Mountfield HK – Písek 5:1 (kon.) | Vsetín – Prostějov 10:5 (kon.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 5:4 (kon.)
Litoměřice – Kobra 6:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
IHC Králové Písek
Pátek 19.09.2014, 13:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    58:05
    Vyloučení na straně Hradce. Jan Michálek je potrestán za hrubost.
     
    56:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Přeci jen se hosté dočkali snížení. Jiří Duchoň našel volného DANIELA HORAŽĎOVSKÉHO, který nedal Ašenbrennerovi žádnou šanci. Hradecký brankář se natahoval marně a přišel tak čisté konto v dnešním zápase. Asistence: Jiří Duchoň.
     
    53:47
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti Jana Koláře znamená téměř jisté určení vítěze dnešního utkání. Petr Dudák našel zpoza brány DRAHOŠE JEBAVÉHO, který vymetl růžek Kolářovy branky. Svůj gól slaví po vzoru fotbalového rebela Maria Balotelliho. To znamená, že ho nijak neslaví. Asistence: Petr Dudák.
     
    48:33
    Fantastický přesun Koláře! Jebavý dostal nahrávku od Kastnera, ale písecký brankář vyřešil situaci rychlým přesunem na brankové čáře.
     
    45:02
    Josef Vlk zvolil kličku do forhendu, kterou ale Ašenbrenner vystihl a neotevřel útočníkovi žádný prostor ke zakončení.
     
    45:02
    Bylo nařízeno trestné střílení hostů.
     
    43:47
    Jan Kolář nyní předvedl krásný semafor, když lapil střelu Herziga od modré. Lukáš Herzig dnes již vyslal na Koláře velký počet nebezpečných ran.
     
    41:11
    První těžší zákrok v dnešním utkání musel vytáhnout Patrik Ašenbrenner. Matěj Kajtman obešel svého strážce a pálil z prostoru mezi kruhy. Ašenbrenner lapil i následnou dorážku.
     
    39:40
    Mountfield právě vstřelil branku!
    První střela v přesilové hře hned vede ke gólu. Lukáš Herzig napřáhl na modré čáře, ale jeho střela byla sražená. Ke kotouči se dostal David Gančarčík, který poslal puk PETRU DUDÁKOVI a ten už neměl problém vsítit čtvrtou branku Mountfieldu. Asistence: David Gančarčík, Lukáš Herzig.
     
    38:38
    Mountfield dostane možnost zahrát si další přesilovou hru. Trest za hákování si odpyká David Koutenský.
     
    32:41
    Jiří Uhlík nabral rychlost na pravém křídle a pláchl svému strážci. Dostal se ke střele z bodu pro vhazování, která mířila do betonů brankáře. Následně vznikla skrumáž v brankovišti. Nikdo z dvojice Pilař-Kovářů ale nedokázal prostrčit kotouč za brankovou čáru.
     
    30:00
    Přesilová hra pro Hradec. Josef Frühauf vyloučen za držení protihráče.
     
    24:25
    Malinský obdržel dvě minuty za podražení.
     
    23:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Mountfield vede o tři branky. David Košař našel volného DAVIDA GANČARČÍKA, který vyslal nepříliš tvrdou ránu, která ale propadla Kolářovi pod rukou. Hostující brankář teď rozhodně nemůže mít čisté svědomí. Asistence: David Košař.
     
    17:56
    Lukáš Kastner (HKR) vyloučen za napadení. Jihočeši si zahrají přesilovku.
     
    17:33
    Lukáš Kastner nyní odmítl Bezděkovo pobídnutí ke skórování. Ten mu přihrál před úplně odkrytou branku, ale hradecký kapitán nedokázal dopravit kotouč do branky.
     
    16:43
    Jiří Uhlík se ocitl v obrovské šanci. Dostal přihrávku před branku a měl před sebou pouze ležícího Koláře. Jeho střela ale těsně minula branku.
     
    09:07
    Jakub Volf (PIS) hákoval soupeře a odpyká si dvě minuty.
     
    08:19
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je tu další branka v síti hostů. Hradecký kapitán Lukáš Kastner se ocitl ve střelecké pozici v lehkém úhlu. Zužitkoval svoje zkušenosti a vystřelil přesně tak, aby se kotouč odrazil přímo na hůl ONDŘEJI KOVÁŘŮ, který pálil do odkryté klece. Asistence: Lukáš Kastner.
     
    05:44
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hostující obránce tak dlouho nevěděl co s pukem, až ho obral JIŘÍ UHLÍK, který následně udělal dva kroky, až se ocitl sám před Kolářem. Kličkou do bekhendu si hostujícího brankáře výborně roztáhl a poslal mu kotouč mezi nohy do branky. Bez asistence.
     
    05:27
    Nebezpečné nahození Piegla se snažil tečovat Uhlík, ale teč šla mimo.
     
    02:47
    Prvním vyloučeným v sezóně v řadách Hradce nemůže být nikdo jiný než Martin Matějček. Putuje na trestnou lavici za podražení.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 6. Uhlík, 9. Kovářů (Kastner), 24. Gančarčík (Košař), 40. Dudák (Gančarčík, Herzig), 54. Jebavý (Dudák) – 57. Horažďovský (Duchoň)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Matějček, Košař, Hercig, Suda, Bezděk, Suk, Piegl – Uhlík, Pilař, Kovářů – Gančarčík, Bartoň, Dudák – Malinský, Kastner (C), Michálek – Jebavý, Kopta, Drašnar. Trenér: Aleš Krátoška.
    IHC Králové Písek: Kolář (Pekárek) – Šergl, Frühauf, Hřebíček (C), Bartůňek, Šmíd, Koutenský, Horažďovský, Duchoň, Holub, Březina, Vlk, Volf, Skála, Rod, Flegl, Kajtman. Trenér: Roman Vlček.

    Rozhodčí: Úlehla – T. Svoboda, Lučan.
    bahis siteleri