Znojmo – Dornbirn 10:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
10:2 (1:1, 7:1, 2:0)
Dornbirn Bulldogs
Neděle 12.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:59
    Orli právě vstřelili branku!
    JE TO TADY!!! Orli si nasázeli do soupeřovy branky celých deset gólů!!! JINDŘICH ABDUL poslal kotouč pod horné tyčku a touto brankou si vlastně připisuje i svůj první gól v seniorech vůbec!
    Asistence: Jan Šeda, Jan Lattner.
     
    43:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Už jen krůček k vytoužené desítce. JAN LATTNER poslal kotouč nad rameno hostujícího brankáře a odskakuje tak soupeřům na už nedosažitelný náskok.
    Bez asistence.
     
    38:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Diváci skandují, že by chtěli dnes vidět i desítku. Možná se dokonce i dočkáme. Osmou branku si připisuje BRANISLAV REHUŠ, jehož střela poslala kotouč do brány kolem levé tyčky Lawsonovy branky.
    Bez asistence.
     
    35:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Sedmá branka v hostující síti!! PAVEL ROSA poslal kotouč proti levé tyčce, odkud se puk odrazil přímo do hostující klece!
    Asistence: Roman Tomas, Martin Bača.
     
    33:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli si ale pro svého soupeře přichystali velmi rychlou odpověď a znovu jim odskakují na čtyřbrankový rozdíl. Kotouč se nejdříve odrazil od betonu hostujícího brankáře. Těsně před bránou si jej ještě naštěstí všiml BRANISLAV REHUŠ, který je ndoklepl do téměř odkryté brány.
    Asistence: Jan Lattner, Pavel Rosa.
     
    32:32
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté alespoň částěčně snižují náskok, který si domácí vybudovali. Druhou branku v utkání si připisuje CHRIS D´ALVISE, který propasíroval kotouč až za brankovou čáru.
    Asistence: Martin Grabher Meier.
     
    31:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Další výborná branka v podání domácího celku. Orli jsou opravdu dnes ve skvělé formě! JAKUB GROF posílá kotouč do brány střelou nad rameno hostujícího brankáře.
    Asistence: Peter Pucher.
     
    27:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné!!! Další rychlá branka v podání Znojma! Kotouč si nejdříve poskakoval přesně na brankové čáře. Po jeho vyražení z čáry si jej všiml PETER PUCHER, který rozvnil síť soupeřovy branky a Orli už vedou o tři góly!!!
    Asistence: Jakub Grof, Adam Havlík.
     
    27:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Znojmo je při chuti co se gólů týče. MARTIN BAČA posílá kotouč za brankovou čáru přesnou střelou mezi betony.
    Bez asistence.
     
    26:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se ujímá vedení v zápase, ale ne tak zcela svojí zásluhou, když jeden z hostujcícíh obránců dokopl kotouč do vlastní brány. Gól je připsán JANU ŠEDOVI.
    Asistence: Jan Lattner, Antonín Bořuta.
     
    18:43
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Před bránou se nahromadila spousta domácích hráčů a PAVEL ROSA našel výbornou příležitost ke střele. Hostující brankář se nestihl včas přesunout a tak kotouč zaplul za jeho záda.
    Asistence: Roman Tomas, Branislav Rehuš.
     
    13:17
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemné. Dornbirn nakonec využívá přesilové hry a skóruje. CHRIS D´ALVISE překonal domácího brankáře střelou která směřovala pod vyrážečku.
    Asistence: James Arniel, Jonahtan D´Aversa.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 19. Rosa (Tomas, Rehuš), 27. Šeda (Lattner, Bořuta), 28. Bača, 28. Pucher (Grof, Havlík), 32. Grof (Pucher), 34. Rehuš (Lattner, Rosa), 36. Rosa (Tomas, Bača), 39. Rehuš, 44. Lattner, 47. Abdul (Šeda, Lattner) – 14. D´Alvise (Arniel, D´Aversa), 33. D´Alvise (Grabher Meier)


    HC LERAM Orli Znojmo: Tomek (33. Nechvátal) – Sova, Bořuta, Nemčík, Bača, Štach, Grof, Klimíček – Lattner, Šeda, Číp – Podešva, Pucher, Havlík – Tomas, Rehuš, Rosa – Špaček, Bartoš, Abdul.
    Dornbirn Bulldogs: Madlener (33. – 40. Lawson) – Exelby, D´Aversa, Magnan-Grenier, Sertich, Lembacher, Jeitziner, Samardzic – Bombach, Arniel, Di Benedetto – D´Alvise, Miller, Grabher Meier – Petrik, Mairitsch, Desbiens – Häußle, Feichtner, Putnik.

    Rozhodčí: Dremelj, Smetana – Ettlmayr, Wassmer
    bahis siteleri