Prievidza – Pov. Bystrica 1:1 (pře.) | Trnava – Spišská N. Ves 8:6 (kon.) | Michalovce – Senica 8:1 (kon.)
SR 18 – Topoľčany 3:4 (0:2 po s.n.) | Bardejov – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.) | Detva – Prešov 3:2 (kon.)
konec
HK Bardejov
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 17.09.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítam vás pri sledovaní online prenosu zo zápasu zatiaľ neporazených celkov HC 46 Bardejov – MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    HC 46 Bardejov
    Bardejov v prvom kole nastúpil na domácom ľade, kde sa mu postavili hráči Detvy. Bardejov začal hneď od úvodu naplňovať predsezónne plány a zvíťazil presvedčivo 5:2. V druhom kole Bardejov cestoval do Prešov, kde sa chystalo východniarske derby. Víťazom sa stal Bardejov, keď Radovan Cútt dvomi gólmi stanovil výsledok 2:0 pre Bardejov.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš
    Liptovský Mikuláš sa už v minulej sezóne od zápasu k zápasu zlepšoval a vyzerá, že v tejto sezóne to nebude opačne. V Mikuláši sa rýchlo zmierili s odchodom hráčov Devečku a Palka práve do BJ a z úvodných dvoch zápasov nazbierali 5 bodov. Mikuláš už v prvom kole cestoval na horúci ľad do Michaloviec, kde chýbalo 13 sekúnd, aby si odniesli plný bodový zisk, no Klimčík v nájazdoch rozhodol a Mikuláš cestoval domov s dvoma bodmi. V druhom kole Liptovský Mikuláš hral doma a dá sa povedať,že aj jeho súper, pretože Slovenska 18-tka ma domov práve v Liptovskom Mikuláši. Naše nádeje strelili tri góly, ale inkasovali šesť a museli sa skloniť pred domácimi.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 46 Bardejov: Palko (Andreanin) – Slimák, Takáč, Devečka, Hruška, Mojdis, Hopkovič, Gajdoš – Baláž, Cútt, Hričina – Segľa, Prokop, Saliji – Kohutiar, Šimčák, Vaško – Zikmund, Česelka.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Nitriansky, Školiak, Janči, Kadlubiak, Mezovský, Duriš, Holiga, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – Poliaček, Trochta, Roháč – Uhrík, Piatka, Klimčík – Marcinko, Divok.

    Rozhodca: Korba – Riš, Smerek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:19
    Zakázané uvoľnenie domácich, hra sa sťahuje pred Palka.
     
    00:25
    Roháč skúšal strelu hneď po vyhranom buly, ale jeho pokus letel mimo troch žrdí.
     
    01:00
    Na druhej strane Devečka nahadzoval puk pred bránu, kde stal dobre postavený Baláž, ten puk tečoval, ale Hollý krajom betónu puk vyrazil.
     
    01:19
    Domáci sa držia v pásme a Devečka po prihrávke od Salijiho vypálil hneď z prvej, Hollý helmou puk vyrazil na ochrannú sieť.
     
    01:50
    Saliji sa v útočnom pásme pokúšal o efektnú sťahovačku na Macíka, ale ten jeho umysel prečítal a vyviezol puk pred Palka, ktorého aj sa pokúsil ohroziť, no strela letela nad a Palko si puk očami postrážil. Okamžite na opačnej strane Vaško pálil a Hollý puk vyrazil do rohu klziska.
     
    02:45
    Domáci po menšom tlaku v pásme hostí museli opustiť pásmo, ale urobili chybu v rozohrávke a to znamená zakázané uvoľnenie.
     
    03:00
    Piatka vybojoval puk v útočnom pásme, posunul ho do medzikružia na Uhríka a ten vystrelil pod hornú tyč Palkovej brány, ale Palko si puk spracoval helmou priamo do lapačky.
     
    04:00
    Smerujúci puk na zakázané uvoľnenie zachytil Palko, ktorý vystriedanie hostí na rýchle rozohranie na Baláža, ale ten potom čo puk spracoval aj stratil.
     
    04:51
    Tomáš Janči – bránenie.
     
    05:45
    V prvej polovici trestu sa hostia dokázali dvakrát oslobodiť, no v tej druhej mohli inkasovať. Hruška odstal dobrú prihrávku na modrú, kde bol úplne sám, tak urobil dva kroky bližšie k bráne a tvrdo vypálil, za Hollého chrbtom zvonila po Hruškovej strele tyč, no akcia pokračovala ďalej a k puku sa dostal Hričina, ktorý ho posunul za seba na Hrušku, ktorý vystrelil a puk po zásahu Hollého spadol k ľavej žrdí, kde ho Baláž neposlal do brány, ale mimo nej.
     
    06:51
    Hostia v plnom počte.
     
    07:30
    Česelka vyhral buly za seba, kde dobre zareagoval Zikmund a puk posunul do zadu na Slimáka, ktorý vystrelil iba zápästím a jeho strela preletela iba okolo Hollého pravej žrde.
     
    08:58
    Hričina výborne presunul hru na opačnú stranu, kde už korčuľoval Saliji, ktorý si puk spracoval a hneď ho poslal na Hričinu, ktorý už po pravej strane vchádzal do pásma, ale potom čo prihrávka prišla k nemu, Hričina akoby sa zľakol príležitostí a vystrelil veľmi slabo.
     
    10:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Uhrík len tak naslepo posunul puk na modrú , kde už korčuľoval Mezovský, ktorý tvrdo vypálil, Palko jeho pokus vyrazil iba pred seba, načo zareagoval ŠIMON KLIMČÍK a posiela puk Palkovi medzi nohy.
    Asistencie: Filip Mezovský, Michal Uhrík.
     
    10:40
    Bardejov dal gól!
    Vaško výborne spoza brány našiel ROMANA KOHUTIARA a ten už sa s tým nemaznal a puk posiela medzi betóny Hollého.
    Asistencie: Filip Vaško, Dominik Šimčak.
     
    11:40
    Hričina prešiel sám cez trojicu hráčov a z hranice pravého kruhu vystrelil, Hollý jeho pokus lapačkou stlmil a hokejkou odpálil niekde do rohu.
     
    12:40
    Saliji sa dostal k voľnému puku v obrannom pásme, tak ho zobral vyviezol do pásma, kde hneď ako prekročil modrú vystrelil, tak aby Hollý jeho pokus vyrazil a to už bola voda na mlyn pre Segľu, ktorý dokorčuľoval pred Hollého a snažil sa puk dostať do brány, ale tomu Hollý a spol. zabránili akukoľkvek dorážku tým, že puk odpratali preč od brány.
     
    13:39
    Diváci vidia na štadióne ďalší gól, ale v bráne neskončil čierny objekt, ale modrý. Hráč Mikuláša už nestihol zabrzdiť a skončil v Hollého bráne.
     
    13:50
    Vaško prešiel poza bránu a snažil sa nájsť na druhej strane Kohutiara, ktorý tam bol, ale Kadlubiak ho výborne bránil a nepustil ho k dorazeniu puku.
     
    14:54
    Hostia sa dostávajú zadarmo do útočného pásma, keď Bardejov zahral zakázané uvoľnenie.
     
    14:55
    Tak rýchlo ako získali pásmo, tak rýchlo ho hostia aj strácajú, keď Uhrík nezachytil puk na modrej.
     
    15:17
    Michal Uhrík – hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    17:14
    Tomáš Jančí – držanie hokejky.
     
    17:17
    Hostia hrajú so štyrmi hráčmi.
     
    17:32
    Domáci poslali Slimáka cloniť pred bránu a Hričina pálil ostošesť, ale Hollý najprv jeho pokus vyrazil a ďalší už schmatol do svojej výstroje.
     
    18:13
    Tak toto bol poriadny tlak, ktorý si Bardejov vypracoval počas presilovky. Domáci si párkrát vymenili puk, až ho dostal Hričina, ktorý bol už úplne sám v pravom kruhu, ale ten si počkal a našiel pred bránou Baláža, ktorý si puk spracoval a snažil sa ho kľučkou zasunúť za Hollého, ale Balážovi sa puk trošku zaplietol, no ale ten sa odrazil ku Cúttovi, ktorý ho napálil na bránu, ale trafil iba bočnú sieť.
     
    19:10
    Ďalšia veľká akcia domácich, keď Saliji našiel na ľavej žrdí voľného Segľu, ktorý zakončoval už takmer do prázdnej brány, ale to by musel trafiť bránu, čo následne sa snažil napraviť tým, že poslal puk spoza brány do priestoru medzi kruhmi, skadiaľ Saliji vyskúšal príklep, no Segľa to aj tak pokazil tým, že si nakorčuľoval pred bránu a zastavil puk, ktorý letel už do brány vlastným telom.
     
    19:14
    Hostia v plnom počte.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Slimák zastavil útok hostí, iba za cenu toho, že puk poslal na striedačku.
     
    20:50
    Trochta sa dostal k puku v okolí modrej čiary, skadiaľ poslal jedovku, ktorá mierila nad Palkovu lapačku, ale ten koncom lapačky puk vyrazil na ochrannú sieť.
     
    21:44
    Bardejov dal gól!
    Vaško dobre zabojoval pri pravom mantinely, kde pripravil o puk hráčov Mikuláša, stamadiaľ si FILIP VAŠKO nakorčuľoval do centrálnej častí plochy a vypálil švihom do pravého horného rohu, kde Hollý bol prikrátky a jeho strelu nedokázal zachytiť lapačkou.
    Bez asistencie.
     
    24:08
    Mezovský potom čo zachytil prihrávku, ktorá smerovala na Segľu, poslal prihrávku na Roháča, ktorý vyskúšal strelu z pravého kruhu a Palko jeho pokus likviduje.
     
    24:31
    Piatka vyhral buly iba za seba, kde si puk prevzal Klimčík a skúsil strelou vymiesť pavučinu v Palkovej bráne, ale Palko dobre zareagoval a jeho strelu ramenom vyrazil.
     
    25:20
    Takáč zachytil puk pred Palkom a využil to, že aj hostia a aj domáci išli striedať a vybral sa navštíviť pásmo hostí, no vedel, že technický to nezvládne, tak zvolil strelu, no ale jeho pokus letel vysoko nad.
     
    25:57
    Tomáš Devečka – seknutie.
     
    25:57
    Prvá možnosť presilovej hry pre hostí.
     
    26:20
    Macík vyskúšal strelu z dosť veľkého uhla, jeho pokus aj tak letí na ochrannú sieť.
     
    26:44
    Macík s Bartíkom si vymenili puk, posledný menovaný ho posunul na Školiaka, ktorý naznačil strelu, ale puk posunul na Nitrianského a ten vypálil príklepom, ale Palko jeho strelu vyráža na ochrannú sieť.
     
    27:09
    Hričina zobral voľný puk vo vlastnom obrannom pásme, posunul ho po mantinely na Segľu, ktorý sa dostal do pásma a na opačnej strane hľadal Hričinu, ale ten sa k puku nedostal.
     
    27:45
    Saliji sa dostal k strele vo vlastnom oslabení, ale Hollý jeho pokus vyrazil.
     
    27:57
    Domáci v plnom počte.
     
    28:30
    Kohutiar zachytil riskantnú prihrávku hostí, ale už za modrou čiarou, začo mu zapískal čiarový rozhodca ofsajd.
     
    29:30
    Michal Školiak – hákovanie.
     
    29:30
    Domáci fanúšikovia posielajú pozdrav do neba Mirovi Hlinkovi, ktorý pred troma dňami dobrovoľne odišiel z tohto sveta. Česť jeho pamiatke.
     
    30:00
    Domáci si až veľakrát menili puk a sami sa pripravili o možnosť streliť gól.
     
    30:32
    Tomáš Hričina bol až veľmi aktívny pri napádaní a za svoj krošček dostáva 5 minút + trest do konca zápasu.
     
    31:30
    Hostia v plnom počte.
     
    32:00
    Mojdis s Hopkovičom nazbierali polminútu a tak odpálili puk.
     
    32:30
    Cútt dobrým napádaním získal puk pred Hollým a Cútt bol už sám na Hollého, ale ten svojou pravou rukou puk vyrazil.
     
    34:35
    Po menším problémoch s internetom som späť, hostia sa za dve minútky nedokázali usadiť v pásme a domáci sa dobre bránia.
     
    35:30
    Cútt vybojoval puk a Cútt s Vaškom išli dvaja na Školiaka, ten Cúttovu prihrávku na Vaška nezachytil, no Vaško bránu netrafil, ale pri presúvaní sa zranil Hollý a rozhodcovia prerušujú hru.
     
    35:32
    Domáci v plnom počte.
     
    35:36
    Pokračuje sa v hre, Hollého zranenie nebolo tak vážne, aby mu zabránilo pokračovať v tomto zápase.
     
    36:24
    V krátkom slede sme mali možnosť na obidvoch stranách vidieť ako sa nemá vchádzať do pásma. Na jednej strane ofsajd Poliačeka, na druhej Zikmunda.
     
    36:37
    Palko strelu Piatku vyráža nad seba a následne ju sťahuje do lapačky.
     
    37:30
    Prokop prenechal puk Salijimu, ktorý vypálil príklepom, Hollý vyrazil iba pred Prokopa, ktorý si nakorčuľoval pred bránu, ale Prokop už nestihol puk poslať okolo Hollého, ktorý dobre zmenšil strelecký uhol Prokopovi.
     
    37:50
    Hokej sa nám valí z jednej strany na druhú a domáci urobili chybu na obrannej modrej, čo chcel využiť Uhrík, keď puk zobral a išiel sám s Klimčíkom na Takáča, ale Takáč sa mu hodil do prihrávku a puk zachytil.
     
    38:17
    Kohutiar sa prepracoval postupne cez oboch obrancov až do nájazdu na Hollého, ale Školiak ho zozadu zahákoval a bude z toho trestne strieľanie.
     
    38:17
    Michal Školiak – nešportové správanie.
     
    38:17
    Bardejov dal gól!
    ROMAN KOHUTIAR zvolil strelu a vymietol pravú šibenicu Hollého brány.
     
    38:38
    Martin Trochta – hákovanie.
     
    39:10
    Baláž posielal puk spoza brány do bránkoviska, aby sa tam nejak odrazil, ale k nemu sa dostal Roháč a odpálil ho.
     
    39:16
    Čiarový rozhodca je "miláčikom" tribúny za toto rozhodnutie, podľa rozhodcu hráč domácich puk zachytil už za modrou čiarou, ale celý štadión a hráči v bielom presne opačne.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:38
    Hostia v plnom počte.
     
    41:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    KADLUBIAK JURAJ sa dostal k puku v pravom kruhu, skadiaľ vyskúšal strelu a puk Palkovi prechádza medzi betóny.
    Asistencie: Martin Trochta, František Poliaček.
     
    43:00
    Roháč vyskúšal strelu z jazdy, ale jeho strela letí nad.
     
    43:30
    Segľa sa skúšal pretlačiť cez Oravca, ale ten ho dobre telom odstavil a Hollý si so slabým pokusom Segľu poradil.
     
    44:30
    Hopkovič strieľal od modrej, Kohutiar puk tečoval, ale puk si nenašiel bránu Hollého.
     
    45:21
    Slimák sa povozil s pukom a nezmyselne ho napálil po mantinely až na zakázané uvoľnenie.
     
    45:50
    Česelka dobre prebral puk, posunul ho na útočnú modrú Zimundovi, ktorý to skúšal kľučkou,ale puk mu ušiel z čoho ťažil Česelka, ktorý si ho zobral na backhand a vyskúšal ohroziť Hollého, ale ten vytiahol semafor.
     
    46:59
    Bude sa vhadzovať v strednom pásme, potom čo Slimák poslal puk na tribúnu.
     
    47:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto je fatálna chyba, ktorú spravil domáci Hruška !!! Hruška sa snažil backhandom posunúť puk svojmu kolegovi v obrane Devečkovi, ale Poliaček ho dobre napádal a FRANTIŠEK POLIAČEK zachytil jeho prihrávku a príklepom z bezprostrednej vzdialeností vymietol pavučinu Palkovej brány.
     
    48:15
    Po škaredom streté Česelku a jedného z hostí, Česelka v dnešnom zápase končí. Tak vyzerá, že Česelka potom čo odišiel do šatne sa rozmyslel a bude hrať ďalej.
     
    49:00
    Domáci robia jednu chybu za druhou a Bartík ich mohol znova potrestať, sám proti Palkovi, trafia iba do Palka.
     
    49:19
    Ján Holiga – hákovanie.
     
    49:45
    Hostia sa oslobodzujú.
     
    49:52
    Bardejov dal gól!
    Zikmund od pravého mantinelu našiel pri ľavej tyčke MARCELA BALÁŽA a ten umiestnil puk za chrbát Hollého.
    Asistencia: Ladislav Zikmund.
     
    52:45
    Domáci odchádzajú striedať, tak Kohutiar po prekročení červenej čiary posiela puk za bránu Hollého.
     
    52:45
    Klimčík chcel dorážať Piatkovu strelu, ale Palko puk pred ním skryl.
     
    53:18
    Martin Segľa – nedovolená hra s vysokou hokejkou.
     
    53:30
    Cútt s pomocou Baláža odpaľuje puk za bránu Hollého.
     
    54:15
    Holiga si vymenil párkrát puk s Kadlubiakom a druhý menovaný vyskúšal namiesto prihrávky strelu, no Kadlubiakov pokus mieri nad.
     
    54:50
    Marcinko sa dostal od pravého mantinelu až pred bránu, ale do strely sa mu obetavo hodil Takáč.
     
    55:18
    Domáci v plnom počte.
     
    55:43
    Bardejov dal gól!
    Gól strelil MARTIN SEGĽA. Asistencie Filip Vaško, Juraj Prokop.
     
    59:50
    Žiaľ internetové pripojenie mi nedovolilo odkomentovať posledné štyri minútky, v ktorých sa nič dôležite nestalo.
     
    59:54
    Peter Slimák – hákovanie.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:41:45)

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 11. Kohutiar (Vaško, Šimčak), 22. Vaško, 39. Kohutiar, 50. Baláž (Zikmund), 56. Segľa (Vaško, Prokop) – 11. Klimčík (Mezovský, Uhrík), 42. Kadlubiak (Trochta, Poliaček), 48. Poliaček


    HK Bardejov: Palko (Andreanin) – Slimák, Takáč, Devečka, Hruška, Mojdis, Hopkovič, Gajdoš – Baláž, Cútt, Hričina – Segľa, Prokop, Saliji – Kohutiar, Šimčák, Vaško – Zikmund, Česelka.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Pútec) – Nitriansky, Školiak, Janči, Kadlubiak, Mezovský, Duriš, Holiga, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – Poliaček, Trochta, Roháč – Uhrík, Piatka, Klimčík – Marcinko, Divok.

    Rozhodčí: Korba – Riš, Smerek
    bahis siteleri