Lipt. Mikuláš – Trnava 4:0 (kon.) | Bardejov – Pov. Bystrica 5:0 (kont.) | Prešov – Michalovce 4:3 (kon.)
Topoľčany – Prievidza 4:2 (kon.) | Detva – SR 18 5:1 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
4:3 (1:0, 1:0, 2:3)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 15.10.2014, 17:30 • ICE Arena • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Dukla dala gól!
    Sedem sekúnd pred koncom Michalovce znižujú, dostali po strele Šterbáka od modrej puk pred bránu, kde sa znova všemožne snažili doraziť puk, nakoniec sa to úspešne podarilo JAKUBOVI LINETOVI, ktorý prehodil betón Riečického!
     
    56:47
    Prešov dáva gól! Tak to je parádna pomsta hráča, ktorý nedávno ležal otrasený na ľade! Marcel Pavlovský bol na mantineli rozhliadal sa, komu by prihral, videl, že FILIP PEKARČÍK je voľný v kruhu na buly, poslal mu milimetrovú prihrávku ktorú syn asiststenta trénera Prešova ihneď zúžitkoval na strelu do horného rohu, čím nedal žiadnu šancu Fedorovi!

    Asistencie: Tomčák, Pavlovský
     
    48:23
    Dukla dala gól!
    Michalovce sa ale dostali ihneď do zápasu, keď využili presilovku, prvá formácie ani dlho v útočnom pásme nebola, k tyčke dostal puk RICHARD ŠECHNÝ a skúsený útočník už vie, čo v takých situáciach a trafil to naozaj parádne k bližšej tyči!

    Asistencie: Fajčák, Šterbák
     
    47:53
    Prešov dáva gól! Domáci skórujú vo vlastnom oslabení, najprv hosťujúci Urban strieľal od modrej, jeho strelu Riečický kryl, následne sa domáci dostali do brejku, Pekarčík si parádne v kruhu na buly poradil s dvoma hráčmi súpera, z otočky poslal puk na MICHALA KIVADERA a ten strelou do horného rohu zvyšuje náskok Prešova!

    Asistencie: Pekarčík
     
    45:41
    Dukla dala gól!
    Rozhodca signalizoval vylúčenie, ktoré sa ale nekoná, hostia si výborne počínali v útočnom pásme, Podsedlý bojoval za bránkou aby ŠTEFAN MAJERNÍK nakoniec mohol spoza nej zasunúť cez betón Riečického do siete!

    Asistencie: Podsedlý, Čížek
     
    36:34
    Prešov dáva gól! Domáci odskakujú súperovi na rozdiel jediného gólu, Chovan podržal puk na modrej a počkal, kým mu príde spoluhráč do jazdy, parádne poslal prihrávku na JOZEFA TOMČÁKA, toho domáca obrana medzi kruhmi nedokázala zastaviť, útočník PHK si to namieril k vzdialenejšej tyči a rozvlnil sieť brány!

    Asistencia: Ľubomír Chovan
     
    07:44
    Prešov dáva gól! Nenápadný pokus obrancu Damiána Novicékoho, ktorý zachytil puk na mantineli zjavne prekvapil brankára Fedora, strela bola ale skvelo namierená a DAMIÁN NOVICKÝ si pripisuje prvý gól za seniorov!ä

    Bez asistencie

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 8. Novický, 37. Tomčák (Chovan), 48. Kivader (Pekarčík), 57. Pekarčík (Tomčák, Pavlovský) – 46. Majerník (Podsedlý, Čížek), 49. Šechný (Fajčák, Šterbák), 60. Linet (Šterbák, Drotár)


    PHK Prešov: Riečický – Vartovník, Sabol, Ivančo, Kobeľa, Olejník, Komloš, Novický, Chovan – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Ferenc, Chalupa, Petroc – Potoček, Čopák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šterbák, Briják, Urban, Tkáč, Šeliga – Fajčák, Šechný, Drotár – Čížek, Huňady, Podsedlý – Bánovský, Linet, Cmorej – Fedorko, Majerník, Schnelly – Halás

    Rozhodčí: Snášel – Gavalier, Šoltés
    bahis siteleri