Česko – Kolín 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Středa 17.09.2014, 16:00 • Zimní stadion Kolín • Reprezentace žen
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z Kolína vám přeji hezký zbytek středečního večera. Na shledanou. (17:52:08)
     
    Nyní děkují fanouškům, kteří se přišli na jejich přátelský zápas podívat. Ti oceňují jejich výkon potleskem a ozývají se pochvalné názory, že "Holky jsou opravdu rychlé" a "Hrají hodně sehraně.".
     
    Kolín sice v závěru zápasu pořádně tlačil české hokejistky u jejich branky, jenže ty udržely nejtěsnější náskok až do závěrečné sirény. Připisují si tak v přípravě na vrchol sezony, jímž je kvalifikace o postup do elitní skupiny v japonské Jokohamě, další vítězství, když mladší dorost Kolína zdolali těsně 3:2.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Česká reprezentace stále nemůže odehrát puk pryč ze svého území.
     
    59:19
    Kolín drží Češky pod ustavičným a drtivým tlakem, ostrou ránu vyslal od modré čáry těsně vedle pravé tyčky gólmanky Zechovské Štěpán Ruta.
     
    58:37
    Oba týmy si vyžádaly hned po sobě oddechový čas.
     
    58:18
    Středočeši opět mají navrch, české hokejistky zamkli u jejich branky a ostřelují ze všech možných pozic útočného pásma brankářku Zechovskou. Po střele ze skrumáže mezi kruhy to dokonce vypadalo, že znovu zvonila tyč!
     
    57:43
    Krásná akce českých hráček! Aneta Lédlová si všimla toho, že s ní jede kupředu Vendula Přibylová, jíž z levého křídla před branku nahrála a dvojnásobná střelkyně zblízka nastřelila dobře postaveného gólmana Lukáše!
     
    57:07
    Puk opět ve středním pásmu.
     
    56:53
    Z pravé strany nebezpečně vypálil Štěpán Růta, jenže jeho skákavý projektil dokázala brankářka Zechovská vyrazit betony od první tyčky.
     
    56:12
    Kolín teď převzal otěže zápasu do svých rukou, daří se mu držet hru na dostřel brankářky Zechovské a pravidelně se probíjet do koncovky.
     
    56:00
    Středočeši se zabydleli v útočném pásmu, jenže ze své útočné aktivity vytěžili jen několik nepřesných projektilů.
     
    55:22
    Kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše sem a tam, šance ale nevidíme, protože na ledě dominují obě pozorné obrany.
     
    54:39
    Češky kombinují v útočném pásmu, jenže Kolín se poučil ze svých chyb v předešlých minutách a hlídá předbrankový prostor opravdu ostražitě.
     
    54:19
    Kozlové se snažili vyvézt puk ze svého pásma, jenže jejich snaha nedopadla na úrodnou půdu. Po přerušení hry se znovu vhazuje po pravé ruce gólmana Lukáše.
     
    54:10
    Češky jsou teď hodně aktivní a neustále se tlačí do zakončení. Zaskočený Kolín neví, kam dřív skočit, jeho obrana je teď hodně přetížená.
     
    53:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Se vstřelenými brankami se nám v Kolíně opravdu roztrhl pytel, český výběr se opět ujímá nejtěsnějšího vedení! Nejdříve při přečíslení 2 na 1 nahrávala Aneta Lédlová před branku na Terezu Vanišovou, jíž přeskočila skákavá nahrávka hůl, jenže útok pokračoval a z bezprostřední blízkosti skórovala střelou po ledě VENDULA PŘIBYLOVÁ! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    52:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byla rychlost, domácí odpověděli opravdu bleskově! Svižný protiútok po pravém křídle dotáhl do úspěšného konce ONDŘEJ PLÍHAL, který zblízka v mírném úhlu na pravé straně dokázal procedit puk i s trochou štěstí za záda brankářky Zechovské! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 40. Vanišová, 52. Přibylová, 54. Přibylová (Vanišová) – 18. Růta (Bedrník), 53. Plíhal


    Česko: Bečevová (Zechovská) – Zíková, Horálková, Jančová, Zedníková, Kosinová, Brotánková – Bukolská, Manhartová, Vonková, Lédlová, Přibylová, Vanišová, Vopravilová, Patočková, Topolská, Mašková, Pátková.
    SC Marimex Kolín: Liska (Lukáš) – Růžička, Dotter, Grauer, Horák, Beneš, Rulc, Holub, Růta, Medrník, Želizňak, Jindra, Plíhal, Kalista, Kadlec, Pešek, Král

    Rozhodčí: Michal Tasch – Radek Špringl ml., Libor Plášil
    bahis siteleri