Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 3:7 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Ufa 1:2 (kon.) | Toljatti – Omsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 4:5 (3:4 po s.n.)
Jokerit – Záhřeb 2:3 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 7:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 06.10.2014, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský zástupce. (16:23:50)
     
    Je dobojováno. O osudu duelu rozhodlo prostřední dějství, v němž se stal hrdinou Wojtek Wolski. Hostující kapitán vsítil hattrick za 106 sekund, což je skutečně raritou. Domácím se nedala upřít snaha. Sibir však v poslední třetině zásluhou Šumakova pouze korigoval. Nižnij Novgorod tak navzdory domácí hře bez brankáře zdolal Novosibirsk 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 42:21
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Andreas Thuresson se v posledních vteřinách dostal do dobré střelecké pozice, odkud ale trefuje pouze připraveného Kasutina. Toto již hosté zvládnou.
     
    59:31
    Domácí branka je stále prázdná, leč Sibiru se ani v šesti nedaří zakončit.
     
    58:57
    Šumakov tečoval Koskirantův pokus pouze do ochranné sítě. Naposledy se ale kotouče dotkl Kasutin, proto se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    58:33
    Domácí tým odvolává brankáře, vsází vše na jednu kartu!
     
    58:14
    Jarko Immonen zakončil akci z pozice levého kruhu. Bespalov byl na svém místě a ránu zlikvidoval. Lodivod Sibiru si bere oddechový čas. Co naordinuje svým svěřencům?
     
    57:38
    Šumakov objev hostující branku, ovšem zakončit se mu nepodařilo. Neuspěl ani kontr, o který se postaral Wojtek Wolski. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.
     
    56:50
    Hraje se především v útočném pásmu Torpeda. Nic nenasvědčuje tomu, že by se měli domácí vydat do ofenzivy. Novgorod závěr utkání zkušeně kontroluje.
     
    56:04
    Enlund se řítil do slibné pozice, ovšem byl zastaven na hranici pravidel, což se nelíbí domácím příznivcům. Následný protiútok maří vynikající zásah Kasutina. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    55:20
    Hostujícímu celku se nedaří usadit v útočném pásmu. Nyní navíc jeho přechod do ofenzivy zastavuje postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu, blíže domácí svatyni.
     
    54:54
    Domácí si sami komplikují cestu za vyrovnáním. Za podražení totiž odchází na lavici hanby Oleg Gubin (SIB). Zpečetí Torpeda své vítezství?
     
    53:25
    Konstantin Alexejev se octl zcela sám před Kasutinem, přičemž měl spoustu času vybrat si způsob zakončení. Nakonec ale celou situaci pokazil, ze změti možností zvolil to nejhorší, což byla střela do dobře postavené hostujícího mága.
     
    52:38
    Alexej Potapov přejel do útočného pásma, odkud z pozice levého kruhu ostře vypálil. Nesprávně si však seřídil mířidla, Bespalov jeho pokus eliminoval pomocí hrudi. Poté raději přerušil hru.
     
    51:36
    Na branku Novgorodu létá jeden projektil za druhým, ovšem zatím se nedá hovořit o vyložených příležitostech. Přesto stále Sibir zůstává v nebezpečném území.
     
    50:24
    Hosté se opět tlačili do slibné příležitosti. Immonen adresoval přihrávku před branku, kde číhal Sakari Salminen. Finská dvojice ale skórovat nedokázala, Bespalov celou situaci dobře přečetl a touš lapil.
     
    49:31
    Dělová rána Patricka Hersleyeho od modré čáry končí v lapačce připraveného Kasutina, který může v následujících minutách očekávat horké chvilky. Následuje komerční přestávka.
     
    48:20
    Znovu je puk až u Kasutina. Toto oslabení Novosibirsk úspěšně zvládne. Za několik málo sekund tak může započít honba za vyrovnáním. Čas ale bude Novosibirsku utíkat stále rychleji.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 17. Alexejev (Šumakov), 46. Šumakov (Gubin) – 21. Wolski, 22. Wolski (Bernatskij), 23. Wolski (Hietanen)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (23. Bespalov) – Hersley, Alexejev, Menšikov, Ignatovič, Koněv, Gimajev, Ožiganov – Šumakov, Bobrov, Thuresson, Okulov, Kugryšev, Gubin, Jefimenko, Kopejkin, Enlund, Sannikov, Koskiranta, Šalunov, Butuzov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Jachin) – Babčuk, Hietanen, Osipov, Chomitskij, Makarov, Bernatskij, Malevič – Wolski, Galuzin, Salminen, Immonen, Drugov, Nokelainen, Dvurečenskij, Děmagin, Kazjonov, Potapov, Kuljomin, Jamkin

    Rozhodčí: Kulakov, Odins – Nazarov, Čubykin
    bahis siteleri