Ufa – Soči 6:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 0:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:2 (2:0, 3:0, 1:2)
HK Soči
Pondělí 10.11.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Další vyloučeni Ufy. Za držení hole dostane menší trest Hartikainen.
     
    55:03
    Přichází vyloučeni na domácí straně. Chlystov dostane 2 minuty za sekání.
     
    46:54
    Soči právě vstřelilo branku!
    Lapenkov si nabruslil od mantinelu, otočil se kolem vlastní osy a poté přihrál na střed útočného pásma na ANDRÉHO PETERRSONA, který z těžké pozice dokázal vypálit z bekhendu, ale pro překvapení všech usměrnil puk k pravé tyči, kterou nestihl Sochackij svým betonem včas pokrýt. Asistence: Jevgenij Lapenkov.
     
    43:12
    Soči právě vstřelilo branku!
    Pár vteřin na to ale hosté svůj debakl trochu zmírnili. Krutov obkroužil branku s cílem zakončit k bližší tyči. Sochatckij puk nezachytil a odražený kotouč se dostal k mezikruží, kde číhal ARŤJOM KRJUKOV, a ten se tvrdou střelou do odkryté části domácí svatyně nemýlil. Asistence: Alexej Krutov.
     
    43:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je tu další gól v síti hostů. Po rychlé kombinační souhře se za obranu hostů dostal DENIS TOLPEKO, který si bekhendovým blafákem položil Gavrilova a poté bez potíží usměrnil kus černé pryže do prázdné branky.
    Alexej KAJGORODOV - 5:0
     
    29:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je skutečně obrovský debakl. Další rychlý útok domácích končí brankou, ALEXEJ KAJGORODOV dostal v útočném pásmu přihrávku, po níž se nerozpakoval a přesně vymetl levý horní růžek svatyně Soči. Gavrilovovi tak čisté konto příliš dlouho nevydrželo. Asistence: Arturs Kulda, Jevgenij Skačkov.
    Anton SLEPYŠEV - 4:0
     
    25:30
    Hosté střídají brankáře. Místo Tomáše Pöpperleho naskočí do hry Andrej Gavrilov.
     
    25:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí skórují počtvrté. Opět po chybě obrany Soči. Teemu Hartikainen přihrál od pravého mantinelu křížem přesně na hůl ANTONU SLEPYŠEVOVI, který nekompromisně zavěsil. Pöpperle neměl nárok. Asistence: Teemu Hartikainen, Dmitrij Makarov.
    Kirill KOLCOV - 3:0
     
    24:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je velká škoda pro Soči. Když už hosté přežili oslabení, inkasují těsně po jeho skončení. Na přihrávku z levé strany si sjel KIRILL KOLCOV, který poté z voleje rozsvítil červené světlo. Asistence: Jevgenij Skačkov, Alexej Kajgorodov.
     
    20:00
    Ufa zahájí druhou část v početní převaze, Nikita Ščitov (SOC) dostává dvě minuty za hru vysokou holí. Hostující borec dostává hned čtyřminutový trest.
    Alexej KAJGORODOV - 2:0
     
    15:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají. Kolcov se na modré čáře velmi dobře zorientoval a poslal přihrávku na pravou stranu, kde číhal ALEXEJ KAJGORODOV. Útočník Ufy poté z voleje vymetl levý horní růžek hostující svatyně. Vynikající trefa. Asistence: Kirill Kolcov.
     
    14:13
    Bude se porpvé v utkání vylučovat, na trestou lavici zamíří za hákování Alexej Krutov (SOC). Jak se hosté s tímto početním deficitem vypořádají?
    Jegor DUBROVSKIJ - 1:0
     
    05:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nyní již jdou ale domácí do vedení! Velkou chybu v obraně Soči vystihl Alexej Gluchov, který pohotově přiklepl kotouč JEGORU DUBROVSKIJOVI. Domácí útočník poté neotálel a bleskově překonal zaskočeného brankáře hostí. Asistence: Alexej Gluchov.
     
    03:40
    Obrovská šance Ufy! Teemu Hartikainen vybruslil z pravého rohu do střelecké pozice, načež z pozice pravého kruhu zamířil do horního růžku branky Soči. Pöpperle se ale zaskvěl výtečným semaforem. Nebezpečnou ránu Whitneyeho na druhé straně hrací plochy lapil Sochatskij.

    Libor Kucza

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Dubrovskij (Gluchov), 16. Kajgorodov (Kolcov), 25. Kolcov (Skačkov, Kajgorodov), 26. Slepyšev (Hartikainen, Makarov), 30. Kajgorodov (Kulda, Skačkov), 44. Tolpeko – 44. Krjukov (Krutov), 47. Pettersson (Lapenkov)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Zubarev, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Kolcov, Kulda, Lekomcev – Chlystov, Tolpeko, Sjomin – Slepyšev, Hartikainen, Makarov – Kajgorodov, Skačkov, Pihlström Dubrovskij, Gluchov, Stěpanov
    HK Soči: Pöpperle (26. Gavrilov) – Wilson, Derlyuk, Koledov, Ščitov, jarvinen, Whitney – Petersson, Emmerton, Ljuduchin – Ignatuškin, Kosticyn, Krikunov – Krjukov, Warn, Krutov – Ščerbina, Anisin, Achmetov, Lapenkov

    Rozhodčí: Jeřábek, Odins – Aljošin, Sazonov
    bahis siteleri