Kladno – HC Plzeň 6:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 3:5 (kon.)
Vítkovice – Vsetín 8:7 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Hr. Králové 8:3 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 2:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 0:2 (kon.) | PZ Kladno – Letňany 1:2 (po pr.) | Slavia – Chomutov 3:2 (kon.)
Zlín – Poruba 2011 6:0 (kon.) | Sparta – Písek 6:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:2 (1:0, 5:0, 0:2)
HC Plzeň 1929
Sobota 20.09.2014, 12:00 • ČEZ stadion Kladno - 2. plocha • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tlak hostí je přeci jen proměněn v další branku. Puk zpoza branky prošel až do předbrankového prostoru, kde si ho sebral DAVID ROUBAL , který nádherným způsobem zvedl puk do bližšího růžku. Asistence: Štěpán Hanzlík
     
    46:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přeci jen gól pro hosty. Hosté hráli při hře ve čtyřech na obou stranách velmi aktivně a odměnou je jim jejich první branka v zápase. Svoji dělovku poslal za záda Jirouška ŠTĚPÁN HANZLÍK. Asistence: Martin Hajšman a Michael Čechura.
     
    37:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásně sehraná přesilovka. Od mantinelu přihrál Okegawa krásnou křižnou přihrávku na MICHALA ČEČETKU, který se už do odkryté klece nemýlil. Krasnovský neměl nejmenší šanci se přesunout. Asistence: Yuke Okegawa a Dominik Borkovec.
     
    36:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Puk zpoza branky přistál na holi MICHALA ČEČETKY, který vůbec nebyl pokrytý a trefil se přesně do levého horního růžku Krasnovského branky. Petr Patyk a Václav Janeček.
     
    28:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kanonáda pokračuje. V mezikruží tentokrát zůstal naprosto nechráněný PETR PATYK, který se trefil přesně mezi betony přesouvajícího se brankáře a připisuje si tak již svoji druhou branku v utkání. Asistence: Václav Janeček a Michal Čečetka
     
    27:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další rychlý brejk využívají domácí ! Tentokráte si do úniku ujel ŠTĚPÁN BLÁHA, který se svojí střelou zápěstím trefil přesně k bližší tyči. Brankář Zeman pouze naprázdno máchl lapačkou. Asistence: Dominik Havelka.
     
    25:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To byla akce ! Malý vyhodil kotouč vysokým obloukem do středního pásma, kde si jej sebral úplně volný DOMINIK BORKOVEC, který se v samostatném úniku nemýlil a forhendovým blafákem posílá svůj tým do dvoubrankového trháku. Asistence: Daniel Malý a Jakub Kiml.
     
    13:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po přesilové hře domácí udeřili ! PETR PATYK dostal nádhernou přihrávku před brankáře Zemana, kterého se mu podařilo vymíchat a poté bekhendem uklidit puk za jeho záda. Asistence: Dominik Vach.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 14. Patyk (Vach), 26. Čečetka (Malý, Kiml), 28. Bláha (Havelka), 29. Patyk (Janeček, Čečetka), 37. Čečetka (Patyk, Janeček), 38. Čečetka (Okegawa, Borkovec) – 47. Hanzlík (Hajšman, Čechura), 56. Roubal (Hanzlík)


    Rytíři Kladno: Jiroušek (Zázvorka) – Havelka, Šíma, Malý, Chládek, Kiml, Smrž – Řepka, Sagan, Patyk, Vach, Okegawa, Čermák, Keszi, Janeček, Hrabík, Zelingr, Borkovec, Bláha, Čečetka, Kubík
    HC Plzeň 1929: Zeman (Krasanovský) – Kačena, Váchal, Kaňák, Sysel, Čechura, Sedláček, Ivanič, Pokorný – Roubal, Kučera, Krystl, Vavřička, Krásný, Kantner, Kodýtek, Vracovský, Rubner, Hajšman, Hanzlík, Stráský

    Rozhodčí: Pavlovič – Charvát, Frodl
    bahis siteleri