Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Novokuzněck 4:5 (1:2 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Atlant – Záhřeb 5:2 (kon.)
HC Slovan – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Medveščak Záhřeb
Neděle 12.10.2014, 15:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michajl GLUCHOV - 5:2
     
    58:14
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté rozhodují o svém vítězství. Šmeljov nalezl perfektní přihrávkou před brankou stojícího MICHAJLA GLUCHOVA, který pohotově dopravil puk do odkryté branky. Asistence: Sergej Šmeljov, Matthew Gilroy.
    Mike GLUMAC - 4:2
     
    56:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se v závěru utkání přesto prosazují. Záhřeb ideálně využil domácí chyby. Přečíslení dvou na jednoho zakončil individuálně MIKE GLUMAC, který se trefil přesně do pravého horního růžku svatyně Atlantu. Bez asistence.
    Arťom ČERNOV - 4:1

     
    50:16
    Atlant právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Otřepané pravidlo, které ale jak vidno stále platí. Sergej Šmeljov si sjel do útočné třetiny a z mezikruží vypálil. První ránu ještě Brust vytěsnil, ovšem na dorážku ARŤOMA ČERNOVA již nestačil. Asistence: Sergej Šmeljov.
    Bill THOMAS - 3:1
     
    30:03
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jenom prosazují. Nahození od levého mantinelu tečoval za Engrenova záda BILL THOMAS. Domácí mág měl zakrytý výhled, proto nemohl optimálně zasáhnout. Asistence: Carle Mathieu.
    Maxim POTAPOV - 3:0
     
    24:37
    Atlant právě vstřelil branku!
    Překrásná akce Mytišči. Domácí uháněli do přečíslení dvou na jednoho. Majorov viděl na levé straně najíždějícího MAXIMA POTAPOVA, který posléze s ledovým klidem překonal ležícího Brusta. Atlant pokračuje ve vynikajícím výkonu. Asistence: Michajl Gluchov, Maxim Majorov.
    Matthew GILROY - 2:0
     
    11:11
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí dvojnásobnou početní výhodu bleskově využívají. Kotouč se po vhazování dostal na modrou čářu k MATTHEW GILROYOVI, který jej nechytatelnou ranou poslal k levé tyči. Přesilová hra Mytišči pokračuje. Asistence: Andreas Engvist.
    Andreas ENGQVIST - 1:0
     
    06:54
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přece jenom prosazují. Po střele z mezikruží nastal před hostující brankou velký závar, v němž se nejlépe zorientoval ANDREAS ENGQVIST. Ostrostřelec Mytišči poté pohotově zakončil do horní části branky. Asistence: Arťom Černov, Sergej Šmeljov.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 7. Engqvist (Černov, Šmeljov), 12. Gilroy (Engqvist), 25. Potapov (Gluchov, Majorov), 51. Černov (Šmeljov), 59. Gluchov (Šmeljov, Gilroy) – 31. Thomas (Mathieu), 57. Glumac


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Dorofejev, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Potapov, Majorov, Voronin, Radulov, Gluchov, Černov, Kolcov, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Popović, Martinović, Hutchinson, Flood, Carle, Morrisonn – Thomas, Segal, Glumac, Murray, Pelletier, Polushaj, Hedden, Anderson, Wright, Björkstrand, Perkovich, St. Pierre

    Rozhodčí: Bulanov, Ronn – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 5900
    bahis siteleri