Lipt. Mikuláš – Trnava 4:0 (kon.) | Bardejov – Pov. Bystrica 5:0 (kont.) | Prešov – Michalovce 4:3 (kon.)
Topoľčany – Prievidza 4:2 (kon.) | Detva – SR 18 5:1 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
4:3 (1:0, 1:0, 2:3)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 15.10.2014, 17:30 • ICE Arena • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:42:52)
     
    59:53
    Dukla dala gól!
    Sedem sekúnd pred koncom Michalovce znižujú, dostali po strele Šterbáka od modrej puk pred bránu, kde sa znova všemožne snažili doraziť puk, nakoniec sa to úspešne podarilo JAKUBOVI LINETOVI, ktorý prehodil betón Riečického!
     
    59:35
    Hosťom sa nedarí dostať do tlaku, Ivančo mohol zo stredu klziska skórovať do prázdnej brány, nakoniec ale zvolil istotu a len nahodil.
     
    59:15
    Potoček poslal puk do stredného pásma, Michalovce už nemajú veľa času.
     
    59:00
    Po vhadzovaní v strednom pásme sa Fedor vrátil do brány, po zakázanom uvoľnení Prešova sa už ale znova vráti na striedačku.
     
    Prebieha úprava ľadovej plochy, po jej skončení sa odohrajú najpodstatnejšie sekundy zápasu.
     
    58:43
    Čížek aj Chovan získali dvojminútové tresty za súboj pred bránkou Prešova.
     
    58:40
    Kubát vypálil tvrdú delovku od modrej, Riečický len vyrazil, po dorážke išiel Fajčák, snažil sa všemožne aj so spoluhráčmi na čele s Richardom Šechným, až v bráne skončil nie puk, ale Riečický.
     
    58:30
    Tomčák po súboji so Šechným leží na ľade, kapitán Dukly nevedel dostať cez neho hokejku a čo nejde rozumom, ide silou, nakoniec sa to Šechnému podarilo a Tomčák ostal na ľade. Nakoniec sa pri dotyku domácich hra prerušila a Jozef Tomčák ide na striedačku.
     
    58:20
    Michalovce majú buly v útočnom pásme a hrajú bez brankára.
     
    58:20
    Michalovce si berú oddychový čas, budú to mať ale s dvojgólovým mankom veľmi ťažké.
     
    58:20
    Hostia doslova zvalcovali teraz brankára Riečického, na ktorého sa zvalilo niekoľko hráčov pri snahe doraziť puk do siete!
     
    58:10
    Fedor je von z brány a Michalovce hrajú v šestici.
     
    57:55
    Domáci obrana zabránila pokusu súpera dostať sa k strele, zatiaľ sa Prešov šikovne bráni tlaku.
     
    57:30
    Dukla sa snažila ihneď založiť nejakú akciu, to sa jej nepodarilo, naopak sa do šance dostali domáci, do kruhu na buly dostal spätnú prihrávku Čopák, strelu k tyči ale nechal vyniknúť Fedora.
     
    56:47
    Prešov dáva gól! Tak to je parádna pomsta hráča, ktorý nedávno ležal otrasený na ľade! Marcel Pavlovský bol na mantineli rozhliadal sa, komu by prihral, videl, že FILIP PEKARČÍK je voľný v kruhu na buly, poslal mu milimetrovú prihrávku ktorú syn asiststenta trénera Prešova ihneď zúžitkoval na strelu do horného rohu, čím nedal žiadnu šancu Fedorovi!

    Asistencie: Tomčák, Pavlovský
     
    56:30
    Michalovce hrajú veľmi tvrdo na čo sa domáci hnevajú, no márne...
     
    56:10
    Dukla dostala puk do útočného pásma kde aj hru podržala, bránu Riečického avšak neohrozila.
     
    55:45
    Sabol bekhendom nahodil ideálnu strelu na teč, puk bol zblokovaný, pred bránkou sa najlepšie zorientoval Hájnik a poslal puk na bránu, ten však Fedor kryje a prerušuje hru!
     
    55:26
    Filip Pekarčík môže byť druhý out z hry, tentokrát ale po veľmi nešetrnom narazení Martina Drotára na mantinel, Pekarčík smeroval na mantinel hlavou, to by sa malo trestať viac ako dvoma minútami a možno aj dištancom, Pekarčík je riadne otrasený, sú z toho ale len dve minúty.
     
    55:15
    Riečický zaváhal pri rozohrávke, puk zachytil pred medzikružím hráč hostí, ktorý však netrafia bránu rýchlou strelou.
     
    55:00
    Domáci sa zmohli iba na vyhodenie na zakázané uvoľnenie, nemajú ďaleko všetky body zo stretnutia s lídrom tabuľky!
     
    54:45
    Zemplínčania jasne aktívnejší v tejto časti hry sú znova v šanci, Linet spred medzikružia napriahol tvrdú ranu, tá Riečickému vypadla, hneď ju ale aj kryje.
     
    54:30
    Na opačnej strane vybojoval Petroc útočné pásmo Prešovu, dokázal dostať puk až do kruhu na buly odkiaľ bekhendom strieľal, no neuspel.
     
    54:00
    Už hrajú domáci v pätici, zatiaľčo znova bol pri puku Šterbák, skúsený obranca bol pri tyčke a strieľal to do horných partií, tyčka zazvonila a Riečický puk kryje, hra sa prerušuje.
     
    53:40
    Veľký tlak hostí, Marcel Šterbák si nakorčuľoval na puk medzi kruhmi a vypálil delovku, ktorá ale bránu domáceho celku minula!
     
    53:10
    Na druhej strane Podsedlý opustil lavicu trestov a hneď dostal puk do šance, v ťahu na bránu vystrelil z kruhu, jeho strelu ale len tesne ramenom dokázal RIečický vyraziť!
     
    53:00
    O ten sa pokúsil Tomčák, útočník Prešova nastrelil puk medzi betóny Fedora, ten však jeho pokus vyráža, hoc so šťastím.
     
    52:40
    Prešovčania dostali hru pod kontrolou a puk držia na hokejkách, snažia sa vymyslieť aj nejaký rýchly útok.
     
    52:15
    Domáci dostali puk do útočného pásma, kde ale dlho nepobudli a hostia sa snažia tvoriť hru.
     
    51:47
    Domáci strácajú Michala Kivadera, ten opúšťa ľad a mieri do kabíny, keď protestoval proti faulu Pavlovského, ktorý za nedovolené bránenie si odsedí dve minúty.
     
    51:40
    Domáci Pekarčík prihrával pred bránu, kde ale nenašiel ani Pavlovského, ani Kivadera a puk ide preč z útočného pásma domácich.
     
    51:20
    Michalovce vyhodili, Linet chcel aj zaútočiť, cez Ivanča sa ale nedostal.
     
    51:05
    Pavlovský od modrej nahodil puk na bránu, Fedor je nútený hru prerušiť pred dobiedzajúcimi súpermi.
     
    50:56
    Petroc bol dvakrát telom odstavený od puku, druhýkrát to už ale bolo nedovolene, Filip Podsedlý ho narazil na mantinel, čo rozhodca posúdil ako faul.
     
    50:15
    Čo teraz vychytal domáci gólmán, k odrazenému puku sa pred bránkou dostal Peter Cmorej, bol neatakovaný nikým, Riečický sa ledva stíhal presunúť, parádne ale natiahol betóny a zlikvidoval strelca v gólovej šanci!
     
    50:00
    Šechn ý je znova na ľade a to je stav veľkej pohotovosti, od modrej vypálil Kubát, Riečický ale vyráža.
     
    49:45
    Zemplínčania sa naďalej snažia o vyrovnanie, tentokrát po tom, čo sa do útoku dostal Bánovský prišla hneď aj strela, tá však končí v lapačke domáceho gólmana.
     
    49:00
    Michalovce si vytvárajú tlak v útočnom pásme, Chalupa v poslednej chvíli sa hodil na ľad aby zabránil prihrávke, po ktorej by asi nasledovala strela do poloprázdnej brány.
     
    48:23
    Dukla dala gól!
    Michalovce sa ale dostali ihneď do zápasu, keď využili presilovku, prvá formácie ani dlho v útočnom pásme nebola, k tyčke dostal puk RICHARD ŠECHNÝ a skúsený útočník už vie, čo v takých situáciach a trafil to naozaj parádne k bližšej tyči!

    Asistencie: Fajčák, Šterbák
     
    47:53
    Prešov dáva gól! Domáci skórujú vo vlastnom oslabení, najprv hosťujúci Urban strieľal od modrej, jeho strelu Riečický kryl, následne sa domáci dostali do brejku, Pekarčík si parádne v kruhu na buly poradil s dvoma hráčmi súpera, z otočky poslal puk na MICHALA KIVADERA a ten strelou do horného rohu zvyšuje náskok Prešova!

    Asistencie: Pekarčík
     
    47:27
    Tak toto je veľká chyba domácich, ktorý sa zbytočne nechali vylúčiť, mužstvo oslabí Chovan za sekunutie.
     
    47:15
    V okamžitom protiútoku domáci neuspeli a tak majú puk znova Michalovce.
     
    46:55
    Ozbrojiť Šechného je priam nemožné, presvedčil sa o tom Čopák, ktorý pri snahe zobrať mu puk padá, nakoniec Šechný prihral na Drotára, ktorého strela bránu míňa.
     
    46:10
    Bánovský dostal prihrávku pred bránu, mal veľkú rýchlosť a nakoniec puk míňa.
     
    45:41
    Dukla dala gól!
    Rozhodca signalizoval vylúčenie, ktoré sa ale nekoná, hostia si výborne počínali v útočnom pásme, Podsedlý bojoval za bránkou aby ŠTEFAN MAJERNÍK nakoniec mohol spoza nej zasunúť cez betón Riečického do siete!

    Asistencie: Podsedlý, Čížek
     
    45:15
    Hájnik získal puk v strednom pásme, hľadal Jaroša, ktorý korčuľoval pri ňom, traja hráči súpera sa ale postarali o to, že puk na druhého hráča Prešova neprešiel.
     
    44:47
    Hostia v plnom počte.
     
    44:40
    Domáci vyhrali buly v útočnom pásme, nič vážne ale nevymysleli a Michalovce poslali puk preč z obrannej tretiny.
     
    43:55
    Prešovu táto presilovka tak nejde, až teraz sú znova v útočnom pásme, Potoček ale neprihral, dôvodom bol hráč Michaloviec, ktorý sa pred bránkou položil do prihrávky.
     
    43:30
    Šterbák vystihol rozohrávku súpera a do útoku poslal Čížeka, ten strieľal z kruhu na buly, trafil ale len Chovana pred ním.
     
    43:05
    Potoček dostal od Novického parádnu prihrávku, bol sám v kruhu na buly, mal čas a tak si nasmeroval strelu švihom, napriek tomu na ňu Fedor reaguje a hoc len vyráža, rozhodca puk prerušuje.
     
    42:47
    Prešovčania budú hrať presilovku po tom, čo Tomáš Bánovský si počínal nedovolene.
     
    42:30
    Halás chyboval na modrej, Ferenc mu puk vzal, na dvakrát ho aj dostal dopredu až si s ním nakorčuľoval do kruhu na buly, nehľadal spoluhráča a len to napálil na brankára, ktorý však je pozorný a chytá puk do náruče.
     
    41:35
    No opačnej strane pohrozil Čížek, vo finálnej fáze ho ale ozbrojili domáci a je po šanci.
     
    41:00
    Čo si dovolil Marin Hájnik, výborný manéver v kruhu na buly, oklamal dvoch protihráčov a strieľal do bližšieho horného rohu, naštastie pre hostí Fedor zasahuje famózne!
     
    40:30
    Hostia už dostali puk do útočného pásma, kde nevymysleli nič a domáci vyhodili až ku Fedorovi, zakázané uvoľnenie to ale nie je.
     
    40:13
    Hostia v plnom počte.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka ešte vystupňovala tempo, hostia sa snažili hrať, no skvelá defenzíva “koňarov” na čele s brankárom Riečickým fungovala takmer bezchybne. Napriek tomu skvelý ukázal Šechný skvelý prehľad v hre, z dobrej šanci v 26. minúte ale neskóroval. Keď Vladimír Čopák pykal za podrazenie na trestnej lavici, Michalovce dostali puk do siete, rozhodca im ale gól po tlačenici v bránkovisku neuznal. Po tom, čo vylúčený hráč vykorčuľoval na ľad sa dostal do situácie dvoch na jedného, Potoček sa ulakomil na strelu, ktorá ale gólovú radosť Prešovu nepriniesla. V 33. minúte mal azda ešte väčšiu príležitosť Igor Jaroš, dostal sa cez dvoch obrancu, avšak Fedor bravúrne vyrazil. O minútu na to mohol skórovať aj Čopák a na opačnej strane v snáď ešte vyloženejšej šanci sám pred brankárom Cmorej netrafil. Zemplínčania mohli ľutovať tohto momentu, keďže v 37. minúte pykali, Chovan našiel medzi kruhmi nakorčuľovaného Tomčáka, ktorý zvýšil domáce vedenie na rozdiel dvoch gólov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Michalovce držia súpera na mantineli a nedovoľujú mu nejak nebezpečne kombinovať pred brankárom.
     
    39:30
    Michalovce poslali dvakrát puk až na Riečického, získavajú tak cenné sekundy.
     
    39:20
    Kivader z uhla namieril ihneď po prihrávke na bránu, jeho pokus Fedor iba vyráža, v snahe o dorážku zdvíha vysoko hokejku Pavlovský a tak musí rozhodca hru prerušiť.
     
    38:40
    Chovan napriahol švihom spred kruhu po dlhšej kombinácii, no netrafia bránu, strela ide mimo.
     
    38:13
    Len chvíľku hrali domáci ďalšiu výhodu, hostia to teraz naozaj trocha preháňajú s tvrdosťou a budú sa brániť v trojici, na lavicu trestov odíde Martin Drotár.
     
    37:39
    Potrestaný je Ján Šeliga za hrubosť.
     
    37:30
    Prešovčania si vypýtali dobrou hrou v strednom pásme faul a točia puk pred bránou, Novický váhal so strelou a nakoniec prihral, no nepresne a tak čoskoro Michalovce hru prerušia.
     
    37:00
    Nabudení domáci diváci si pýtajú ešte jeden, Prešov sa ale musí brániť útoku súpera, čo zvládla úspešne.
     
    36:34
    Prešov dáva gól! Domáci odskakujú súperovi na rozdiel jediného gólu, Chovan podržal puk na modrej a počkal, kým mu príde spoluhráč do jazdy, parádne poslal prihrávku na JOZEFA TOMČÁKA, toho domáca obrana medzi kruhmi nedokázala zastaviť, útočník PHK si to namieril k vzdialenejšej tyči a rozvlnil sieť brány!

    Asistencia: Ľubomír Chovan
     
    35:50
    Vlani spoluhráči, teraz súperi, za bránkou Fedora došlo k súboju Ivanča (nedovolené bránenie) s Halásom (držanie) a potrestaní sú obaja.
     
    35:30
    Na opačnej strane sa teda do šance dostal súper, konkrétne Fajčák vyskúšal pozornosť brankára domáceho celku, ktorý sa nenechal rozhodiť.
     
    35:10
    Kivader sa pretlačil úspešne na mantineli až do útoku kde hľadal na druhej strane Pekarčíka, ten puk nezachytil a dopredu ide súper.
     
    34:35
    Na opačnej strane hráč Michaloviec rovnako s číslom 20, Peter Cmorej dostal parádnu prihrávku spoza brány presne na hokejku pred bránkovisko, okamžite strieľal, no trestuhodne netrafil!
     
    34:10
    Veľká chyba súpera, k puku sa pred bránkou dostal sám Vladimír Čopák, útočník Prešova pohľadom mieril k vzdialenejšej tyči, no strieľal na tú bližšiu, v obrovskej šanci ho ale vychytal brankár Fedor betónom!
     
    33:40
    Po buly sa pokusom švihom prezentoval Hájnik, našiel ale len pozornú lapačku Fedora, ktorý okamžite rozohral.
     
    33:30
    Domáci dostali puk na mantinel do útočného pásma, hra je prerušená, myslím že dnes sa hrá ozaj parádny hokej!
     
    33:10
    Na opačnej strane šiel dopredu Briják, obrana za ním nestíhala, pri tyčke ešte ale prihrával, čo nebolo najlepšie, keďže hráč Dukly nenašiel nikoho zo spoluhráčov a je po šanci.
     
    32:40
    Po rýchlej kontre hostí, ktorá bola neúspešna sa dostal do protiútoku Igor Jaroš, dostal sa cez dvoch obrancov pred bránku, mal puk na bekhend a dvíhal ho, Fedor vytiahol ale fantastický zákrok!
     
    32:15
    Hájnik sa dostal po mantineli do útočného pásma a vyskúšal vystreliť, bránu ale minul.
     
    32:00
    Hostia v plnom počte.
     
    31:50
    Domáci sú už znova usadení pred bránkou Fedora a točia puk, strela od mantineli je ale zblokovaná mimo hracej plochy.
     
    31:30
    Pavlovský po tom čo prešiel modrú z kruhu prihrával na voľného Kivadera, posledná korčuľa súpera ale prihrávku zblokovala.
     
    31:00
    Michalovce vyviezli puk preč z obrannej zóny, chceli asi aj zaútočiť, no domáci túto situáciu zvládli.
     
    30:30
    Kobeľa dostal puk na modrú v strede klziska, napriahol na tvrdú strelu, tá Fedorovi vypadla, no dvaja útočníci pred ním nedokázali doraziť pre dobré bránenie hostí!
     
    30:00
    Po veľkej šanci dostali domáci puk za bránu Fedora, kde prišiel faul Čížeka. Hrať bude presilovku aj Prešov.
     
    29:50
    Potoček dostal puk na mantinel a Čopák šli proti jednému obrancovi, Potoček to skúsil sám a mieril to do horného rohu, Fedor ale puk vyráža!
     
    29:42
    Domáci v plnom počte.
     
    29:20
    Zoltán Kubát sa po rýchlom vpáde do tretiny dostal k strele od modrej, jeho pokus betónom Riečický vyrazil a domáca obrana vyhadzuje zas.
     
    29:00
    Michalovce sa teraz nevedia usadiť pred brankárom Riečickým a hrá sa v strednom pásme.
     
    28:35
    Po dlhšej dobre sa domáci oslobodili, Kivader hľadal v strednom pásme Pekarčíka, svojho spoluhráča však nenašiel...
     
    28:10
    Michalovce dostali puk za Riečického, ten už mal ale puk predtým pod kontrolou po jednej zo striel, hostia do neho išli až prehnane agresívne!
     
    27:42
    Domáci znova hrajú nedovolene a Michalovce budú pokračovať v tlaku, Vladimír Čopák získava dve minúty za podrazenie.
     
    27:20
    Pokračuje tlak Michaloviec, ktoré poslali ďalšiu strelu na Riečického, ten vyrazila a perfektne puk upratal preč z ohňa Chovan!
     
    27:01
    Domáci v plnom počte.
     
    26:45
    Michalovce si vytvárajú tlak, Riečický si ale s každým náznakom strely poradil zatiaľ fantasticky.
     
    26:10
    Prešovčania hrajú skvelo v obrance, síce sa chvíľku usadili Michalovce pred bránkou, žiadnu nebezpečnú strelu nevymysleli, až na Šechného strelu, ktorá bola ale tečovaná len do RIečického.
     
    25:40
    Šechný sa nakoniec z kruhu na buly dostal k strele švihom, jeho pokus ale nakoniec končí vedľa brány Prešovčanov.
     
    25:30
    Domáci sa snažia súpera odstaviť na mantinel, tomu sa teraz ale darí točiť puk.
     
    25:01
    Erik Ivančo si pri jednom zo zisku počínal nedovolene vyhodil puk mimo ihriska a Michalovce tak majú presilovkovú šancu.
     
    25:00
    Michalovce hrajú v útočnom pásme, viac ale ako oni hrajú domáci, ktorý získavajú väčšinu pukov.
     
    24:30
    Majerník síce prekorčuľoval súpera v súboji o zakázané uvoľnenie, za bránkou PHK sa dostal k puku, prihral ale nepresne a puk je v strednom pásme.
     
    23:50
    Na opačnej strane Bánovský dostal puk okamžite pred bránku, bekhendom nastrelil Riečického, ktorý je na správnom mieste a puk vyráža.
     
    23:40
    Po ďalšej neúspešnej akcii hostí sa dostal do rýchleho brejku Čopák, pred kruhom na buly našiel Hájnika, ten si puk spracoval a vystrelil delovku, bránu ale tesne minul!
     
    23:15
    Michalovce sa snažia dostať do útočného pásma, nedarí sa im tam ale vybojovať puk.
     
    22:30
    Znova skvelá akcia juniorskej formácie PHK, Chalupa zaviezol puk dopredu a z kruhu hľadal spoluhráča, musel ísť ale až k tyčke, lebo súper sa mu hodil na ľad, odtiaľ hľadal spoluhráča, ktorý ale na puk nesiahol vo veľkej šanci.
     
    21:50
    Prešov sa ubránil útoku súpera, Chalupa vyviezol puk do útočného pásma, ihneď strieľal a veru mieril dobre nad rameno brankára, od ktorého sa puk oblúčikom odráža vedľa brány!
     
    21:30
    Podsedlý po buly preveril okamžite Riečického, ktorý je ale pozorný a vyráža pokus bývalého hráča Prešova.
     
    21:10
    Domáci zabojovali v útočnom pásme o puk až od modrej strieľal Ivančo, jeho strelu ale Michalovce zblokovali, obranca PHK ale nedovolil súperovi ísť do rýchleho brejku.
     
    21:00
    Už druhé zakázané uvoľnenie favorita z Michaloviec, ktorému sú domáci viac ako vyrovnaným súperom.
     
    20:40
    Sabol poslal puk preč z obrannej zóny a už idú domáci do útočnej akcie.
     
    20:19
    Domáci v plnom počte.
     
    20:15
    Prešov vyhral buly a nahodil puk do útočného pásma, hostia sa s rozohrávkou unáhlili a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Derby s Michalovcami prinieslo atraktívny hokej so šancami na oboch stranách. Domáci vstúpili do stretnutia aktívnejšie, získali v 5. minúte prvú presilovku a pár sekúnd po jej skončení sa prvým gólov v drese seniorov prezentoval obranca Damián Novický. V 9. minúte ponúkli hostia Prešovčanom ďalšiu početnú výhodu, nebezpečnými streleckými pokusmi sa prezentovali Čopák aj Ferenc, ani jeden z nich sa ale z presného zásahu netešil. Michalovce nemali ďaleko od zníženia v 15. minúte, Čížekova strela do polodkrytej brány bola ale včas zblokovaná. V závere bol vylúčený Pavlovský za hákovanie, potrestať to mohol Fajčák, spred bránkoviska ale neprekonal Riečického ani na dvakrát.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:45
    Domáci vyhodili, hneď ale sa zmocnili Michalovce puku a dostali ho do útočného pásma, Šechný sa na mantineli pohral s Chalupom až prihral na modrú na Urbana, obranca hostí okamžite pálil, no jeho strela je zblokovaná.
     
    19:00
    Parádny prehľad Šechného v hre, prihral medzi kruhy na Fajčáka, útočník Michaloviec ale ani na dvakrát neprekonal pozorného Riečického!
     
    18:35
    Šterbák napriahol ranu ako z dela, ktorá prešla až k brankárovi, Riečický vyráža puk betónom nad bránku a následne Prešov vyhadzuje puk.
     
    18:19
    Bánovský sa o pár sekúnd dostal do útočného pásma, Pavlovský sa ho snažil zastaviť, nedal si ale pozor na hokejku a bude na trestnej pykať za hákovanie.
     
    18:05
    Bánovský dvakrát strieľal a dvakrát bol jeho pokus domácimi hráčmi zblokovaný.
     
    17:40
    Michalovce znova útočia, v útočnom pásme sa už ale tradične nevedia dostať k nebezpečnej strele.
     
    17:05
    Dnes to ide Hájnikovi, znova sám sa dostal medzi kruhy odkiaľ ľahkou strelou vyskúšal Fedora a vybojoval ďalšie buly pred ním.
     
    16:45
    Už je Dukla v útočnom pásme, po tvrdom súboji na mantineli ale domáci dostali puk von z obrannej zóny.
     
    16:25
    Dukla sa nevie dostať cez stred, domáci ho prehusťujú, aktuálne poslali puk na Fedora a pred Jarošom musí tak hru prerušiť, čím získal Prešov buly.
     
    16:00
    Prešov sa v útočnom pásme dlho nezdržal, teraz mu útoky veľmi nejdú a viac z hry majú Michalovce.
     
    15:30
    Šechného prihrávka na modrú mala síce oči, domáci ju ale vytesnili do stredného pásma, momentálne je vidieť na hosťoch chcenie vyrovnať, domáci ale bojujú.
     
    15:05
    Hájnik šikovne vybojoval puk v strednom pásme, posielal ho na Ferenca, ktorý už ale bol v ofsajdovej pozícii.
     
    14:25
    Čížek sa dostal k strele z kruhu, Riečický sa presúval a polovica brány bola voľná, našťastie vo veľkej šanci strelu domáci zblokovali!
     
    13:50
    Kivader skúsil pozornosť Fedora z uhla, no tam si brankár Dukly betón postrážil a nedovoľuje skórovať prvej formácii PHK.
     
    13:30
    Pavlovský je lídrom podobne ako Šechný v tíme súpera, teraz s rozumom dostal puk do útočného pásma, tam to domáci točia.
     
    13:05
    Majerník pred bránkou sa ocitol v súboji s Riečickým, ktorého omylom posiela na ľad, rozhodca prerušuje hru.
     
    12:40
    Domáci dostali puk von z útočného pásma, no nedarí sa im založiť útok, preto v hre sú znova Michalovce.
     
    12:15
    Prešovčania sa oslobodili iba za cenu zakázaného uvoľnenia, dá sa očakávať tlak Michaloviec.
     
    11:50
    Až teraz to vyskúšal od modrej tvrdou delovkou Marcel Šterbák, zadák s bohatými skúsenosťami ale trafil len brankára Riečického, respektíve jeho pozorný betón.
     
    11:30
    Šechný drží Michalovce v útočnom pásme, domáci sa bránia akcii súpera, ktorý sa ale nevie dostať k strele.
     
    10:48
    Hostia v plnom počte.
     
    10:45
    K dobrej strele z kruhu sa nakoniec dostal mladý Marko Ferenc, mieril to dobre, no znova ho zastavil betón Fedora.
     
    10:20
    Domáci držia puk za bránkou, Petroc bol nepekne zrazený na mantinel, následne aj Chalupa, no nepíska sa.
     
    09:40
    Domáci to dostali už do kombinácie, od modrej dostal do kruhu prihrávku Čopák, mieril si strelu po ľade, betónom ale Fedor vyráža.
     
    09:30
    Hrá sa teraz na mantineli v útočnom pásme Prešova kde ma puk na hokejke Hájnik.
     
    09:00
    Kobeľovi na modrej ušiel puk, Huňady po ňom štartoval, no nedostihol domáceho hráča.
     
    08:48
    Po jemnej strele je hra prerušená a Zoltán Kubát odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    08:40
    Domáci hrajú bez brankára, dôvodom bol faul Kubáta, ktorý dáva domácim výhodu.
     
    08:05
    Michalovce sa ihneď dostali do útočného pásma, tam ale nevymysleli nič iba strelu od modrej, ktorú brankár Prešova kryje.
     
    07:44
    Prešov dáva gól! Nenápadný pokus obrancu Damiána Novicékoho, ktorý zachytil puk na mantineli zjavne prekvapil brankára Fedora, strela bola ale skvelo namierená a DAMIÁN NOVICKÝ si pripisuje prvý gól za seniorov!ä

    Bez asistencie
     
    07:39
    Hostia v plnom počte.
     
    07:35
    Ihneď to ale znova sám skúsil Hájnik, šikovný útočník je pri chuti, z medzikružia mieril k tyči, aj teraz ale úspešne Fedor vyráža.
     
    07:30
    Po súboju na mantineli sa dokázali Michalovce oslobodiť vyhodením.
     
    07:05
    Kobeľa pálil od modrej, Fedorovi puk znova vypadol, Tomčák mal ale puk ďaleko na dorážku, nakoniec sa k nemu dostal až Ivančo, jeho pokus tečoval Hájnik, no ani teraz nedostal puk za brankára.
     
    06:30
    Hájnik to skúsil individuálne, dostal sa až do kruhu na buly a spoza hráča strieľal do protipohybu gólmana, no Fedor betónom reaguje.
     
    06:20
    Domáci síce nahodili puk na bránu, no hostia znova dokázali vyhodiť.
     
    06:00
    Michalovce v úvode presilovke poslali dvakrát puk ďaleko od brankára Fedora.
     
    05:39
    Michalovce zaviezli puk do útočného pásma, podrazením sa ale previnil Štefan Majerník, presilovku bude hrať domáci celok.
     
    05:30
    Hrá sa v rýchlom tempe s dobrým nasadením, to sa musí divákom páčiť.
     
    05:00
    Na druhej strane Potoček dostal puk do útočného pásma, poslal ho na modrú odkiaľ pálil Ivančo, jeho puk len vyrazil brankár Fedor, dorážka však neprišla.
     
    04:35
    Veľký závan pred bránkou urobili Michalovce, puk dostal Cmorej ku priestoru, kde bola odkrytá brána, domáca obrana puk ale upratala.
     
    04:15
    Tak až teraz sa Dukla usadila v útočnom pásme, najprv Číček z uhla vyskúšal brankára a následne od modrej nechal Riečického vyniknúť Šterbák.
     
    03:50
    Michalovciam sa zatiaľ nedarí dostať do útoku, Prešovčania viacmenej diktujú hru.
     
    03:30
    Veľmi pekne si domáci narazili puk a na bekhend ho dostal v kruhu na buly Chalupa, chcel vystreliť, telom bol ale vytlačený.
     
    03:00
    Jaroš neudržal útočné pásmo, ktoré vybojoval Hájnik a dopredu môžu ísť Michalovce.
     
    02:35
    Rozhodca teraz myslím neposúdil situáciu dobre, keď odpískal zakázané uvoľnenie, hoc Hájnik by bol pri puku za bránkou Dukly jasne prvý.
     
    02:15
    Halás sa prebíjal do cez dvoch obrancov, dostal sa cez nich no skôr pri puku bol nakoniec domáci brankár.
     
    02:00
    Pavlovský nahodil puk do útočného pásme, kde ho ale držia na hokejkách hostia.
     
    01:35
    Šikovne si Čopák postrážil puk a dostal sa s ním až do kruhu na buly, bekhendom po ľade trafia ale len betón gólmana Michaloviec.
     
    01:20
    Prešovčania atakovali rozohrávku súpera v strednom pásme, dostali ho až za vlastnú bránu, potom prišla rýchla prihrávka, ktorá ale skončila až pri Riečickom a hra je prerušená.
     
    00:45
    Pekná akcia domácich hneď v úvode, puk v strednom pásme zachytil Kobeľa a na útočnú modrú vysunul Tomčáka, ten to mieril medzi betóny Fedora, trafil ho ale tak nešťastne, že brankár Dukly leží na ľade.
     
    00:25
    Domáci poslali puk preč z obrany až nakoniec vybojovali buly v útočnom pásme.
     
    00:10
    Michalovce dostali puk do útočného pásma a za bránkou súpera sa snažia vymyslieť nejakú akciu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči sú už na ľade a o pár minút sa môže začať derby 11. kola 1.HL medzi Prešovom a Michalovcami.
     
    Úvodné zostavy:

    P.H.K. 3b Prešov: Riečický – Vartovník, Sabol, Ivančo, Kobeľa, Olejník, Komloš, Novický, Chovan – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Ferenc, Chalupa, Petroc – Potoček, Čopák

    HK Dukla Michalovce: Fedor – Kubát, Šterbák, Briják, Urban, Tkáč, Šeliga – Fajčák, Šechný, Drotár – Čížek, Huňady, Podsedlý – Bánovský, Linet, Cmorej – Fedorko, Majerník, Schnelly – Halás

    Rozhodca: Snášel – Gavalier, Šoltés.
     
    V šlágri 11. kola privíta Prešov neúspešného finalistu posledných dvoch ročníkov prvej hokejovej ligy. Ten má už tradične vysoké ciele a inak tomu nie je ani v aktuálnej sezóne. Tú síce zverenci Milana Staša nezačali najlepšie, postupne sa ale dokázali zodvihnúť, porazili konkurentov v boji o čelo tabuľky a ako vedúci tím vykorčuľujú v stredu o 17:30 na ľad prešovskej ICE arény. V prípravnom období narazili na seba oba celky hneď dvakrát, v oboch prípadoch sa z výhry tešili domáci. V prvom stretnutí Prešovčania porazili svoj rivala výsledkom 5:2, v generálke na štart ligového ročníka už ale na ľade "vojakov" inkasovali vysokú porážku 3:10.

    PHK 3b Prešov

    Prvá sezóna pre seniorský klub PHK začala fantasticky, po dvoch zápasoch mali zverenci Jána Vodilu na konte 6 bodov za dve výhry nad osemnástkou. V stretnutiach s najväčšími favoritmi súťaže ešte nebodovali, je však potrebné dodať, že doma s Bardejovom držali skóre vyrovnané až do 50. minúty a v Detve prišli o body niekoľko sekúnd pred záverečnou sirénou. Mladý tím sa dvoma prehrami nepoložil, ba naopak, postupne porazil Považskú Bystricu, Liptovský Mikuláš, Topoľčany, Senicu, bod vzal Spišskej Novej Vsi a všetky tri si ponechal zo zápasu s Prievidzou. Naposledy cestovali "koňare" na stretnutie 10. kola do Trnavy, v ktorom absentovali obrancovia Vartovník, Sabol, Kolařík a Chovan. Prešovčania s troma juniormi a celkovo iba piatimi obrancami v zostave odohrali reprízu vlaňajšieho štvrťfinále so cťou, dostali sa dokonca do vedenia 2:1, ktoré ale napokon stratili a po takmer mesiaci prvýkrát nebodovali, keď podľahli "gladiátorom" výsledkom 2:3.

    HK Dukla Michalovce

    Zemplínčania pred novým ročníkom posilnili a znova chcú útočiť na najvyššie méty. Prvé kolá ale zverencom Milana Staša nevyšli podľa predstáv, po prehre s Liptovským Mikulášom inkasovali v Topoľčanoch výprask 1:7. Chuť si síce doma napravili vysokou porážkou Senice, avšak o dva dni na to prišla už tretia prehra, tentokrát na ľade Spišskej Novej Vsi. Od tohto momentu ale vlaňajší finalista nezakopol ani raz, po prestrelke doma zdolal Prievidzu 8:5, v Trnave uspel vďaka gólu Lineta, Považskú Bystricu a napokon aj reprezentáciu do osemnásť rokov porazil dvakrát rozdielom šiestich gólov. Pre Michalovce boli dôležité posledné dva zápasy, najprv vo finálovej repríze uspel kolektív okolo kapitána Šechného na ľade Bardejova a o dva dni v priamom súboji o čelo tabuľky sa tešil aj po stretnutí s Detvou. Michalovčania majú pred Detvou a Bardejovom náskok jedného bodu, štvrtý Prešov stráca na lídra štyri body.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 8. Novický, 37. Tomčák (Chovan), 48. Kivader (Pekarčík), 57. Pekarčík (Tomčák, Pavlovský) – 46. Majerník (Podsedlý, Čížek), 49. Šechný (Fajčák, Šterbák), 60. Linet (Šterbák, Drotár)


    PHK Prešov: Riečický – Vartovník, Sabol, Ivančo, Kobeľa, Olejník, Komloš, Novický, Chovan – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Ferenc, Chalupa, Petroc – Potoček, Čopák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šterbák, Briják, Urban, Tkáč, Šeliga – Fajčák, Šechný, Drotár – Čížek, Huňady, Podsedlý – Bánovský, Linet, Cmorej – Fedorko, Majerník, Schnelly – Halás

    Rozhodčí: Snášel – Gavalier, Šoltés
    bahis siteleri