Vsetín – Nový Jičín 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 0:2 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 5:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Poruba 2011 5:4 (kon.) | Technika Brno – SK Karviná 1:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HK Nový Jičín
Středa 17.09.2014, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:52
    Ještě se bude vylučovat, dvě minuty fasuje Novotný za hru vysokou holí.
     
    58:47
    Nový Jičín to zkusí v šesti!
     
    57:19
    Petr Hromada je dnes opravdovým hrdinou svého týmu, pořádný závar před brankou a kotouč se chopil Gebauer, už se zdálo, že se Nový Jičín bude konečně radovat, ale Hromadova lapačka byla proti!
     
    56:05
    Dnešní utkání sleduje 1140 diváků!
     
    54:09
    Žák nyní oslabí svůj tým, nedovoleně zastavil Zúbka a Nový Jičín si potřetí v utkání okusí, jaké to je bránit dvojnásobnou početní výhodu Vsetína.
     
    52:51
    Vsetínský Kolařík nyní osamocen v úniku na Iláše, byl však nedovoleně zastaven Flašarem a následkem toho byl i střet s brankářem Nového Jičína.
     
    48:44
    Tentokrát už se vylučovat bude, potrestán Gogolka, dvě minuty bránění ve hře.
     
    48:11
    Momentálně je v náporu tým Vsetína a Daniel Vaněk se nyní prodral přímo před Iláše, kde zakončoval, byl i atakován, ale rozhodčí k nevoli diváků nevylučuje.
     
    43:39
    Zatím ospalou třetí třetinu oživí přesilová hra domácích, Vnenk vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a je trestná dvěma minutami za zdržování hry.
     
    36:16
    Juraj Tichý znemožnil zakočení Gebauerovi, za což je potrestán menším trestem za hákování.
     
    34:10
    Obrovská příležitost domácích! Hrazdira nabil kotouč do tutové příležitosti Hruškovi, ihned z protiútoku se pak mohli prosadit také hosté, ale i Hromada si přispal velmi důležitý zákrok!
     
    33:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši důležitou přesilovou hru využívají a jdou do dvoubrankového vedení! Na modrou čáru dostal nabito MICHAL NEDBÁLEK a letní posila do obranných řad se prosazuje. Asistence: Pavel Hurtík.
     
    32:40
    Vsetín si podruhé v zápase vyzkouší dvojnásobnou početní výhodu. Vyloučen Vašut, dvě minuty vražení na hrazení. Vzhledem k průběhu zápasu se může jednat o jeden ze zlomových momentů utkání.
     
    32:17
    Vyloučení: Gebauer, dvě minuty hrubost, Novotný – bránění ve hře. Za Vsetín vyloučen Štrbík, hrubost. Přesilová hra pro Vsetín.
     
    26:12
    Krušné chvíle pro Hromadu, ihned po buly domácí hráči startovali dopředu, ale kotouč se odrazil na hůl Chvostka, který branku přestřelil!
     
    22:35
    Třetí přesilová hra pro Nový Jičín, vyloučen Tichý, dvě minuty nedovolené bránění.
     
    22:15
    Jičínský hráč zlomil hůl a do protiútoku upaloval Hrazdira, vyměnil si kotouč s Tichým, ale Iláš domácí nenechal navýšit skóre!
     
    20:37
    Kombinace na jeden dotek, Nedbálek křižně přihrával Amruzovi, ten okamžitě Zúbkovi, ale vsetínský snajpr Iláše nepřekonal!
     
    19:04
    A bude to dvojnásobná početní výhoda Vsetína. Kotouč totiž vyhodil mimo hřiště Kacíř, dvě minuty za zdržování hry jsou tedy na místě. Vsetínští budou mít dvojnásobnou přesilu k dispozici 39 vteřin.
     
    17:42
    Jenže ve stejné době je vyloučen hráč Nového Jičíná, Lehečka – dvě minuty podražení.
     
    15:42
    Budeme svědky hry čtyři na čtyři, za Vsetín vyloučen Vítek – dvě minuty vysoká hůl. Za hosty z Nového Jičína to je Flašar – dvě minuty hákování.
     
    12:03
    Vyloučen vsetínský obránce Tichý, Nový Jičín si zkusí druhou početní výhodu.
     
    11:55
    Chyba vsetínského Tichého znamenala přečíslení dva na jednoho v podání Novotného s Hruškou, prvně jmenovaný dostal kotouč zpět, ale Hromada znovu vyrazil a drží Vsetín nad vodou.
     
    11:29
    Vsetínský Hurtík se nyní dravě vydal vstříc zakončení, nejprve otestoval Ilášovy betony a dostal se i do slibné dorážky, kde však na připraveného brankáře Iláše nevyzrál.
     
    08:06
    Přesilovou hru si zkusí také Nový Jičín, dvě minuty dostává František Zúbek za zdržování.
     
    07:59
    Nyní byl ovšem host z Nového Jičína velmi blízko k vyrovnání, chyby v obranném pásmu mohl využít Kacíř, ale Hromada podruhé v utkání svůj tým podržel!
     
    04:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo hosty zatlačit v útočném pásmu a po několika čistých průletech kotouče se prosazuje ADAM MIKŠOVSKÝ, když přetavil v branku nahození Hurtíka. Asistence: Pavel Hurtík, Daniel Vaněk.
     
    03:34
    Flašar ihned po vhazování vyvezl kotouč do útočného pásma, kde dokázal uvolnit ke střele Novotného, jeho pokus však Hromada zneškodnil, mezitím zůstal na ledě otřesen Zúbek, ale zvedá se a zdá se, že bude v pořádku.
     
    03:18
    Máme zde první vyloučení, přesilovou hru si zahraje Vsetín. Za podražení vyloučen Žák.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 5. Mikšovský (Hurtík, Vaněk), 33. Nedbálek (Hurtík)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Hurtík, Nedbálek, Haloda, Tichý, Báchor, Hryciow, Štědrý – Zúbek, Vaněk, Ambruz – P. Hruška, Hrazdira, Kolařík – Mikšovský, Podešva, Vítek – Štrbík, Slováček, Kývala – Kuchařík.
    HK Nový Jičín: Iláš (Šrámek) – Žák, J. Hruška, Vašut, Flašar, Vnenk, Horák, Cabák – Mikšan, Kacíř, Chvostek – Lehečka, Novotný, Gebauer – Mráz, Kabeláč, Uhlár – Gogolka, Ohera.

    Rozhodčí: Fiedler (Zubří) – Z. Novák (Rožnov p. R.), Smilek (Liptál)

    Diváci: 1140
    bahis siteleri