Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Novokuzněck 4:5 (1:2 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Atlant – Záhřeb 5:2 (kon.)
HC Slovan – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Medveščak Záhřeb
Neděle 12.10.2014, 15:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michajl GLUCHOV - 5:2
     
    58:14
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté rozhodují o svém vítězství. Šmeljov nalezl perfektní přihrávkou před brankou stojícího MICHAJLA GLUCHOVA, který pohotově dopravil puk do odkryté branky. Asistence: Sergej Šmeljov, Matthew Gilroy.
     
    57:18
    A bude se znovu trestat. Za podražení dostává dvě minuty Barry Brust (ZAG). Trest odpyká Shaone Morrisson.
     
    56:36
    Lodivod Atlantu si nyní vyžádal oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
    Mike GLUMAC - 4:2
     
    56:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se v závěru utkání přesto prosazují. Záhřeb ideálně využil domácí chyby. Přečíslení dvou na jednoho zakončil individuálně MIKE GLUMAC, který se trefil přesně do pravého horního růžku svatyně Atlantu. Bez asistence.
     
    54:24
    Hosté půjdou opět pykat. Andrew Hutchinson (ZAG) si odsedí dvě minuty za sekání. Medveščak se sám připravuje o jakoukoliv šanci na zvrat utkání.
     
    51:01
    Hnedle vzápětí jej za sekání následuje Mike Glumac (ZAG).
    Arťom ČERNOV - 4:1

     
    50:16
    Atlant právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Otřepané pravidlo, které ale jak vidno stále platí. Sergej Šmeljov si sjel do útočné třetiny a z mezikruží vypálil. První ránu ještě Brust vytěsnil, ovšem na dorážku ARŤOMA ČERNOVA již nestačil. Asistence: Sergej Šmeljov.
     
    49:50
    Mike Glumac ujel ve vlastním oslabení domácí defenzivě. Poté si počkal na Engrenův první pohyb a zakončil. Hosté se již radovali, ovšem videorozhodčí nakonec branku neuznall. Velká smůla pro Medveščak.
     
    48:27
    Záhřeb si situaci sám ještě více komplikuje, neboť bude hrát v oslabení. Za sekání odjíždí pykat Andrew Hutchinson (ZAG). Jak Atlant s touto příležitostí naloží?
     
    46:28
    Sergej Šmeljov si sjel do útočné třetině, kde z mezikruží prověřil Brusta. Vítězem tohoto minisouboje se stal hostující muž masce, který posléze zneškodnil i dělovku Rukavišnikova z pravé strany hrací plochy. Duel bude pokračovat po skončení komerční přestávky.
     
    32:25
    Obrovská příležitost Atlantu! Po chybě hostující defenzivy se řítil zcela sám na Brusta Sergej Šmeljov. Brankář Medveščaku se ale střelou nad levý beton nenechal zaskočit, zasáhl pomocí své rukavice. Hosté tak stále drží naději na zvrat.
    Bill THOMAS - 3:1
     
    30:03
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jenom prosazují. Nahození od levého mantinelu tečoval za Engrenova záda BILL THOMAS. Domácí mág měl zakrytý výhled, proto nemohl optimálně zasáhnout. Asistence: Carle Mathieu.
     
    29:51
    Medveščak je po svém návratu do plného počtu velmi aktivní. Ostrý Pelletierův pokus z pozice pravého kruhu Engren lapil. Bude se ale vylučovat. na trestou lavici putuje za podražení Michajl Gluchov (ATL).
     
    27:54
    Po vynikající přihrávce se octl zcela sám před Brustem Vjačeslav Kozlov. Z bezprostřední blízkosti ale nedokázal brankáře Záhřebu překonat. Následuje další osvobození Medveščaku.
     
    26:46
    Záhřeb se brání velmi dobře, ovšem nyní to s agresivitou v ptočném pásmu příliš přehnal. Za faul loktem odchází pykat Mike Glumac (ZAG). Jako "bonus" dostává desetiminutový osobní trest. Domácí tak mají k dispozici přesilovou hru pěti proti třem. Jak s ní naloží?
     
    26:01
    Domácí si zahrají v početní výhodě. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Nathan Perkovich (ZAG), který se provinil nedovoleným bráněním. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
    Maxim POTAPOV - 3:0
     
    24:37
    Atlant právě vstřelil branku!
    Překrásná akce Mytišči. Domácí uháněli do přečíslení dvou na jednoho. Majorov viděl na levé straně najíždějícího MAXIMA POTAPOVA, který posléze s ledovým klidem překonal ležícího Brusta. Atlant pokračuje ve vynikajícím výkonu. Asistence: Michajl Gluchov, Maxim Majorov.
     
    15:47
    Na ledové ploše se strhla nefalšovaná bitka. Do sebe se pustili Mike Hedden (ZAG) a Arťom Voronin (ATL). Oba borci si tak odchází odpočinout na pět minut. Následuje další komerční přestávka.
     
    11:56
    Na lavici hanby putují také domácí, kteří měli příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odpyká Igor Radulov (ATL).
    Matthew GILROY - 2:0
     
    11:11
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí dvojnásobnou početní výhodu bleskově využívají. Kotouč se po vhazování dostal na modrou čářu k MATTHEW GILROYOVI, který jej nechytatelnou ranou poslal k levé tyči. Přesilová hra Mytišči pokračuje. Asistence: Andreas Engvist.
     
    11:05
    Hosté ale putuje opět na trestnou lavici, domácí si zahrají další přesilovou hru! Za sekání je potrestán Shaone Morrisson (ZAG).
     
    09:16
    Bude sep oprvé vylučovat, v početní výhodě si zahraje Atlant. Za držení putuje na trestnou lavici James Wright (ZAG). Jak zatím dominantí celek s touto možností naloží?
    Andreas ENGQVIST - 1:0
     
    06:54
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přece jenom prosazují. Po střele z mezikruží nastal před hostující brankou velký závar, v němž se nejlépe zorientoval ANDREAS ENGQVIST. Ostrostřelec Mytišči poté pohotově zakončil do horní části branky. Asistence: Arťom Černov, Sergej Šmeljov.
     
    05:08
    Igor Radulov si sjel za obranu, načež se zjevil nikým neohrožován před Brustem. Brankář Záhřebu byl ale při svém počínání opět úspěšný a celou akci zmařil.
     
    00:38
    Hned v úvodu utkání se octl v dobré příležitosti Michajl Gluchov. V mezikruží měl spoustu času zamířit. Nakonec však trefil pouze přesunuvšího se Brusta, který přerušil hru.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 7. Engqvist (Černov, Šmeljov), 12. Gilroy (Engqvist), 25. Potapov (Gluchov, Majorov), 51. Černov (Šmeljov), 59. Gluchov (Šmeljov, Gilroy) – 31. Thomas (Mathieu), 57. Glumac


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Dorofejev, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Potapov, Majorov, Voronin, Radulov, Gluchov, Černov, Kolcov, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Popović, Martinović, Hutchinson, Flood, Carle, Morrisonn – Thomas, Segal, Glumac, Murray, Pelletier, Polushaj, Hedden, Anderson, Wright, Björkstrand, Perkovich, St. Pierre

    Rozhodčí: Bulanov, Ronn – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 5900
    bahis siteleri