 10 – minútový trest za nešportové správanie.
     
    58:55
    Zvolen dal gól!
    Krásny gól a treba povedať, že jeho strelec – PETR OBDRŽÁLEK si ho za svoju snahu jednoznačne zaslúži! Český legionár v drese Zvolena perfektne zúžitkoval presnú prihrávku od Michala Chovana a z prvej poslal puk pod brvno hosťujúcej brány! Asistencie: Emil Bagin, Michal Chovan.
     
    58:37
    Sme svedkami vzájomného vylúčenia. Za domácich bude sedieť na trestnej lavici Tomáš Škvaridlo a za hostí Jakub Varga – obaja za hrubosť.
     
    55:01
    Denis Godla opäť čaruje, teraz vychytal hádam minimálne tri čisté šance zvolenských hokejistov!!
     
    51:45
    Konečne sa výborným a hlavne istým zákrokom prezentoval aj domáci gólman Filip Orčík, ktorý zoči – voči Rehákovi uspel a skryl puk vo svojej výstroji!
     
    50:06
    Andrej Hebar v samostatnom úniku skúšal podstreliť Denisa Godlu, ten ho však zvolenského útočníka perfektne vychytal!
     
    42:51
    Zázračné dva zákroky predviedol Denis Godla! Už to vyzeralo, že bude proti tejto situácii úplne bezmocný, ale napokon ani náhodou nedovolil dopraviť puk domácim do svojej siete a drží nádejný výsledok pre svoje mužstvo.
     
    41:05
    Bude sa vylučovať na strane hostí. Dve minúty si na trestnej lavici posedí Pavol Skalický – sekanie.
     
    39:53
    A už mohlo byť vyrovnané! Andrej Podkonický tečoval puk z hokejky Lukáša Juríka, ale rozhodcovia pískajú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    39:04
    Zvolen dal gól!
    Tak som to teraz trošku zakríkol. Domáci hokejisti strieľajú súperovi veľmi dôležitý gól do šatne. Strelu Kamila Brabenca vyrazil Denis Godla iba pred seba, tam bol na dorážku pripravený RADOVAN PULIŠ, ktorý na dvakrát dopravil puk za chrbát hosťujúceho gólmana! Asistencie: Kamil Brabenec, Emil Bagin.
     
    37:12
    Slovensko dalo gól!
    Sám faulovaný hráč DOMINIK BRIESTENSKÝ svoje trestné strieľanie bez problémov premieňa strelou do ľavého horného rohu Orčíkovej brány!
     
    37:12
    Je nariadené trestné strieľanie pre Orange 20 po faule Petra Hraška!
     
    35:22
    Petr Obdržálek triafa pravú tyčku Godlovej brány! Zvolenská hra naberá na obrátkach. Veď už aj bolo hádam na čase.
     
    34:50
    Zvolen si zahrá presilovú hru. Na trestnú lavicu si odišiel sadnúť Dominik Rehák.
     
    34:38
    Zvolen dal gól!
    Učebnicová akcia dvoch odchovancov zvolenského hokeja! MICHAL CHOVAN si vo vlastnom pásme vymenil puk s Petrom Hraškom, ten vysunul svojho spoluhráča z útoku do samostatného úniku a Chovan pekným bekhendovým blafákom po ľade prekonáva Denisa Godlu. Asistencie: Peter Hraško, Lukáš Jurík.
     
    33:25
    Radovan Puliš v megašanci v bezprostrednej blízkosti pred Godlom, ale ani na dvakrát nedokázal prekonať gólmana HK Orange 20!
     
    30:28
    Slovensko dalo gól!
    Vo Zvolene sa nám začína rodiť obrovské prekvapenie! Dve sekundy po návrate Lukáša Juríka vystrelil bombu od modrej čiary MATÚŠ SUKEĽ, Orčík si na puk ani len nesiahol. Asistencia: Lukáš Hrušík.
     
    28:26
    Presilová hra pre slovenskú 20-ku. Na trestnú lavicu odchádza domáci kapitán Lukáš Jurík – podrazenie.
     
    24:46
    Krásny blafák do bekhendu od Michala Chovana, ale netrafil odkrytú bránu Denisa Godlu! Stav 1:2 sa teda nemení.
     
    24:46
    Michal Chovan sa preštrikoval cez komplet všetkých hráčov hostí, jeden z nich ho fauloval a tak rozhodca nariadil trestné strieľanie.
     
    14:02
    Slovensko dalo gól!
    A mladíci idú opäť do vedenia! V jednoduchosti je krása, puk sa dostal na modrú čiaru k BRANISLAVOVI PAVÚKOVI, ktorý zbadal, že Orčík má úplne zakrytý výhľad a tak sa odhodlal k strele, ktorá napokon skončila gólom vo zvolenskej bráne! Asistencie: Dominik Briestenský, Lukáš Hrušík.
     
    10:43
    Zvolen dal gól!
    Tak sa domácim napokon predsa len podarilo streliť vyrovnávajúci gól a zdá sa, že Zvolenčania našli strelca v obranných radoch. Puk sa dostal na modrú čiaru k osamotenému EMILOVI BAGINOVI, ktorý si sa ešte posunul do priestoru medzi kruhmi a tvrdou strelou k pravej tyčke prekonal Denisa Godlu! Asistencie: Kamil Brabenec, Radovan Puliš.
     
    08:20
    Filip Orčík vyrazil strelu Patrika Koyša iba do priestoru pred svoju svätyňou, tam puk dorážal Frederik Fekiač, ale zvolenskú bránu vysoko prestrelil.
     
    08:02
    A bude sa opäť vylučovať a opäť na strane HKM. Za podrazenie si odsedí na trestnej lavici dve minúty Tomáš Varholík.
     
    04:27
    Slovensko dalo gól!
    Predstavte si priatelia, je to tak! Slovensko U20 sa ujíma vedenia! PATRIK KOYŠ sa dostal do samostatného úniku a krásnym blafákom prekonáva bezmocného Filipa Orčíka. Asistencia: Dominik Briestenský.
     
    09:52
    Až teraz je hra prerušená priatelia! Bude sa vylučovať, na trestnú lavicu odchádza domáci obranca Peter Hraško – podrazenie.
     
    04:30
    Hokejisti SR 20 avizovali strelený gól v sieti Orčíka, ale rozhodca hru neprerušil a ukázal, že v čase prerušenia pôjde konzultovať túto situáciu s videorozhodcom.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 11. Bagin (Brabenec, Puliš), 35. Chovan (Hraško, Jurík L.), 40. Puliš (Brabenec, Bagin), 59. Obdržálek (Bagin, Chovan) – 5. Koyš (Briestenský), 15. Pavúk (Briestenský, Hrušík), 31. Sukeľ (Hrušík), 38. Briestenský


    HKM Zvolen: Orčík (Šimko) – Bagin, Juraško (A), Hraško, Pokovič, Tomko, Pichnarčík, Dervarič, Varholík – Obdržálek, Brabenec, Puliš – Chovan (A), Jurík Lukáš (C), Podkonický – Hebar, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Čanky, Sloboda
    Slovensko U20: Godla (Okoličány) – Fekiač Frederik, Hochel, Jendroľ, Pavúk, Varga Jakub, Mendrej, Holenda, Tábi – Skalický (A), Rehák (A), Koyš – Giľák, Petráš (C), Novák Dominik – Galis, Kabáč, Danišovský – Hrušík, Sukeľ, Briestenský

    Rozhodčí: Jura – Jobbágy, Bogdaň

    Diváci: 535
    bahis siteleri