Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 3:7 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Ufa 1:2 (kon.) | Toljatti – Omsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 4:5 (3:4 po s.n.)
Jokerit – Záhřeb 2:3 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 7:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
7:2 (1:0, 3:1, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 06.10.2014, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V dnešním střetnutí vítězí zcela zaslouženě tým Petrohradu, ten svého soupeře ze Slovenska roznesl rozdílem třídy. Velice dobře se prezentoval Dadonov, který si připsal tři asistence a hlavně Panarin, který ve druhé formaci dokázal přidat tři góly. Také Roman Červenka nezůstal pozadu a pomohl svému týmu k vítězství dvěma přesnými zásahy. To je ode mne vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (19:53:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
    BARANKA - 7:2
     
    59:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přichází alespoň zmírnění debaklu. Od modré čáry napřáhll IVAN BARANKA , jenž tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě. Ivannikov měl pravděpodobně zakrytý výhled a na jeho ránu tak neviděl. Asistence: Mario Bližňák.
     
    58:35
    Z úhlu střílel Kovalčuk, avšak tvrdou střelou nedokázal kus černé pryže usměrnit mezi tři tyče. U puku jsou Slováci.
     
    57:30
    Hosté v plném počtu.
     
    56:35
    Z brejku mohl zahrozit Baranka, avšak ten svůj individuální únik nevyužil a střelou z dálky jen pozdravil domácího muže v masce.
     
    55:30
    Za krosček si na trestné posedí Foster a následuje tak přesilová hra pro SKA.
     
    54:50
    Zápas se už dohrává. Fanoušci utkání užívají a hráči na ledě v podstatě jen krouží. Petrohrad svého soupeře potrápil už tak dost.
     
    53:33
    Jeglic si najel ze strany k vrcholu kruhu, v němž vyslal projektil, který zamířil přímo do vyrážečky pozorného gólmana domácích.
     
    53:17
    Domácí v plném počtu.
     
    52:18
    Jenže dnes Slovan nemá vůbec svůj den. Ze strany hostů je hodně nepovedený výkon a Ivannikov nemusí řešit nikterak vážně situace.
     
    51:17
    Kovalčuk dnes není příliš vidět, ale před malou chvíli se provinil faulem, a také on obdrží menší trest.
     
    49:46
    Jak je vidět, tak Bratislava by se nejradši už viděla v šatně, naopak SKA si zápas vyloženě užívá a to zcela zaslouženě.
    ČERVENKA - 7:1
     
    49:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle už začíná být exhibice! ROMAN ČERVENKA zůstal osamocený na pravé straně útočné třetiny, zužitkovanou přihrávku využil tím nejlepším možným způsobem, když z první vypálil a puk poslal nad rameno bezmocnéno Backlunda. Asistence: Patrick Thoresen, Tony Martensson.
    PANARIN - 6:1
     
    48:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! ARTĚMIJ PANARIN v dnešním utkání dominuje, což potvrdil svým třetím gólem. Zmiňovaný hráč si nabruslil z pravé strany před branku na přihrávku Dadonova a s velkým přehledem napálil kotouč k bližší tyči. Asistence: Jevgenij Dadonov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 17. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 23. Martensson (Červenka, Thoresen), 28. Panarin (Dadonov, Kadějkin), 29. Kadějkin (Jermakov), 46. Červenka (TS), 49. Panarin (Dadonov), 50. Červenka (Thoresen, Martensson) – 24. Vondrka (Štajnoch), 60. Baranka (Bližňák)


    SKA Petrohrad: Ivannikov – Rjasenskij, Chafizullin, Alexandrov, Kutějkin, Bělov, Chunov, Judin, Jermankov – Tichonov, Ericssson, Kovalčuk (C) – Dadonov, Šipačjov, Panarn – Thoresen, Martensson, Červenka – Ponikarovskij, Ketov, Kadějkin.
    HC Slovan Bratislava: Janus (29.Backlund) – Baranka, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Brejčák, Starostra, Foster – Nagy, Murley, Vondrka – Netík, Surový, Bartovič (C), Jeglic, Ticar, Hudáček – Lunter, Šťastný, Bližňák.

    Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Golovljov, Lazarev
    bahis siteleri