Los Angeles – Columbus 5:2 (kon.) | Chicago – Ottawa 2:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:4 (kon.)
Vancouver – Washington 4:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
San Jose Sharks
Pondělí 27.10.2014, 01:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt BELESKEY - 1:4
     
    54:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se nakonec přeci jenom prosazují. MATT BELESKEY se dostal nejrychleji k odraženému kotouči a poslal puk za Niemiho, čímž mu zmařil naději na čisté konto. Asistence: Ryan Kesler, Cam Fowler.
    Tommy WINGELS - 0:4
     
    51:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    žraloci využívají druhou přesilovou hru v dnešním zápasu. Na modré čáře posunul Nieto puk na TOMMYHO WINGELSE, který sice napoprvé úspěšný nebyl, ale svou střelu psi dokázal dojet a poslat již puk za Andersena. Asistence: Matt Nieto, Tomáš Hertl.
    Marc-Eduard VLASIC - 0:3
     
    30:03
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ihned po buly vyslal Couture puk na Marleaua, který ještě přistrčil mezi domácí obránce do jízdy MARCU-EDUARDU VLASICOVI, jenž se štěstím prostřelil Andersena bekhendem mezi betony. Asistence: Patrick Marleau, Logan Couture.
    Joe PAVELSKI - 0:2
     
    19:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci na rozdíl od soupeře početní výhodu využívají. Na kruhu se rozhodl ke střele Thornton, jehož střelu usměrnil tečí na brankovišti mezi tři tyče JOE PAVELSKI. Asistence: Joe Thornton, Logan Couture.
    Brent BURNS - 0:1
     
    8:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou po zásluze do vedení. Marleau vyhrál vhazování a puk se dostal na modrou čáru k BRENTU BURNSOVI, který střelou zápěstím trefil přesně prostor vedle tyče Andersenovy branky. Asistence: Patrick Marleau.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 55. Beleskey (Kesler, Fowler) – 9. Burns (Marleau), 20. Pavelski (Thornton, Couture), 31. Vlasic (Marleau, Couture), 52. Wingels (Nieto, Hertl)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lovejoy, Fowler, Beaucheminm, Lindholm, Stoner, Watanen- Perry, Getzlaf, Smith-Pelly – Silfvenberg, Kesler, Cogliano – Rakell, Karlsson, Beleskey – Jackman, Thompson, Etem. Trenér: Bruce Boudreau.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Mueller, Hannan, Semers – Pavleski, Thornton, Hertl – Sheppard, Couture, Marleau – Wingels, Tierney, Nieto – Scott, Burish, Desjardins. Trenér:: Todd Mclellan.

    Rozhodčí: Hanson, Peel – Cameron, Mach

    Diváci: 16 954
    bahis siteleri