Košice – Nitra 4:0 (kon.) | Martin – Skalica 3:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 1:2 (kon.)
Piešťany – Banská Bystrica 4:7 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
HK Skalica
sk Úterý 14.10.2014, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Predsa len sa však natíska pre domácich jedna veľká šanca, SKaličan Tomáš Mery 2. min. hákovanie, keď v rodiacej sa šanci zastavil Tibora Vargu. Martin hrá v šestici.
     
    51:52
    Dve minúty Marek Drtina – seknutie. Čo tomu ale predchádzalo? Hostia sa dostali po klasickej martinskej chybe do úniku. Čech bol prekonaný a Drtina sa snažil dotlačiť puk, ktorý gólmanovi MHC vypadol z výstroje, zrejme však zasiahol aj brankára Martina, a tak bol vylúčený na 2. min. seknutie. a gól uznaný nebol.
     
    49:40
    Následne sa hostia opäť zbytočne oslabujú – Juraj Bezúch 2. min. krošček.
     
    48:40
    Martin dal gól!
    Domáci neskladajú zbrane. Strelou z bezprostrednou blízkosti sa presadil MICHAL VAŽAN a dáva domácim fanúšikom nádej. Asistencie: Radoslav Illo, Jakub Suja.
     
    46:30
    Skalica dala gól!
    Český útočník PETR STLOUKAL zaznamenáva štvrtý bod – hlavne rozdielový gól, keď si nakorčuľoval po prihrávke od Mikesku za martinskú obranu a tam prekonal strelou pomedzi betóny brankára Čecha. Asistencie: Robert Mikeska, Juraj Jurík.
     
    43:10
    Patrik Brzobohatý 2. min. seknutie.
     
    41:59
    Tomáš Pokrivčák mohol vyrovnať, dostal sa z ničoho nič do priestoru medzikružia a tam strelou švihom nastrelil puk iba do pripravenej romančíkovej lapačky.
     
    38:45
    Skalica dala gól!
    Z ďalšieho tlaku sa Záhoráci presadili po tom, čo nasledovala strela a klasické dorážky, srdce bojovníka predviedol DANIEL ŠTUMPF, keď pretlačil puk za Čecha. Asistencie: Školiak René, Drtina Marek.
     
    37:22
    Ivan Ďatelinka 2. min. vyhodenie puku z vlastného obranného pásma, keď mali domáci puk počas oslabenie paradoxne v pohode na hokejkách. Domáci si komplikujú duel sami a využiť to môžu šikovní záhoráci, ktorí si zobrali aj oddychový čas.
     
    35:00
    Martinčan Peter Galamboš dostal 5. min. trest v hre podľa očakávania za napadnutie hlavy a krku. Išlo o zraneného – Martina Grundlinga, ktorý ležal dlho na ľade, po čase ho však zdravotníci za pomoci nosidiel odniesli von z ľadu. Podrobnosti upresníme.
     
    35:00
    Tvrdý zákrok Martinčana Petra Galamboša – na hosťujúceho hráča pri mantinely, ten sa nedokázal postaviť ani len na kolená a stále leží a už sú pripravení záchranári. Nepríjemná situácia. Veríme, že bude všetko v poriadku a podrobnosti zisťujeme.
     
    31:06
    Martin Grundling – 2. min. nedovolené bránenie v hre. 5:3 pre Martin.
     
    30:29
    Jaroslav Jabrocký 2. min. podrazenie – opäť si početnú výhodu vybojoval martinský elitný útok.
     
    29:19
    Dobrá kombinácia prvej martinskej formácie – Galamboš hľadal Vargu ten v gólovej šanci neprekonal mierne z uhla brankára Skalice.
     
    27:57
    Ľubomír Vaškovič 2. min. držanie. Skalica sa bráni.
     
    20:34
    Marek Drtina 2. min – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    20:09
    Martin dal gól!
    Celkom nečakaný odraz puku, bez váhania sa však dá tvrdiť, že brankár Romančík podcenil situáciu, puk sa odrazil od mantinelu, keď bol mimo svojej bránky a to vyčíhal JAROSLAV MARKOVIČ, ktorý do prázdnej bránky vyrovnal. Asistencie: Peter Galamboš, Ivan Ďatelinka
     
    09:45
    Obrovská šanca – Petra Strloukala, ktorý v prečíslení Skaličanov nastrelil žŕdku!
     
    6:16
    Pavol Pavešič 2- min. držanie.
     
    5:40
    Martin dal gól!
    Nádeje domácich vskriesil na nie až tak zlý začiatok JAROSLAV MARKOVIČ, keď spoza bránky zobral puk a aj zodpovednosť a prekonal strelou švihom ponad ľavé rameno Romančíka. Bez asistencie.
     
    05:10
    Skalica dala gól!
    Výborná rýchla kontra hosťujúceho celku č. 2 – MARTIN GRUNDLING využil dobrú prácu svojich kolegov z útoku. Asistencie: Petr Stloukal, René Školiak
     
    03:40
    Martinčan Lojek mal šancu, keď si nakorčuľoval blízko ku brankárovi, no ten jeho zámer vystihol a v pohode puk pokryl. Potom však nasledoval ďalší útočný výpad Skaličanov a vylúčenie – MHC – Lukáš Finsterle 2. min. hákovanie.
     
    03:03
    Skalica dala gól!
    Hostia potvrdzujú fakt, že vstúpili do zápasu tým správnym tempom, získali si priestor, využili nedorozumenie v martinskej obrane a prvá formácia si zakombinovala v obrannom pásme MHC ideálne a po biliardovom koncerte sa presadil do poloprázdnej bránky ĽUBOMÍR VAŠKOVIČ. Asistencie: Robert Mikeska, Petr Strloukal.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 6. Markovič, 21. Markovič (Galamboš, Ďatelinka), 49. Važan (Illo, Suja) – 4. Vaškovič (Mikeska, Stloukal), 6. Grundling (Stloukal, Školiak), 39. Štumpf (Školiak, Stloukal), 47. Stloukal (Mikeska, Jurík)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Lojek, Ďatelinka – Markovič, Galamboš, Varga
    Smrek, Dvořák – Suja, Illo, Finsterle
    Brcko, Tupý – Themár, Pokrivčák, Važan
    Matejka, Rusina – L. Klíma, Fujerík, Jokeľ

    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Grundling, Jankovič – Stloukal, Školiak, Vaškovič
    Horváth, Drtina – Chylo, Jabrocký, Méry
    Pavešič, Nechala – Bezúch, Štumpf, Jurík
    Mikeska – Brzobohatý, Rejžek, Šimíček

    Rozhodčí: Jura B. – Korba, Rovenský (V. Martinko)

    Diváci: 1100
    bahis siteleri