test – Argentina 0:0 (2.tř) | Třinec – Slavia 4:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 2:4 (kon.)
Sparta – Vítkovice 7:6 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 3:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 1:4 (kon.)
Plzeň – Olomouc 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Neděle 12.10.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří POLANSKÝ - 4:0
     
    52:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slávisté už jsou v pěti, ale počtvrté inkasují! Adamského přihrávka od hrazení nalezla před brankou JIŘÍHO POLANSKÉHO a ten vypálil z první na Svobodu! Zdálo se, že gólman Slavie kotouč kontroluje, ale vypadl mu a doklouzal za čáru – 4:0! Asistence: Martin Adamský, Zbyněk Irgl.
     
    50:40
    Sotva naskočili na led Kindl s Novákem, je tady další vyloučení. David Štich (SLA) musí za katr na dvě minuty. V souboji s Ruferem za bránou Svobody si pomohl držením svého protihráče.
     
    48:26
    Máme tady vyloučení na obou stranách. Domácí Denis Kindl (TRI) si odpyká dvě minuty za držení hole, slávistický obránce Jan Novák (SLA) obdržel dvě minuty za hákování.
     
    46:29
    Teď stálo štěstí pro změnu na straně Třince! Novákovo nahození se odrazilo k Babkovi, ten ještě posunul na Weissmanna, ale slovenský útočník nedokázal puk trefit, a tedy ani zasunout do klece!
     
    45:46
    Další velká příležitost domácích v oslabení! Linhart přihrál v oslabení Ruferovi, ten předával před odkrytou branku Draveckému, Svoboda však při zalehnutí bránu posunul a bekhendový blafák Draveckého ukončil hvizd sudího! Teď měli slávisté štěstí.
     
    44:06
    Do úniku v oslabení ihned vyrazil Irgl, najel si na střelu, dokázal přes clonícího Krejčího opravdu vypálit, ale Svoboda zasáhl vyrážečkou!
     
    43:47
    Pražané dostávají možnost přesilové hry. Jiří Polanský (TRI) si v souboji s Kolaříkem u mantinelu pomohl faulem a je potrestán dvěma minutami za držení hole.
    Jakub ORSAVA - 3:0
     
    42:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Ocelářů končí třetím gólem! Rákos předal ve středním pásmu puk rozjetému JAKUBU ORSAVOVI, ten se prodral po levé straně, natlačil se před branku a postrčil puk mezi betony Svobody – 3:0! Asistence: Daniel Rákos.
     
    39:27
    Na konci druhého dějství je ještě vyloučen Tomáš Beňovič (SLA) na dvě minuty za hákování, kterým se pokoušel zastavit Draveckého.
     
    35:48
    Další Štichovo nahození se nebezpečně odráželo před Hrubcem a situace mohla skončit i vlastní brankou! Puk nakonec odskákal mimo a po nepřesnosti Krejčího vyhodil Linhart.
     
    34:39
    Přesilovou hru si zahraje pražská Slavia. Vyloučen je Vladimír Dravecký (TRI) na dvě minuty za podražení.
     
    34:28
    Obrovské šance během půlminuty na obou stranách! Hrubec nejdříve fantasticky vykryl střelecký úhel Weissmanna a dopředu vyrazili Oceláři! Kreps přihrál před odkrytou bránu Ruferovi, ten však přestřelil! Pak střílel z mezikruží pro změnu Kreps a po odrazu od tyčky si puk konečně našel Svoboda!
     
    32:58
    Žejdl si ve středním pásmu přebral přihrávku Orsavy, prosvištěl kolem obránců Slavie, ale Svoboda jeho střelu nadvakrát vyrazil! Dorážka Rákose už nebyla tak razantní a brankář Slavie dokázal hru přerušit.
     
    30:07
    Přesilová hra Ocelářů ale končí. Na trestnou lavici odjel Vladimír Roth (TRI) a kvůli faulu vysokou holí tam stráví dvě minuty. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    28:16
    Rákos tedy během šesti minut zaznamenal dvě branky a ukazuje, v jaké formě poslední dobou hraje. Pro Slavii je tady navíc další komplikace. Juraj Valach (SLA) je vyloučen na dvě plus dvě minuty za zásah vysokou holí do obličeje protihráče.
    Daniel RÁKOS - 2:0
     
    27:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí ujeli do brejku a přidávají druhou branku! Kreps nastartoval na levé straně své rychlé nohy, zbavil se bránícího Vase a přichystal zakončení DANIELU RÁKOSOVI! Rákos byl přímo před Svobodou a trefil se přesně k tyči – 2:0! Asistence: Kamil Kreps, Vladimír Dravecký.
     
    24:43
    Třinec pokračoval v náporu a k zakončení se tlačili Rákos s Orsavou. Žejdla nakonec fauloval Ronald Knot (SLA) a odpyká si dvě minuty za držení protihráče.
    Daniel RÁKOS - 1:0
     
    21:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že to Oceláři v rohu kluziště překombinovali, ale nakonec je z této akce úvodní branka! Přihrávka Žejdla se trochu se štěstím odrazila přímo k DANIELU RÁKOSOVI, ten si puk zpracoval a poslal jej do horního rohu brány – 1:0! Bez asistence.
     
    18:03
    Přesilová hra Třince končí kvůli technickému prohřešku. Oceláři hráli v šesti a jsou potrestáni dvouminutovým trestem. Ten odpyká Lukáš Žejdl (TRI).
     
    16:34
    Tomáš Beňovič (SLA) je za svůj atak na Polanského vyloučen na dvě plus deset minut za útok na oblast hlavy a krku, navíc další dvě minuty za hrubost. Tresty odpykají Daniel Krejčí a Tomáš Babka, Beňovič totiž musel po bitce s Ruferem na ošetřovnu. Adam Rufer (TRI) je vyloučen na dvě plus deset minut za hrubost. Za Rufera si odsedí dvouminutový trest Lukáš Jašek.
     
    16:34
    Beňovič u mantinelu tvrdě srazil k ledu Polanského, pak si ho ale našel domácí Rufer a ostrý zákrok pomstil nejlepším způsobem! V pěstní bitce uspěl domácí Rufer a vysloužil si potlesk celého stadionu. Samozřejmě se bude vylučovat.
     
    14:20
    Polanský uvolnil v rámci přečíslení domácích Irgla, ten zkoušel na Svobodu blafák do bekhendu, ale mezírku mezi betony hledal marně!
     
    07:54
    Oceláři mají obrovský nápor! Svoboda už vychytal Trončinského, Noska a Irgl ve velké příležitosti střelou z mezikruží minul bránu Slavie!
     
    07:08
    Jenomže Oceláři znovu získali puk a dál motali hlavy obráncům z Prahy. Vše končí vyloučením Tomáše Beňoviče (SLA) na dvě minuty za hákování. Beňovič fauloval Draveckého.
     
    03:41
    Slávisté hned po vyhraném vhazování zamkli Oceláře před Hrubcem a vykoledovali si faul. Prvním vyloučeným je Martin Adamský (TRI), který obdržel dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    03:16
    Rozhodčí vyjel z boxu časoměřičů a rozpažil! Hrubec podle všeho nepříjemnou situaci zvládl a skóre zůstává neměnné! Po zakázaném uvolnění Třince se vhazuje před bránou Ocelářů.
     
    03:04
    Roth měl na zádech Bednáře, a proto volil trochu netradiční malou domů na Hrubce, který si se skákavým pukem neporadil zrovna nejlépe a situace téměř skončila vlastní brankou!
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 22. Rákos, 28. Rákos (Kreps, Dravecký), 43. Orsava (Rákos), 53. Polanský (Adamský, Irgl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Galvas, Linhart, Nosek, Trončinský – Dravecký, Kreps, Rufer – Adamský, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Slavia Praha: Svoboda (Furch) – Krejčí, Kolařík (A), Holub, Valach, Štich (A), Novák, Beňovič, Knot – Sklenář, Vas, Bednář (C) – Poletín, Klhůfek, Stránský – Tomek, Weissmann, Čermák – Andres, Babka. Trenér: Ladislav Lubina.

    Rozhodčí: Čech, Homola – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 4971
    bahis siteleri