Vsetín – Nový Jičín 2:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 0:2 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 5:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Poruba 2011 5:4 (kon.) | Technika Brno – SK Karviná 1:0 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
SK Karviná
Středa 17.09.2014, 18:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    58:44
    Ale powerplay snad ani nebude třeba. Dvě sekundy před návratem Filipa Vrby z trestné lavice je vyloučen hostující kapitán Vladimír Lak (KAR) a Karviná to teď bude mít hodně těžké.
     
    56:46
    Filip Vrba (TEC) svůj tým o přesilovku připravil a za nedovolené bránění si jde sednout na trestnou lavici. Síly na ledě se tak zatím vyrovnávají.
     
    55:19
    Filip Dýrr (KAR) si odpyká dvě minuty za držení protihráče.
     
    53:40
    Na druhé straně ale měli hosté nyní ještě větší šanci, od vyrovnávacího gólu je dělily stejně jako na začátku zápasu pouze centimetry.
     
    53:00
    Habrovec nahrával přímo do prázdné brány Benýškovi, ten se chtěl pokusit vystřelit přímo z voleje ale puk v tutové příležitosti netrefil.
     
    52:15
    Síly na ledě se vyrovnají. Ondřej Stehlík (TEC) je vyloučen za hákování a útočným faulem tak posílá svůj tým do čtyř.
     
    50:20
    Po delší době s normálním počtem hráčů na ledě je zde další přesilovka, David Hoďa (KAR) hákoval a odpyká si tak na trestné lavici svůj dvouminutový trest.
     
    44:25
    Karel Benýšek nyní mezi kruhy rychle pálil, Vrba jeho dělovku ale pohledným semaforem zneškodnil. Benýškova reakce na zahozenou šanci je nepublikovatelná.
     
    41:15
    Jurča jel sám na Vrbu, zakončení se mu ale nepovedlo podle představ a jeho pokus gólman v karvinské bráně vychytal.
     
    39:31
    Půl minuty před koncem třetiny se bude ještě vylučovat. Svůj tým potřetí v zápase oslabuje Jiří Zapletal (TEC) a navíc dostává i osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    38:18
    Technika právě vstřelila branku!
    A je to tu! Po neskutečném závaru před karvinskou bránou se již mělo vylučovat, JIŘÍ PARGÁČ ale konečně prolomil střelecké prokletí. Minutu a půl před koncem druhé třetiny je tak konečně smazána střelecká smůla, Technice to tam padnou už jednou prostě muselo. Asistence: Petr Jurča, Karel Benýšek.
     
    36:51
    Bustin stejně jako před chvílí jeho spoluhráči dorážel do prázdné brány, hbitý přesun Vrby byl ale rychlejší než on.
     
    31:33
    Benýšek a následně v další šanci Pargáč doráželi puk do prakticky prázdné brány, naštěstí pro Karvinou je Vrba nějak zneškodnil. Určitě ale ani on sám neví jak.
     
    28:21
    Přesilovka na domácí straně. Nedovoleným bráněním zastavil Tomáš Jaroch (KAR) brněnského Jurču, který skončil místo puku v bráně.
     
    25:38
    Mistr Extraligy z předminulé sezóny David Havíř (TEC) posílá svůj tým do čtyř za sekání.
     
    21:22
    Jurča nyní vymetl pavučinky v levém horním rohu karvinské brány, s videorozhodčím by se dalo polemizovat o gólu.
     
    20:55
    Štindl svou známou dělovkou od modré propálil Vrbu, tomu ale propadl puk mimo bránu.
     
    19:48
    A jako by to opravdu nebylo dost, Karel Vydra (KAR) nyní posílá svůj tým do tří. Brňanům se jeden hráč vrátil a tak budou hrát přesilovku 4 na 3 tentokrát oni.
     
    19:44
    Štindl zkusil v oslabení nádherný blafák, mířil však těsně nad.
     
    19:04
    S fauly se nám roztrhl pytel. Martin Kasperlík (KAR) svůj tým zbytečně připravil o výhodu dvou hráčů na ledě a tak si Karviná zahraje přesilovku 4 na 3.
     
    18:55
    Domácí si závěr zbytečně komplikují. Podruhé v zápase posílá svůj tým do dvojnásobné početní nevýhody Jiří Zapletal (TEC), tentokrát za podražení.
     
    17:46
    A zase, tentokrát domácí. Ivo Crhák (TEC) posílá svůj tým kvůli útočnému faulu do čtyř.
     
    15:00
    Další vyloučení, tentokrát si jde odpočnout jeden z hráčů Karviné. David Hoďa(KAR) si přidržel Petra Jurču a je z toho tak početní výhoda pro domácí.
     
    12:40
    Michal Brzobohatý se nyní s pukem natlačil sám před bránu. Zkoušel to stejně jako jeho spoluhráč před chvílí mezi nohy, karvinský ochránce svatyně byl však znovu ve správném postavení.
     
    10:08
    Ve velké šanci byli nyní Technici, únik dva na jednoho zakončoval Látal karvinskému gólmanovi mezi nohy. Ten měl ale betony a hokejku na správném místě a ani nyní se tedy skóre neotevírá.
     
    05:57
    A je z toho hned dvojnásobná početní výhoda pro Karvinou, na trestnou lavici usedá další brněnský hráč, Jiří Zapletal (TEC).
     
    05:19
    První početní výhoda před námi, na trestnou míří Habrovec (TEC).
     
    05:00
    Hoďa s Kasperlikem nyní ve velké šanci, puk se pohyboval u brankové čáry a od úvodního gólu dělily Karvinou jen centimetry!

    Dominik Turan

    Branky a nahrávky: 39. Pargáč (Jurča, Benýšek)


    Technika Hockey Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř, Odehnal, Maršálek – Látal, Fadrný, Stehlík – Čtvrtníček, Zábranský, Heža – Crhák, Bustin, Brzobohatý – Jurča, Benýšek, Pargáč.
    SK Karviná: Vrba (Tomšů) – Vydra, Deutsch, Mládenka, Hoďa, Gráca, Jaroch, Milch – Kasperlík, Szajter, Lak (C) – Zakuťanský, Hublík, Dýrr – Foltyn, Barnošák – Matějíček, Opravil.

    Rozhodčí: Held – Otáhal, Měkýš
    bahis siteleri