Lipt. Mikuláš – Trnava 4:0 (kon.) | Bardejov – Pov. Bystrica 5:0 (kont.) | Prešov – Michalovce 4:3 (kon.)
Topoľčany – Prievidza 4:2 (kon.) | Detva – SR 18 5:1 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 2:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
4:3 (1:0, 1:0, 2:3)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 15.10.2014, 17:30 • ICE Arena • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Dukla dala gól!
    Sedem sekúnd pred koncom Michalovce znižujú, dostali po strele Šterbáka od modrej puk pred bránu, kde sa znova všemožne snažili doraziť puk, nakoniec sa to úspešne podarilo JAKUBOVI LINETOVI, ktorý prehodil betón Riečického!
     
    58:43
    Čížek aj Chovan získali dvojminútové tresty za súboj pred bránkou Prešova.
     
    58:40
    Kubát vypálil tvrdú delovku od modrej, Riečický len vyrazil, po dorážke išiel Fajčák, snažil sa všemožne aj so spoluhráčmi na čele s Richardom Šechným, až v bráne skončil nie puk, ale Riečický.
     
    58:10
    Fedor je von z brány a Michalovce hrajú v šestici.
     
    56:47
    Prešov dáva gól! Tak to je parádna pomsta hráča, ktorý nedávno ležal otrasený na ľade! Marcel Pavlovský bol na mantineli rozhliadal sa, komu by prihral, videl, že FILIP PEKARČÍK je voľný v kruhu na buly, poslal mu milimetrovú prihrávku ktorú syn asiststenta trénera Prešova ihneď zúžitkoval na strelu do horného rohu, čím nedal žiadnu šancu Fedorovi!

    Asistencie: Tomčák, Pavlovský
     
    55:45
    Sabol bekhendom nahodil ideálnu strelu na teč, puk bol zblokovaný, pred bránkou sa najlepšie zorientoval Hájnik a poslal puk na bránu, ten však Fedor kryje a prerušuje hru!
     
    55:26
    Filip Pekarčík môže byť druhý out z hry, tentokrát ale po veľmi nešetrnom narazení Martina Drotára na mantinel, Pekarčík smeroval na mantinel hlavou, to by sa malo trestať viac ako dvoma minútami a možno aj dištancom, Pekarčík je riadne otrasený, sú z toho ale len dve minúty.
     
    54:00
    Už hrajú domáci v pätici, zatiaľčo znova bol pri puku Šterbák, skúsený obranca bol pri tyčke a strieľal to do horných partií, tyčka zazvonila a Riečický puk kryje, hra sa prerušuje.
     
    53:10
    Na druhej strane Podsedlý opustil lavicu trestov a hneď dostal puk do šance, v ťahu na bránu vystrelil z kruhu, jeho strelu ale len tesne ramenom dokázal RIečický vyraziť!
     
    51:47
    Domáci strácajú Michala Kivadera, ten opúšťa ľad a mieri do kabíny, keď protestoval proti faulu Pavlovského, ktorý za nedovolené bránenie si odsedí dve minúty.
     
    50:56
    Petroc bol dvakrát telom odstavený od puku, druhýkrát to už ale bolo nedovolene, Filip Podsedlý ho narazil na mantinel, čo rozhodca posúdil ako faul.
     
    50:15
    Čo teraz vychytal domáci gólmán, k odrazenému puku sa pred bránkou dostal Peter Cmorej, bol neatakovaný nikým, Riečický sa ledva stíhal presunúť, parádne ale natiahol betóny a zlikvidoval strelca v gólovej šanci!
     
    48:23
    Dukla dala gól!
    Michalovce sa ale dostali ihneď do zápasu, keď využili presilovku, prvá formácie ani dlho v útočnom pásme nebola, k tyčke dostal puk RICHARD ŠECHNÝ a skúsený útočník už vie, čo v takých situáciach a trafil to naozaj parádne k bližšej tyči!

    Asistencie: Fajčák, Šterbák
     
    47:53
    Prešov dáva gól! Domáci skórujú vo vlastnom oslabení, najprv hosťujúci Urban strieľal od modrej, jeho strelu Riečický kryl, následne sa domáci dostali do brejku, Pekarčík si parádne v kruhu na buly poradil s dvoma hráčmi súpera, z otočky poslal puk na MICHALA KIVADERA a ten strelou do horného rohu zvyšuje náskok Prešova!

    Asistencie: Pekarčík
     
    47:27
    Tak toto je veľká chyba domácich, ktorý sa zbytočne nechali vylúčiť, mužstvo oslabí Chovan za sekunutie.
     
    45:41
    Dukla dala gól!
    Rozhodca signalizoval vylúčenie, ktoré sa ale nekoná, hostia si výborne počínali v útočnom pásme, Podsedlý bojoval za bránkou aby ŠTEFAN MAJERNÍK nakoniec mohol spoza nej zasunúť cez betón Riečického do siete!

    Asistencie: Podsedlý, Čížek
     
    42:47
    Prešovčania budú hrať presilovku po tom, čo Tomáš Bánovský si počínal nedovolene.
     
    42:30
    Halás chyboval na modrej, Ferenc mu puk vzal, na dvakrát ho aj dostal dopredu až si s ním nakorčuľoval do kruhu na buly, nehľadal spoluhráča a len to napálil na brankára, ktorý však je pozorný a chytá puk do náruče.
     
    41:00
    Čo si dovolil Marin Hájnik, výborný manéver v kruhu na buly, oklamal dvoch protihráčov a strieľal do bližšieho horného rohu, naštastie pre hostí Fedor zasahuje famózne!
     
    38:13
    Len chvíľku hrali domáci ďalšiu výhodu, hostia to teraz naozaj trocha preháňajú s tvrdosťou a budú sa brániť v trojici, na lavicu trestov odíde Martin Drotár.
     
    37:39
    Potrestaný je Ján Šeliga za hrubosť.
     
    36:34
    Prešov dáva gól! Domáci odskakujú súperovi na rozdiel jediného gólu, Chovan podržal puk na modrej a počkal, kým mu príde spoluhráč do jazdy, parádne poslal prihrávku na JOZEFA TOMČÁKA, toho domáca obrana medzi kruhmi nedokázala zastaviť, útočník PHK si to namieril k vzdialenejšej tyči a rozvlnil sieť brány!

    Asistencia: Ľubomír Chovan
     
    34:35
    Na opačnej strane hráč Michaloviec rovnako s číslom 20, Peter Cmorej dostal parádnu prihrávku spoza brány presne na hokejku pred bránkovisko, okamžite strieľal, no trestuhodne netrafil!
     
    34:10
    Veľká chyba súpera, k puku sa pred bránkou dostal sám Vladimír Čopák, útočník Prešova pohľadom mieril k vzdialenejšej tyči, no strieľal na tú bližšiu, v obrovskej šanci ho ale vychytal brankár Fedor betónom!
     
    32:40
    Po rýchlej kontre hostí, ktorá bola neúspešna sa dostal do protiútoku Igor Jaroš, dostal sa cez dvoch obrancov pred bránku, mal puk na bekhend a dvíhal ho, Fedor vytiahol ale fantastický zákrok!
     
    30:30
    Kobeľa dostal puk na modrú v strede klziska, napriahol na tvrdú strelu, tá Fedorovi vypadla, no dvaja útočníci pred ním nedokázali doraziť pre dobré bránenie hostí!
     
    30:00
    Po veľkej šanci dostali domáci puk za bránu Fedora, kde prišiel faul Čížeka. Hrať bude presilovku aj Prešov.
     
    29:50
    Potoček dostal puk na mantinel a Čopák šli proti jednému obrancovi, Potoček to skúsil sám a mieril to do horného rohu, Fedor ale puk vyráža!
     
    28:10
    Michalovce dostali puk za Riečického, ten už mal ale puk predtým pod kontrolou po jednej zo striel, hostia do neho išli až prehnane agresívne!
     
    27:42
    Domáci znova hrajú nedovolene a Michalovce budú pokračovať v tlaku, Vladimír Čopák získava dve minúty za podrazenie.
     
    25:40
    Šechný sa nakoniec z kruhu na buly dostal k strele švihom, jeho pokus ale nakoniec končí vedľa brány Prešovčanov.
     
    22:30
    Znova skvelá akcia juniorskej formácie PHK, Chalupa zaviezol puk dopredu a z kruhu hľadal spoluhráča, musel ísť ale až k tyčke, lebo súper sa mu hodil na ľad, odtiaľ hľadal spoluhráča, ktorý ale na puk nesiahol vo veľkej šanci.
     
    19:00
    Parádny prehľad Šechného v hre, prihral medzi kruhy na Fajčáka, útočník Michaloviec ale ani na dvakrát neprekonal pozorného Riečického!
     
    18:19
    Bánovský sa o pár sekúnd dostal do útočného pásma, Pavlovský sa ho snažil zastaviť, nedal si ale pozor na hokejku a bude na trestnej pykať za hákovanie.
     
    14:25
    Čížek sa dostal k strele z kruhu, Riečický sa presúval a polovica brány bola voľná, našťastie vo veľkej šanci strelu domáci zblokovali!
     
    10:45
    K dobrej strele z kruhu sa nakoniec dostal mladý Marko Ferenc, mieril to dobre, no znova ho zastavil betón Fedora.
     
    08:48
    Po jemnej strele je hra prerušená a Zoltán Kubát odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    07:44
    Prešov dáva gól! Nenápadný pokus obrancu Damiána Novicékoho, ktorý zachytil puk na mantineli zjavne prekvapil brankára Fedora, strela bola ale skvelo namierená a DAMIÁN NOVICKÝ si pripisuje prvý gól za seniorov!ä

    Bez asistencie
     
    00:45
    Pekná akcia domácich hneď v úvode, puk v strednom pásme zachytil Kobeľa a na útočnú modrú vysunul Tomčáka, ten to mieril medzi betóny Fedora, trafil ho ale tak nešťastne, že brankár Dukly leží na ľade.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 8. Novický, 37. Tomčák (Chovan), 48. Kivader (Pekarčík), 57. Pekarčík (Tomčák, Pavlovský) – 46. Majerník (Podsedlý, Čížek), 49. Šechný (Fajčák, Šterbák), 60. Linet (Šterbák, Drotár)


    PHK Prešov: Riečický – Vartovník, Sabol, Ivančo, Kobeľa, Olejník, Komloš, Novický, Chovan – Pekarčík, Kivader, Pavlovský – Jaroš, Tomčák, Hájnik – Ferenc, Chalupa, Petroc – Potoček, Čopák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šterbák, Briják, Urban, Tkáč, Šeliga – Fajčák, Šechný, Drotár – Čížek, Huňady, Podsedlý – Bánovský, Linet, Cmorej – Fedorko, Majerník, Schnelly – Halás

    Rozhodčí: Snášel – Gavalier, Šoltés
    bahis siteleri