Buffalo – Boston 0:4 (kon.) | Montreal – Colorado 3:2 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – San Jose 2:4 (kon.) | Washington – Florida 2:1 (3:1 po s.n.) | Detroit – Toronto 1:0 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 3:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:6 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – St. Louis 1:6 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:1 (kon.)
NY Rangers – San Jose 4:0 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 19.10.2014, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jaká to radost Ottawy na jejím Twitteru

    Mike HOFFMAN - 3:2
     
    49:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    David Legwand se po rychlé akci ještě neprosadil a Columbus stačil poslat puk do středního pásma. Jenže krátce poté přišel další útok Senátorů. Dlouhý pas Neila propadl k MIKE HOFFMANOVI, který po šťastném odrazu puku využil zaváhání Johnsona na obranné modré, přešel přes Davida Savarda a u levé tyče Bobrovského posílá domácí bekhendem znovu do vedení. Asistence: Chris Neil.
    David SAVARD - 2:2
     
    34:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Kdo by to byl čekal, že za třiačtyřicet vteřin bude vyrovnáno. Po přihrávce Foligna z pravého kruhu propaluje DAVID SAVARD od modré vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Nick Foligno, Ryan Johansen.
    Nick FOLIGNO - 2:1
     
    33:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po přihrávce Scotta Hartnella se řítil NICK FOLIGNO k Lehnerovi a ač byl faulován, vystřelil. Lehner sice stačil kotouč vytěsnit, ale před dojíždějícím Johansenen si Curtis Lazar srazil puk smolně do vlastní sítě. Gól je připsám samozřejmě Folignovi. Asistence: Scott Hartnell, Tim Erixon.
    Erik KARLSSON - 2:0
     
    27:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ERIK KARLSSON se po pravé straně dostal do útočného pásma a z vrcholu pravého kruhu vystřelil, či spíš střílenou přihrávkou hledal Marka Stona, před kterým se snažil pokrýt puk Nick Foligno, ale útočník hostí srazil puk do branky i s McElhinneym, který je viditelně otřesený. Asistence: Clarke MacArthur.
    David LEGWAND - 1:0
     
    15:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ač hosté vyhráli buly, zase neudrželi puk. Hoffman uděla na pravé straně na útočné modré kličku Tjutinovi a poslal kotouč před branku, kde jej DAVID LEGWAND usměrnil za záda McElhinneyho. Asistence: Mike Hoffman, Chris Neil.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Legwand (Hoffman, Neil), 28. Karlsson (MacArthur), 50. Hoffman (Neil) – 34. Foligno (Hartnell, Erixon), 35. Savard (Foligno, Johansen)


    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Philips, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Borowiecki, Gryba – MacArthur, Turris, Stone – Ryan, Zibanejad, Chiasson – Michálek, Smith, Lazar – Hoffman, Legwand, Neil.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (28. Bobrovskij) – Johnson, Savard, Tjutin, Prout, Erixon, Wisniewski – Foligno, Johansen, Atkinson – Hartnell, Anisimov, Wennberg – Calvert, Letestu, Skille – Tropp, Chaput, Boll,

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Marc Joannette – Michel Cormier, Brian Murphy

    Diváci: 18994
    bahis siteleri