Trnava – SR 18 4:1 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Pondělí 29.09.2014, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (18:58:20)
     
    59:16
    Trnava dala gól!
    Tvrdoň bekhendom z uhla poslal prihrávku popred bránu a MARTIN ČUNDERLÍK zasadil definitívny klinec do rakvy Osemnástky.
    Asistencie: Marcel Tvrdoň a Róbert Brandis.
     
    59:10
    Presilovka veľmi hosťom nevyšla, hoci mala šance aj dobrý tlak.
     
    57:08
    Máme tu pozdrav pre našich čitateľov, najsilnejšia persóna trnavského hokeja za ostatné roky, hlohovecká legenda Jožko Reho v tejto tretine už na ľad pre zdravotné problémy nenastupuje. Vzadu tak vidíme Čunderlíka a trochu ľadu sa dostalo aj Božikovi.
     
    56:25
    Kolesár z ľavého kruhu, mieril na vinkel, ale tesne prepálil.
     
    55:10
    Trnava – Adam Tahotný – dve minúty
     
    53:47
    Poláček okamžite vybehol do mladňakov a dostáva osobný trest za nešportové správanie.
     
    53:47
    Baran dostal prihrávku od Poláčka z obranného pásma na modrú, nikam sa neponáhľal, chcel si nakorčuľovať na stred, ale tam bolo husto. A doslova. Kľučkou sa síce predral pekne pomedzi dvoch, ale tretí si ho počkal. Sádecký ho poslal kanadským hitom k ľadu. Bolo to ale šťastie pre oboch, že Barana trafil do ramena a nie do hlavy, situácia mohla vyzerať úplne inak...
     
    53:24
    Valent ostal ležať po súboji pri zadnom mantineli v útočnom pásme a na chvíľu bola hra prerušená.
     
    52:18
    Rosova prihrávka naslepo na stred, puk ale zachytil Váňa. Brandisovu neprítomnosť ale nevyužil, pretože len čo sa stočil do útočného pásma, tam ho čakal trnavský bek.
     
    51:47
    Minúta pre Osemnástku, ale Trnava dobre bráni a hostia sa cez jej hráčov ťažko presadzujú. Hála povyrazil len strelu, ktorá by aj tak šla mimo jeho bránu.
     
    50:38
    Baran mal pred sebou odkrytý priestor, dostal prihrávku na strelu z prvej, ale puk ostal pred čiarou! Húska vystihol smer strely a keďže tá nemierila razantne do siete ale skôr po ľade, betónom puk zachytil.
     
    49:09
    Trnava dala gól!
    Poláček chcel prihrať na Barinku, ale trafil do Schmidta, od ktorého sa puk odrazil na Hegyiho. DOMINIK HEGYI po blafáku zasunul puk za Húskov chrbát.
    Asistencie: Dávid Schmidt a Pavol Poláček.
     
    48:51
    Aj po presilovke ešte Trnava trochu ťažila z výhody, Poláček od modrej posunul Macháčovi, ktorý cez os našiel Hegyiho. Jeho strelu z pravého kruhu Húska vyrazil.
     
    47:57
    Teraz už Trnava kombinuje a strieľa, zo dve strely kryl Húska, pri ďalších pomáhajú spoluhráči.
     
    47:04
    Hneď v úvode Baran zblízka, ale musel si puk pristaviť a stratil moment prekvapenia. Teraz sa neujala Čunderlíkova rana od modrej, puk smeruje von z pásma.
     
    46:30
    Slovensko "18" – Samuel Buček – dve minúty za seknutie.
     
    46:24
    Po faule na Poláčka sa dostali dvaja Trnavčania dopredu, ale Húska prvú strelu vyrazil a Rosovu dorážku vyblokoval do vzduchu a pokryl lapačkou.
     
    46:13
    Húska sa zapojil do hry hokejkou, jeho spoluhráči získali pri mantineli puk a hnali sa dopredu. Váňa to skúsil sám, ale netrafil priestor brány.
     
    44:22
    Trnava dala gól!
    Lisoňova strieľaná prihrávka mierne cez os, MARTIN BARAN tečoval do siete!
    Asistencie: Marek Lisoň a Michal Šišmič.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 39. Lisoň (Hronec, Baran), 45. Baran (Lisoň, Šišmič), 50. Hegyi (Schmidt, Poláček), 60. Čunderlík (Tvrdoň, Brandis) – 17. Bondra (Valent)


    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, P. Poláček, Jak. Macháč, Marek Hronec, Šišmič, Burzala, Závodský – Lisoň, M. Baran, Achs – D. Hegyi, M. Čunderlík, P. Barinka – Tahotný, D. Schmidt, Bachratý ml. – D. Rosa, Marcel Tvrdoň, Brandis – D. Božik.
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Húska, Hrenák – D. Trška, Hatala, Kolesár, Bodák, J. Danko, Ad. Themár, Krempaský, J. Nemec – R. Bondra, Pe. Valent, P. Horvath – M. Hecl, Sádecký, Žiak – Struška, Oško, M. Sloboda – M. Váňa, Lindeman, S. Buček.

    Rozhodčí: Stano – Gegáň, Sčensný

    Diváci: 150
    bahis siteleri