Znojmo – Linz 2:5 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Steinbach Black Wings Linz
Sobota 20.09.2014, 15:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    57:15
    Linz právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly se naskytla gólová příležitost pro Linz a ERIK KIRCHSCHLÄGEF nezaváhal, trefuje prázdnou znojemskou klec přesnou ránou přes téměř celé kluziště. Asistence: Stefan Gaffal a Alex Vanhala.
     
    54:02
    Linz právě vstřelil branku!
    Černá křídla si berou zpět dvoubrankové vedení. Před klecí Znojma zůstal osamocený LAURENS HAAS, který měl dostatek času, aby přesně zamířil do pravého horního rohu Usovy svatyně. Asistnece: Philipp Haas a Stefan Gaffal.
     
    45:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Ale pozor, máme zaděláno na pořádné drama. Opět zaúřadovala první znojemská útočná formace. Před brankovištěm Linze se tísnilo několik hráčů, kteří zakrývali gólmanovi výhled. TOMÁŠ RAČICKÝ tak mohl zakončit v mezikruží do horní části klece. Asistence: Marc Zajíc a Marek Špaček.
     
    43:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo konečně využívá početní výhodu a navíc hodně rychle. Odražený puk dopadl na hůl MARCA ZAJÍCE, který z bezprostřední blízkosti pálí nad rameno Jannyho. Asistence: Marek Špaček a Tomáš Račický.
     
    35:30
    Linz právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují Znojmu již o tři góly. Vyloučený Patrick Gaffal se již vrátil na led a Linz nelenil. Brejk do znojemské rozhozené obrany proměnil STEFAN GAFFAL. Asistence: Alex Vanhala a Laurens Ober.
     
    28:13
    Linz právě vstřelil branku!
    Ale na další dorážku už byl i Us krátký. V kruhu zůstal sám LUKAS WINKLER a tvrdě napálil kotouč do znojemské sítě. Asistence: Relja Radosavljevic.
     
    13:55
    Linz právě vstřelil branku!
    Rakušanům se podařilo využit přesilovou hru. Z ostrého úhlu trefil mezírku mezi betonem Use a pravou tyčí STEFAN GAFFAL. Asistence: Patrick Gaffal.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 43. Zajíc (Špaček, Račický), 46. Račický (Zajíc, Špaček) – 14. Gaffal S. (Gaffal P.), 29. Winkler (Radosavljevic), 36. Gaffal S. (Ober, Vanhala), 55. Ober (Haas, Gaffal S.), 58. Kirchschlägef (Gaffal S., Vanhala)


    HC LERAM Orli Znojmo: Us (Svoboda) – Křípal, Švanda, Kruckovyč, Theimer, Salát, Nahodil – Špaček, Zajíc, Račický – Krcho, Lander, Hačecký – Svatuška, Horák, Fruhwirt – Toman, Forman.
    Steinbach Black Wings Linz: Janny (Lehner) – Vanhala, Gaffal P., Urstöger, Kirchschlägef, Moidl, Kragl – Ober, Gaffal S., Haas – Gaspar, Placek, Sagi – Auer, Radosavljevic, Winkler – Egger, Rosenthaler, Kögl.
    bahis siteleri