Chabarovsk – Omsk 0:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 3:2 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 3:2 (kon.)
Čeljabinsk – Riga 2:1 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 3:4 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jokerit 5:7 (kon.) | Soči – Kazaň 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
5:7 (1:4, 3:1, 1:2)
Jokerit Helsinky
Středa 17.09.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jere SALLINEN - 5:7
     
    59:43
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Vyhozený kotouč dobruslil JERE SALLINEN, kterému už stačilo pouze dovézt puk do opuštěné branky. Asistence: Steve Moses.
    Igor POLYGALOV - 5:6
     
    47:03
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! Máme tu kontaktní gól. Pjotr Chochrjakov se individuálním průnikem dostal až před Heleniuse, kde kotouč přenechal IGORU POLYGALOVOVI, jenž už neměl se zakončením problém – 5:6. Asistence: Pjotr Chochrjakov.
    Juhamatti AALTONEN - 4:6
     
    41:10
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté početní výhodu využívají a navyšují stav utkání na 4:6! Gunderson z modré čáry rozehrál puk na Hagmana, který ho ještě dokázal posunout na JUHAMATTIHO AALTONENA a ten černý kus gumy zametl za Kolppanena. Asistence: Niklas Hagman a Ryan Gunderson.
    Steve MOSES - 4:5
     
    34:13
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec přesilovou hru využívají a opět se dostávají do vedení! STEVE MOSES dostal přihrávku od Gundersona, popojel si na levý kruh a zápěstím zamířil pod víko. Kolppanen byl bez šance. Asistence: Ryan Gunderson.
    Dan SEXTON - 4:4
     
    30:04
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí za deset minut druhé třetiny smazali třígólové manko! Svou druhou trefu v zápase zaznamenal DAN SEXTON, který se přesně trefil z levého kruhu. 4:4 a začíná se od začátku. Asistence: Tim Stapleton.
    Gleb KLIMENKO - 3:4
     
    24:47
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Už je to pouze o jediný gól! Rozjetý Gleb Klimenko převzal dlouhý pas od Eronena, po pravé straně vlétl do pásma a střelou z kruhu rozvlnil síť za Heleniusem, který na letící puk nestačil ani zareagovat. Asistence: Teemu Eronen.
    Maxim BEREZIN - 2:4
     
    23:18
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Obránce MAXIM BEREZIN si najel na přihrávku až před branku a s pomocí brusle dokázal dopravit kotouč za záda Heleniuse – 2:4.
    Daine TODD - 1:4
     
    16:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Finskému celku stačilo na využítí přesilovky jen 11 sekund! DAINE TODD vypálil od modré čáry, Kolppanen přes clonícího Hagmana zřejmě mnoho neviděl a kotouč tak zapadl do branky. Asistence: Ryan Gunderson.
    Niklas HAGMAN - 1:3
     
    13:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    NIKLAS HAGMAN již v první třetině kompletuje hattrick! Niko Kapanen mu přihrál mezi kruhy a Hagman, který dostal trestuhodný prostor k zamíření, se trefil do horního růžku nad lapačkou Sudnicina. Hosté jsou střelecky velmi efektivní. Asistence: Daine Todd a Niko Kapanen.
    Dan SEXTON - 1:2
     
    09:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru přesilovky přeci jen prosazují! Kotouč za záda Heleniuse zblízka dopravil důrazný DAN SEXTON – 1:2. Asistence: Teemu Eronen a Jegor Milovzorov.
    Niklas HAGMAN - 0:2
     
    04:37
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvougólového trháku! Daine Todd našel NIKLASE HAGMANA, který z levého kruhu umístil kotouč mimo dosah přesouvajícího se Sudnicina a přidal svůj druhý gól v utkání. Asistence: Daine Todd.
    Niklas HAGMAN - 0:1
     
    00:34
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Parádní start v podání hostujícího Jokeritu! Před domácí branku se natlačil NIKLAS HAGMAN a na několikátý pokus nakonec došťouchal kotouč za záda ležícího Sudnicina. Hagman střílí již svůj šestý gól v sezóně. Asistence: Niko Kapanen a Ryan Gunderson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Sexton (Eronen, Milovzorov), 24. Berezin, 25. Klimenko (Eronen), 31. Sexton (Stapleton), 48. Polygalov (Chochrjakov) – 1. Hagman (Kapanen, Gunderson), 5. Hagman (Todd), 14. Hagman (Todd, Kapanen), 17. Todd (Gunderson), 35. Moses (Gunderson), 42. Aaltonen (Hagman, Gunderson), 60. Sallinen (Moses)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (14. Kolppanen) – Eronen, Rjazancev, Berezin, Antropov, Jevsejenkov, Bilalov, Bryncev – Stapleton, Sexton, Milovzorov – Hennessy, Stěpanov, Chochrjakov – Žukov, Rybin, Klimenko – Trunjov, Polygalov, Zdunov.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Todd, Gunderson, Jaakola, Karalahti, Korpikari, Ohtamaa – Hagman, Kapanen, Aaltonen – Moses, Koukal, Omark – Sallinen, Huhtala, Maki – Ben-Amor, Hahl, Poysti.

    Rozhodčí: Beljajev, Komarov – Strelcov, Tarasov
    bahis siteleri